MimxSanCTuARy - Oldcity 'nin gerçek yüzü
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
Re: MimxSanCTuARy - Oldcity 'nin gerçek yüzü
Sen avukat mısın? Bak müvekkilinin inkar ettiği bütün küfürler resimde. İyi bak iyi bak. Gördün mü? K.hpe diye yetiştiriliş tarzını da yansıtmış. İyi okuyun, bu resim sizin o çakacağım dediğiniz imza işte. İyi bakın imzanıza, kişiliksiz ezikler.
Aglayanbebek yazdı:Sen avukat mısın? Bak müvekkilinin inkar ettiği bütün küfürler resimde. İyi bak iyi bak. Gördün mü? K.hpe diye yetiştiriliş tarzını da yansıtmış. İyi okuyun, bu resim sizin o çakacağım dediğiniz imza işte. İyi bakın imzanıza, kişiliksiz ezikler.
Adres verde geliyim o kişiliksiz insanı gör karşında
Ey Mutmeinne olan nefis, Ey Rabbine itaat edip Huzura eren nefis sen ALLAHtan razı ALLAHta senden razı olarak Rabbine dön
SEYDA HZ
SEYDA HZ
Louster yazdı:Ali bu 2 hesapda (kurban63 +Sanctuary) senin değilmi![]()
![]()
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Louster yazdı:Louster yazdı:Ali bu 2 hesapda (kurban63 +Sanctuary) senin değilmi![]()
![]()
Sen ne dion arkadaşım ? aynı anda evet 2 hesap açıp yazıorum bunu hiç düşünememiştim

bende açıyımmı 4 5 hesap 
Ey Mutmeinne olan nefis, Ey Rabbine itaat edip Huzura eren nefis sen ALLAHtan razı ALLAHta senden razı olarak Rabbine dön
SEYDA HZ
SEYDA HZ
Gereksiz Konuşmalardan ötürü konu kilit başvurdum tamam abi uzatmıcaz 
SEYDA HZ
SEYDA HZ
Sanctuary yazdı:Louster yazdı:Louster yazdı:Ali bu 2 hesapda (kurban63 +Sanctuary) senin değilmi![]()
![]()
Sen ne dion arkadaşım ? aynı anda evet 2 hesap açıp yazıorum bunu hiç düşünememiştim
Arkadaşım ?
Anlaşılan kendi cümlelerine güvenemiyorsun Ali
Senin adının geçtiği Tartışmaların tümünde Kurban63 adlı hesap 100de 1000.000 haksız olsan dahi sana arka çıkıyor
Şöyle bir düşünüyorum, Nasıl oluyorda Aynı anda foruma girip çıkıyorsunuz.
Kesin bu iki hesabıda Sanctuary kullanıyor.
Veya şöylede olabilir; Seninle alakalı bir tartışmada, konunun içeriğini okumadan Kurban63'ü arayıp;
''Kankaa Gel la çabuk foruma gel acele '' gibi konuşmalarmı geçiyor.
Senle ne derdim olacak allah aşkına sadece dikkatimi çeken bu olayı burda açıklamak istedim.
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !