:twisted: bencede post kasma konularıyla [haydi bilmem kaçtan geriye sayalım one lan yılbaşına girecez sanki]VeNGaT yazdı:biz sizin gibi üyelerimizi reklam yaparak deil tek tek tırnaklarımızla kazarak yaptık !Tremexhaqan yazdı:Reklam:
viewtopic.php?f=28&t=77980
Katılmak istiyorsan genç bir yorum kadar uzaktasın..!
En GüçLü benim
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Choosens
Re: En GüçLü benim
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
SkyBlue yazdı:Charının ismi benim charıma çok benziyor. İmzanı da sanırım "kendime" yaptırmıştım. Gerçek "Konsantrasyon" benim. Meranda "Konsantrasyon" diye char açmam mı lazım illa. Kendi nickinizi kendiniz bulun.Goooorkem yazdı:KiNqDooM yazdı:Az Değil Mi :?: :?:QMCERDEMO yazdı:O kadar güçlüysen gel ws imzamdaki karakterlerden ulaş bana günde 19 saat oyundayım.
ne hava atıyonuz ki bende 24 saat oyundayım halla halla :roll:
He lo senden kopya çektm imzayı bide o son gün geldiğinde "o gün geldiğinde" diyodu bak videoya istiyosan düzelt imzanı

2 ters 1 düz
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Ben yazıları demedim ki. 300x100 olan gif'i diyorum.Goooorkem yazdı:SkyBlue yazdı:Charının ismi benim charıma çok benziyor. İmzanı da sanırım "kendime" yaptırmıştım. Gerçek "Konsantrasyon" benim. Meranda "Konsantrasyon" diye char açmam mı lazım illa. Kendi nickinizi kendiniz bulun.Goooorkem yazdı:KiNqDooM yazdı:Az Değil Mi :?: :?:QMCERDEMO yazdı:O kadar güçlüysen gel ws imzamdaki karakterlerden ulaş bana günde 19 saat oyundayım.
ne hava atıyonuz ki bende 24 saat oyundayım halla halla :roll:
He lo senden kopya çektm imzayı bide o son gün geldiğinde "o gün geldiğinde" diyodu bak videoya istiyosan düzelt imzanıoyundaki adım Youfinished kontrasyon deil
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- CLoSeR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: SaDaKaT
Haklısın kardesMelodrama yazdı:Alicik 2 seri devam ediyor ...
Güzel bir maceraydı...
Başlangıc: Yorgunxgeceler->SoNxNeFeR<-->Bitiş: xCLoseR->YouNeveRKnow
Nusret YEŞİLBAŞ
THE END