Kanıt ha!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Kanıt ha!

Mesaj gönderen Felipemassa »

Sayın forum yetkilisi.Konum kilitlendiği için şuan o konuyu bulamıyorum ama birçok kişinin gördüğünü düşünüyorum ve olayın sadece eleştiriyle alakalı olduğunu düşünüyorum.O arkadaşın açtığı 4. konuya gelince olay Eminönü sunucusu genel etkileşimde arkadaşın açtığı 4. ve sayın Noccoment konuyu bu seferde kilitledi.Neyse eleştiri konusuna gelince şuanda görmüş olduğunuz gibi gayet saygılı birşekilde sizi eleştiriyorum.Bence işinizi tam olarak yapmıyorsunuz.Doğru sizde haklısınız çok mail geliyor olabilir yetişemiyor olabilirsiniz ama birşeyi merak ediyorum bütün maillere kopyala yapıştır yaparak cevap vermek gerçekten çokmu zor.Ya alakalı alakasız her maile kopyala yapıştırla cevap veriyorsunuz cidden çokmu zor.Ya şimdi durup durup sizide anlamaya çalışıyorum ama anlaşılacak hiçbir tarafınız yokki.En basitinden forumu geziyorum onlarca karakter çalınma konusuyla karşılaşıyorum.Diyorsunuzki karakterinizin güvenliğinden siz sorumlusunuz.Peki tamam etkinliklerin yapılmasındandamı biz sorumluyuz.Adam konu açmış etkinlik 5 defa iptal edilmiş ya herşeyi geçtim hata varsa etkinlik tarihini erteleyemezmisiniz?Kurt mağarasında herkesin içinde etkinlik yapıpta ölüm oyununa karışılmasıda ne demek.Hadi onuda geçtim herşeyi "şans" a bağladınız peki oda güzel ama hala item düşürmeye çalışan kişiler var.Şimdi lütfen kalkıpta bana şans arttırıcılar var demeyin bir işe yaramadığını herkes biliyor.Bunu kendi adıma söylemek istiyorum ki; bu kadar şikayet neden görmezden geliniyor.Ya bir insanın forum hesabı oyuncuları oyundan uzaklaştırmak gibi saçma bir nedenle neden kapanırki ?Onuda geçtim bunu zaten siz yapıyorsunuz bence kendi karakterlerinizi silin ve kendi forum hesaplarınızı kapatın :)

NOT:Gayet açık ve saygı çerçevesinde konuşmaya çalıştım.Bir yerde saygısızlık ettiysem afedersiniz.Ama bu konumda kilitlenirse bu oyunculara söz hakkı doğmadığını ve oyuncuların bir şekilde bir nedenden dolayı susturulmaya çalışıldığını işaret eder ve bunun ne anlama geldiğini oyuncularda sizde çok iyi biliyorsunuzdur umarım.Konu kilitlenirse sebebini gerçekten çok merak ediyor olucağım şimdiden herkese iyi oyunlar ve iyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Kanıt ha!

Mesaj gönderen Felipemassa »

Güncelll!!!!
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Kanıt ha!

Mesaj gönderen Nocomment »

Merhabalar

Öncelikle bulamadığınızı söylediğiniz yorumlarınıza bakalım, amacınız hatalı birşeyleri örneklemeler ile eleştirmekmi? yoksa durmadan ,iğnelemek laf sokmak kural ihlali yapmakmı, sonrada bu yazınıza bakalım .

1-
Re: MİLLETİ TİSKİNDİRDİNİZ ARTIK KENDİNİZ DAHİL HERKEZ BAKSIN
Felipemassa 08 Eyl 2011 16:53 Ben zaten söylüyorum okullarda açılınca o 700.000 oyuncu diyorlar ya 100.000 ini oyunda görürsen şanslısın
2-
Re: OYUNU BIRAKAN 100 KİŞİ bulurum??
Felipemassa 08 Eyl 2011 16:42
Sayfalar yetmez :D
3-
Re: LAFLA PİLAV BİŞMEZ GM MEMNUN OLANI GÖSDER FRUMDA ŞUAN X)
Felipemassa 08 Eyl 2011 16:15

/katıl
4-
Re: 1 TANE MEMNUN OLAN YOK HEP ŞİKAYET UTANIN DESDEK YAZIK VALLA
Felipemassa 08 Eyl 2011 15:27

Hocam hepsini okumadım ama başından anladım zaten konunun ne olduğunu :D .Ben bu yorumu yaptıktan sonra eminimki konu kilitlenicek.Benim eskiden oyunu oynadığım dönemlerdeki sunucudan birisi oyunu bırakmış ve 4. konu açışı hepsinide sildiler 4.sünüde kilitlediler.Bir defasında yönetim konumu kilitledi söylediği aynen şu seviyeli yorumlara açığız.Seviyeli derken neyi kastediyor anlamadım.Eğer saygı sevgi çerçevesinde konuşulacaksa nihat abiiiii bakarmısınnn diye açılan konular niye kilitlenmiyor çoğu açık adam yönetimi öyle bir övüyorki o konu kapatılmıyorda biz yönetime 2 çift eleştiri yapınca kapatılıyor.E.ö sunucusunun nerdeyse tamamı oyunu bıraktı bunlar hala neyin derdinde.Yönetim soruyorum 2 saat geçti mola verin diyosunuzda item 1. kesişimizdemi düşüyor?Onuda geçtim çemberlitaşa daha 1 defa görev için girdim orda bile yaratıkların ne kadar zor olduğunu gördüm o yaratıklar olunca sizce 2 saatte bitermi orası.Kendinizle çelişiyorsunuz.Son sözüm şudur EĞER SEVİYELİ YORUMLARA AÇIKSANIZ OYUNU BIRAKTIĞIM HALDE GENEL SOHBETTE 1 KONU AÇICAĞIM BU KONU KİLİTLENMİYECEK VE BURADA GAYET SEVİYELİ BİR ŞEKİLDE TARTIŞMAK İSTİYORUM SİZLERLE.Tabikide burda başka oyuncularda olucak.Tartışma havasında yani
NOT:Bu sadece bir tekliftir kabul ediyorsanız yorum yapmanız yeterlidir konu hemen açılır ama yok sen ve senin gibilerle uğraşamam zaten oyunu bırakmışsın senle muhattap olamam konuyu kitler geçerim diyorsanız oda size kalmış birşey tek online oyun ikv değil....
5-
Re: Açtığım konular neden siliniyor !
Felipemassa 06 Eyl 2011 15:38

Anladığım kadarıyla seni oyunu bırakmaya yönelten bir kişi olarak gördüklerinden buna engel olmaya çalışıyorlar.Ama başarısız bunu kendileri istedi.Soruyorum hangi yenilik şu oyuncuların iyiliği için oldu hocam bence istedikleri bu senin peşinden insanlarında bırakmasını istemiyorlar yazık ne diyim.
6-
Re: HARUNYUS artık yok, veda :)
Felipemassa 30 Ağu 2011 08:37

Hocam reelde başarılar demekle beraber en iyisini yaptığını söylüyorum.Seninde dediğin gibi bağımlılık yapan herşey zararlıdır.En doğru seçim oyunu bırakmak zaten bende oyunu bilgisayarımdan kaldırdım bi kaç gündür girmiyorum bıraktım yani :) .Valla sende en doğru seçimi yapmışsın yolun açık olsun :)

Şimdide son yazınıza gelelim

Sayın forum yetkilisi.Konum kilitlendiği için şuan o konuyu bulamıyorum ama birçok kişinin gördüğünü düşünüyorum ve olayın sadece eleştiriyle alakalı olduğunu düşünüyorum.O arkadaşın açtığı 4. konuya gelince olay Eminönü sunucusu genel etkileşimde arkadaşın açtığı 4. ve sayın Noccoment konuyu bu seferde kilitledi.Neyse eleştiri konusuna gelince şuanda görmüş olduğunuz gibi gayet saygılı birşekilde sizi eleştiriyorum.Bence işinizi tam olarak yapmıyorsunuz.Doğru sizde haklısınız çok mail geliyor olabilir yetişemiyor olabilirsiniz ama birşeyi merak ediyorum bütün maillere kopyala yapıştır yaparak cevap vermek gerçekten çokmu zor.Ya alakalı alakasız her maile kopyala yapıştırla cevap veriyorsunuz cidden çokmu zor.
Yorumlarınızın hangisi makul yada mantıklı ? Eleştiriye açığız diyoruz ,de sizin eleştiri yerme kötüleme dışında başka bir amacınız varmı ? varsa ben neden göremiyorum ? Sizin bakış açınız ile doğru yaptığımız hiçbirşey yok.
Gelelim kopyala yapıştır işine Oyunculardan gelen şikayetler genelde aynı tip olmaktadır
** hesabım çalındı
** param çalındı
** haksız yere ceza aldım
** Şaheserim yok oldu
** eşya düşmüyor gibi

Ve bunlara verilecek cevap genelde benzerdir, şu şu yollardan desteğe mail atın denir, onlarda desteğe mail atar, inceleme yapılır ve yine benzer metinler ile , Haklısınız eşyanız iade edilecektir, yada üzgünüz cezanız devam edecektir çünkü ceza doğru uygulanmıştır denir. Binlerce şikayeti incelerken herkese tek tek
'' Merhaba sayın Ahmet bey Konyada havalar nasıl ? umarım herkesin sağlığı yerinde ve afiyettesinizidir, Ceza aldığınızı yeni öğrendik, inanın çok üzüldük , gereken incelemeyi yaptık ama moderasyon doğru uygulanmış, malesef cezanız devam edecek .Lütfen kusura bakmayın, evdekilre selam ve sevgilerimizi iletin lütfen '' demenin mantığı yada anlamı varmı ?
''Size yapılan moderasyon yerindedir. iyi oyunlar'' der geçilir ve belki yaptığı kural ihlali eklenir.

Ya şimdi durup durup sizide anlamaya çalışıyorum ama anlaşılacak hiçbir tarafınız yokki.En basitinden forumu geziyorum onlarca karakter çalınma konusuyla karşılaşıyorum.Diyorsunuzki karakterinizin güvenliğinden siz sorumlusunuz.Peki tamam etkinliklerin yapılmasındandamı biz sorumluyuz.
Evet karaketerinizin eşyanızın sorumluluğu size aittir, şifre paylaşırsanız, eşya yada madeni fazla çekeyim diye program kurmaya çalışırken virüs yerseniz hesabınız gider. Bunuda kesip atmıyoruz, çalınan karakter için gereken prosedür ve yetkinliğe sahipseniz destek birimi zaten yardımcı olmaktadır. Bu konuda daha detaylı bilgi almak istiyorsanız sık sorulan sorular http://www.istanbuloyun.com/SSS.aspx ve Kullanıcı sözleşmesini viewtopic.php?f=52&t=55090 okumanızda fayda vardır.
Adam konu açmış etkinlik 5 defa iptal edilmiş ya herşeyi geçtim hata varsa etkinlik tarihini erteleyemezmisiniz?Kurt mağarasında herkesin içinde etkinlik yapıpta ölüm oyununa karışılmasıda ne demek.Hadi onuda geçtim herşeyi "şans" a bağladınız peki oda güzel ama hala item düşürmeye çalışan kişiler var.Şimdi lütfen kalkıpta bana şans arttırıcılar var demeyin bir işe yaramadığını herkes biliyor.Bunu kendi adıma söylemek istiyorum ki; bu kadar şikayet neden görmezden geliniyor.Ya bir insanın forum hesabı oyuncuları oyundan uzaklaştırmak gibi saçma bir nedenle neden kapanırki ?Onuda geçtim bunu zaten siz yapıyorsunuz bence kendi karakterlerinizi silin ve kendi forum hesaplarınızı kapatın

Sanal birşeyden bahsediyoruz, sistem hatalarıda olabilir , kullanıcı hatalarıda , biz zaten 4 defa yapılan etkinlikte sorumluluğumuz yoktur demedik ki .
Dünyada , Muhtar seçimlerinden tutun milletvekili seçimlerine , oda başkanlarından tutun, sınıf başkanlarına, Futbol maçlarından tutun, buzhokeyi maçlarına kadar tüm alanlarda seçimlerda bazen hata ve bu hatalara bağlı İPTAL ler olabiliyor ise , oyunda hata yada iptal olunca neden şaşırıyorsunuz ? Tabiki olmasını istemiyoruz, olmaması için çaba sarfediyoruz, ama unutmayınızki robot değiliz, olsak bile yine bozulabiliriz, kaldıki Faniyiz ve ölümlüyüz.
Kilitlenen forum hesapları yada yorumları için fazla açıklama yapmayacağım, yukarıdaki 5-6 yorumunza bakın kararı siz verin

NOT:Gayet açık ve saygı çerçevesinde konuşmaya çalıştım.Bir yerde saygısızlık ettiysem afedersiniz.Ama bu konumda kilitlenirse bu oyunculara söz hakkı doğmadığını ve oyuncuların bir şekilde bir nedenden dolayı susturulmaya çalışıldığını işaret eder ve bunun ne anlama geldiğini oyuncularda sizde çok iyi biliyorsunuzdur umarım.Konu kilitlenirse sebebini gerçekten çok merak ediyor olucağım şimdiden herkese iyi oyunlar ve iyi forumlar.
Hayır ! saygısızlık yapmadınız bunun için teşekkür ederim

Konuyu kilitliyor ve sizi yasaklıyorum . Neden mi ?

5-
Re: Açtığım konular neden siliniyor !
Felipemassa 06 Eyl 2011 15:38

Anladığım kadarıyla seni oyunu bırakmaya yönelten bir kişi olarak gördüklerinden buna engel olmaya çalışıyorlar.Ama başarısız bunu kendileri istedi.Soruyorum hangi yenilik şu oyuncuların iyiliği için oldu hocam bence istedikleri bu senin peşinden insanlarında bırakmasını istemiyorlar yazık ne diyim.
Bu yorumunuzda oyunu bırakn birinin diğer oyuncuları bırakmasına teşvik ve destek verdiğiniz için

6-
Re: HARUNYUS artık yok, veda :)
Felipemassa 30 Ağu 2011 08:37
Hocam reelde başarılar demekle beraber en iyisini yaptığını söylüyorum.Seninde dediğin gibi bağımlılık yapan herşey zararlıdır.En doğru seçim oyunu bırakmak zaten bende oyunu bilgisayarımdan kaldırdım bi kaç gündür girmiyorum bıraktım yani :) .Valla sende en doğru seçimi yapmışsın yolun açık olsun :)
Bu yorumunuzda oyunu zaten bıraktığınızı yazmışsınız. Ama buna rağmen konu açıyor hem bizi avere ediyorsunuz hemde diğer oyunculara ayıracağımız zamanı çalıyorsunuz.

Reel hayatınızda başarı ve huzur diliyorum .

Saygılarımla

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön