Silah Yükseltme???
Silah Yükseltme???
Azat efendi icadi aramit asamı yere attım ilah yükseltme hakkım ertes gün geri gelmedii ?????

IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
Re: Silah Yükseltme???
Silah yükseltme Hakkı ; kullanıldığı andan itibaren geri alınamıyor diye biliyorum.
Ancak silahını Destek > Oyun hatası üzerinden geri isteyebilirsin..
Ancak silahını Destek > Oyun hatası üzerinden geri isteyebilirsin..
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Selamlar,
Sadece silah yükseltme işlemi tamamlanmadan önce(parlamadan önce) silahı yere attıysan,yükseltme hakkın iade edilir.Fakat yükseltme işlemi tamamlandıkdan sonra(parladıysa)silahı yere attıysan,yükseltme hakkın iade edilmez.
İşlem tamamlanmadan önce silahı yere attığın halde yükseltme hakkın iade edilmediyse,Destek İletişim Formu yoluyla "İKV Dükkan" başlığı altında desteğe başvurabilirsin.
Sadece silah yükseltme işlemi tamamlanmadan önce(parlamadan önce) silahı yere attıysan,yükseltme hakkın iade edilir.Fakat yükseltme işlemi tamamlandıkdan sonra(parladıysa)silahı yere attıysan,yükseltme hakkın iade edilmez.
İşlem tamamlanmadan önce silahı yere attığın halde yükseltme hakkın iade edilmediyse,Destek İletişim Formu yoluyla "İKV Dükkan" başlığı altında desteğe başvurabilirsin.
:arrow:Chardonnay yazdı:Selamlar,
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
Diğer detaylı bilgiler için,Silah Yükseltme sayfasını inceleyebilirsin.
İyi eğlenceler...
İyi eğlenceler...
- WarLordxILeadeRI
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Tahminimce gitti 50 liran
QYuSuFQ [Ecel Getiren]+[Latif]
WarLordxILeadeRI [Ejder Asa]
WarLordxIMuDuRI
Warlordxdumbass
İki Ters,Bir Düz
WarLordxILeadeRI [Ejder Asa]
WarLordxIMuDuRI
Warlordxdumbass
İki Ters,Bir Düz
20 tl gitti boşa az kalsın ibni ibni asayıda yere atacaktım son anda 

- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
bari o yükseltilmişi geri alRotary yazdı:20 tl gitti boşa az kalsın ibni ibni asayıda yere atacaktım son anda
geri alınıyor yere atılan eşyalar.
teşekkür ederim önerin içinlBlackDeathl yazdı:bari o yükseltilmişi geri alRotary yazdı:20 tl gitti boşa az kalsın ibni ibni asayıda yere atacaktım son andaops:
geri alınıyor yere atılan eşyalar.