Acınacak halimize güler olduk
- KoNSuLTaSYoN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Acınacak halimize güler olduk
Lütfen etkinlik yenilik falan yapmayın su oyunun kendi problemlerini düzeltin tek istegimiz o çok şeymi istiyoruz sizden yada bir şeyi yapmadan önce 40 kere düsünün öyle yapın oyun düsmeleri bıktırdı bizi sahaserlerin cogu cöp olarak cıktı recetelerdeki degismeleri saymıyorum ben sırf ecelde 240 krip var toplamam ımkansız dedim sahıp olamayacagım sey icin oyun oynamama gerek yok dedim carlarımı sildim tekrar geri döndüm fakat oyun yine rezalet tmm birseyler yapmaya calısıyorsunuz ama okyanusta bosa kürek cekiyorsunuz oyunun küreklerini kırmıssınız haberiniz yok yazık size verilen emeklere yazık bu kadar insanın duygularıyla oynuyorsunuz sadece /alkış lıyorum sizi.
VaRLıĞıN NeYDiKi YoKLuĞuN Ne oLSuN..!
Re: Acınacak halimize güler olduk
katılıyorum iyice saçmaladılar
<a href="http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=64&t=3772&p=37476#p37476">İYİ SEYİRLER</a></div>
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
İnşallah Bir Sonraki Etkinlikte 20 can ve kudret iksiri verirler 
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
-
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of AnatoliA
GM ler bni buldum ben 200 dene iksir verecem valla , su an bile oyuna giremiorum ya yazık.
- Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi
Rapismylifee
- www.raidersofanatolia.com