İçerik düzenlendi. Forum hesabınız 14 gün uzaklaştırıldı. Küfürlü fotoğraf paylaşımı yasaktır.
Sosyolog
MimxSanCTuARy - Oldcity 'nin gerçek yüzü
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
Re: MimxSanCTuARy - Oldcity 'nin gerçek yüzü
İçerik düzenlendi. Forum hesabınız 14 gün uzaklaştırıldı.
Sosyolog
Sosyolog

İçerik düzenlendi. Forum hesabınız 14 gün uzaklaştırıldı.
Sosyolog
Sosyolog
Ey Mutmeinne olan nefis, Ey Rabbine itaat edip Huzura eren nefis sen ALLAHtan razı ALLAHta senden razı olarak Rabbine dön
SEYDA HZ
SEYDA HZ
Ali bu 2 hesapda (kurban63 +Sanctuary) senin değilmi
-
- Acemi Savaşçı
Şahsiyetsiz! Benim ğzımdan çıktı mı herhangi bir hakaret ya da küfür? Plus'ı olan arkadaşımdan konuyu açıklığa kavuşturmasını ve bölgeden yaptığın iftirayı sana iade etmesini rica ettim. Olayı zıvanadan çıkaran ben değilim sizsiniz. Sizin kimyanız belli, geldiğiniz yer belli. Bir tane kötülüğümü duyan varsa göstersin charını silmeyen NAMERTTİR. Sizin gibi namert olmaktansa şerefimle silerim kendimi. İki tane haysiyetsizin iftirasına pabuç bırakacak acizlerden değilim. O küfürleri ettin mi etmedin mi? Biz senin ne kadar kişiliksiz olduğunu gördük mü görmedik mi? Peki bu vızıltı neyin nesi?
harbi malsın küfürleri ettinmi dıyon kaç küfür var orda göster küfür mü bakalım #@!?

Louster yazdı:Ali bu 2 hesapda (kurban63 +Sanctuary) senin değilmi![]()
![]()
kurban 63 le alakam yok urfalı arkadaşlarım var elbet

-
- Acemi Savaşçı
Resimler ortada. Yorum yapmanın alemi var mı? Kişiliğini sergilemişsin apaçık...
Aglayanbebek yazdı:Resimler ortada. Yorum yapmanın alemi var mı? Kişiliğini sergilemişsin apaçık...
Doğru orda sana oç diyor sende Annendir dıyorsun kendin ak kaşıksınya

Aglayanbebek yazdı:Şahsiyetsiz! Benim ğzımdan çıktı mı herhangi bir hakaret ya da küfür? Plus'ı olan arkadaşımdan konuyu açıklığa kavuşturmasını ve bölgeden yaptığın iftirayı sana iade etmesini rica ettim. Olayı zıvanadan çıkaran ben değilim sizsiniz. Sizin kimyanız belli, geldiğiniz yer belli. Bir tane kötülüğümü duyan varsa göstersin charını silmeyen NAMERTTİR. Sizin gibi namert olmaktansa şerefimle silerim kendimi. İki tane haysiyetsizin iftirasına pabuç bırakacak acizlerden değilim. O küfürleri ettin mi etmedin mi? Biz senin ne kadar kişiliksiz olduğunu gördük mü görmedik mi? Peki bu vızıltı neyin nesi?
Adam iyi edebiyat parçalamış haha Şairane isimli arkadaşınımı örnek alıyon bölgedfen küfür edeni
Ey Mutmeinne olan nefis, Ey Rabbine itaat edip Huzura eren nefis sen ALLAHtan razı ALLAHta senden razı olarak Rabbine dön
SEYDA HZ
SEYDA HZ