item aktarıcısı
item aktarıcısı
merhaba arkadaşlar aslında düşündümde aklıma çok iyi bir fikir geldi oyuna her bölgede bi item ve para aktarıcısı gibi bi npc tarzı bişey konsa ve herkes ona sağ tıkladınğnda aktarım bölümünü aç die bi seçenek gelsin herk charın kendi ismi altında agılasınki karışıklıkta olmasın ve aktaracağın charında tam nickini alete versenn öbür charınla girdiğinde aletten teslim al diye bi seşeneğe basacaksın ve aktarmak isteyen kişinin nickini yazsan orda pencere acılsa ve aktarılmak istenen item veya para her ne ise onu otomatikman envantere aktarsa güzel olmazmı sizce daha yaratıcı fikri olan arkadaşlar paylaşsın lütfen yada ahtam varsa düzeltsinler bence iyi bi fikir çünkü kimseye güvenemiyoruz ve aynı anda 2 oyunda açamıyoruz o yüzden en rahat yöntem bu olsa gerek destek cıkarsa bunu hep beraber desteğe öneri olarak yazalım arkadaşlar hadi cevabınız bekliyorum ...
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Hasta La Vista
Re: item aktarıcısı
olması lazım iyi fikir ya önerdiğin şekilde yada buna benzer bir şey yapılması gerekli
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
- onurala
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: item aktarıcısı
progs18 yazdı:merhaba arkadaşlar aslında düşündümde aklıma çok iyi bir fikir geldi oyuna her bölgede bi item ve para aktarıcısı gibi bi npc tarzı bişey konsa ve herkes ona sağ tıkladınğnda aktarım bölümünü aç die bi seçenek gelsin herk charın kendi ismi altında agılasınki karışıklıkta olmasın ve aktaracağın charında tam nickini alete versenn öbür charınla girdiğinde aletten teslim al diye bi seşeneğe basacaksın ve aktarmak isteyen kişinin nickini yazsan orda pencere acılsa ve aktarılmak istenen item veya para her ne ise onu otomatikman envantere aktarsa güzel olmazmı sizce daha yaratıcı fikri olan arkadaşlar paylaşsın lütfen yada ahtam varsa düzeltsinler bence iyi bi fikir çünkü kimseye güvenemiyoruz ve aynı anda 2 oyunda açamıyoruz o yüzden en rahat yöntem bu olsa gerek destek cıkarsa bunu hep beraber desteğe öneri olarak yazalım arkadaşlar hadi cevabınız bekliyorum ...
Başlat :arrow: Denetim Masası :arrow: Kullanıcı Hesapları :arrow: Yeni hesap oluştur,2 farklı üyelikle aynı anda oyunda olma imkanı
Courtneyx
Mestrov
PFİZER
Mestrov
PFİZER
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak