merhaba dostlarım Sahinbeyx ile olan Düsmanlıgımız bitti Yazın Charlarım 3 ay Blokelikten Sonra sifacı charı Sifacıxxxhemşire adlı charını benle paylasmıstı Ve benim charlar açıldıqtan Sonra Sİfacısnın itemlerini alıp benim chara kasaya yerlestirmek istedim niyetim ''şaka'' yapmaktı Ama sahinbeye her türlü konudan anlattım anlamadı :S Ardından saka diceqtim diyemeden itemlerini Aktardım Ve bir item eksikti Artıq Kayıpmı oldu Ne oldu anlamadım ''Urban modeli hint sopasıydı'' bunun yüzünden basıma gelmeyen kalmadı oyunu durmadan piskopatlar yönetio ve beni buldu parka kaçtım beni yatırdı tekmeledi benden charlarımın sifresini istedi bende salladım yalan söyledim ve gitti ardından oyunda bularak kaç m istiosan dedim 4m dedi tamam bulcam dedim ondan önce metordanda bölgeden Savascihalil hırsızz yazmıs ve ardından parasını xxxkorkusuzxxx , Büyücüx eyup , Ergenekonhekim , Kumralprens ve Melekxgrils arkdaslarımın sayesinde 4myi bunlardan alıp verdim artıq düsmanlık , hırsızzlık kalmadı inanınki ben dürüst biriyim asla hırsızzlık yapmam yaparsamda uygun zamanında o itemin parasını öderim ve bu arada sahinbey bu yazdıqlarımı yalan buluyorsan inan gercek bunlar Enes diye birinide tanımıyorum aslında inş. inanırsın .
xxxkorkusuzxxx
Büyücüxeyup ( kumralprens)
Ergenekonhekim
Melekxgirl
Blackxkaptan'
Adlı Arkadaşlarıma
yardımları için Binbir Kez Tesekkür Ederim.
İyiForumlar.
::::::::::::::Selamün Aleyküm ::::::::::::::
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
::::::::::::::Selamün Aleyküm ::::::::::::::

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
- Extremexcrazy
- Işık Hanım'ın Elemanı
Re: ::::::::::::::Selamün Aleyküm ::::::::::::::
savascixhalil yazdı:merhaba dostlarım Sahinbeyx ile olan Düsmanlıgımız bitti Yazın Charlarım 3 ay Blokelikten Sonra sifacı charı Sifacıxxxhemşire adlı charını benle paylasmıstı Ve benim charlar açıldıqtan Sonra Sİfacısnın itemlerini alıp benim chara kasaya yerlestirmek istedim niyetim ''şaka'' yapmaktı Ama sahinbeye her türlü konudan anlattım anlamadı :S Ardından saka diceqtim diyemeden itemlerini Aktardım Ve bir item eksikti Artıq Kayıpmı oldu Ne oldu anlamadım ''Urban modeli hint sopasıydı'' bunun yüzünden basıma gelmeyen kalmadı oyunu durmadan piskopatlar yönetio ve beni buldu parka kaçtım beni yatırdı tekmeledi benden charlarımın sifresini istedi bende salladım yalan söyledim ve gitti ardından oyunda bularak kaç m istiosan dedim 4m dedi tamam bulcam dedim ondan önce metordanda bölgeden Savascihalil hırsızz yazmıs ve ardından parasını xxxkorkusuzxxx , Büyücüx eyup , Ergenekonhekim , Kumralprens ve Melekxgrils arkdaslarımın sayesinde 4myi bunlardan alıp verdim artıq düsmanlık , hırsızzlık kalmadı inanınki ben dürüst biriyim asla hırsızzlık yapmam yaparsamda uygun zamanında o itemin parasını öderim ve bu arada sahinbey bu yazdıqlarımı yalan buluyorsan inan gercek bunlar Enes diye birinide tanımıyorum aslında inş. inanırsın .
xxxkorkusuzxxx
Büyücüxeyup ( kumralprens)
Ergenekonhekim
Melekxgirl
Blackxkaptan'
Adlı Arkadaşlarıma
yardımları için Binbir Kez Tesekkür Ederim.
İyiForumlar.
Bence çok iyi etmiş sana eline sağlık diyorum şahinbeye senin gibi birisine az bile belki hatırlarsın ben rizeliaslan benim karşıma çıksan bende o lafları tek tek sorarım sana(rizeliaslan çalındı adam benim çarımla tüm pisliği etmiş atmış bir kenara,onları yapan ben değil çalandı,zaten çoğu biliyor)ama birgün karşıma çıkarsan bende aynını yaparım sana hiçte acımam...Eline sağlık Şahinbey.Birde hırsız değilim diyorsun oyunda yediğin herşeyi biliyorum ben merak etme uzun zamandır takip ediyorum seni forum yazılarından olsun,oyundaki tavırların konuşmalarından olsun..

Extremexcrazy - GÖKO - Extremexbüyücü - Extremexarduous - Extremexkaos
İKV Bir Yaşam Tarzıdır.

Milletine sövmektir, ama başkasına sövdürmemektir, Türk olmak.
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
Bence çok iyi etmiş sana eline sağlık diyorum şahinbeye senin gibi birisine az bile belki hatırlarsın ben rizeliaslan benim karşıma çıksan bende o lafları tek tek sorarım sana(rizeliaslan çalındı adam benim çarımla tüm pisliği etmiş atmış bir kenara,onları yapan ben değil çalandı,zaten çoğu biliyor)ama birgün karşıma çıkarsan bende aynını yaparım sana hiçte acımam...Eline sağlık Şahinbey.Birde hırsız değilim diyorsun oyunda yediğin herşeyi biliyorum ben merak etme uzun zamandır takip ediyorum seni forum yazılarından olsun,oyundaki tavırların konuşmalarından olsun..
rizeliaslan beni dolandırmıstın bi aralar bu konu seni ilgilendirmez . :evil: :evil: bundan sonra sahinbeyle bir alakam yoktur asla hırsızlık yapmadım yapmamda inananlar benden yana saten ...

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
yani ben senin charlarınımı çalmısım rizeli aslan anladıgım kadarıyla ? :evil:

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
- Extremexcrazy
- Işık Hanım'ın Elemanı
Hayır seni dolandıran falan ben değilim benim çarım 7.5 ay önce çalındı ondan sonra ben bir sürü yeni çarla oynadım sanada benim çarımı çaldın diye birşey demedim...

İKV Bir Yaşam Tarzıdır.

- savascixhalil
- Demirci Çırağı
Hayır seni dolandıran falan ben değilim benim çarım 7.5 ay önce çalındı ondan sonra ben bir sürü yeni çarla oynadım sanada benim çarımı çaldın diye birşey demedim...
ozmn benim nie dövmek istion naan :evil: :evil: :evil: aynısını ora yazmısın sahinbey bunu bende görsem bende yapardım filan yazmısın alıcaklımsan gel kapısalım dostum :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
- Extremexcrazy
- Işık Hanım'ın Elemanı
Bak 14 yaşındaki bir çocuğa bulaşmak istemem,zaten bulaşırsamda kurtulamaz elimden,dengini bul onunla kapış.Ben bana yaptığın laflardan dolayı bulsam aynısını yaparım dedim.Ama çarının şifresini falan istemem o kadarda değil emek hırsızı değiliz...

İKV Bir Yaşam Tarzıdır.

- savascixhalil
- Demirci Çırağı
Bak 14 yaşındaki bir çocuğa bulaşmak istemem,zaten bulaşırsamda kurtulamaz elimden,dengini bul onunla kapış.Ben bana yaptığın laflardan dolayı bulsam aynısını yaparım dedim.Ama çarının şifresini falan istemem o kadarda değil emek hırsızı değiliz...
ok ozmn pardon da ben 14 deilki ?

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
- Extremexcrazy
- Işık Hanım'ın Elemanı
Forumda 14 yazıyordu.Forumun yalancısıyım ama sen 13 demişsin birisi 14 demiş bilemiyeceğim o kadarını ama bildiğim ttek birşey var dün bana tekrar Göko isimli karakterimdeyken LAF atıp yasaklılara eklemen,hani fiziğe 20 m demiştim hatırladınmısavascixhalil yazdı:Bak 14 yaşındaki bir çocuğa bulaşmak istemem,zaten bulaşırsamda kurtulamaz elimden,dengini bul onunla kapış.Ben bana yaptığın laflardan dolayı bulsam aynısını yaparım dedim.Ama çarının şifresini falan istemem o kadarda değil emek hırsızı değiliz...
ok ozmn pardon da ben 14 deilki ?

İKV Bir Yaşam Tarzıdır.

- savascixhalil
- Demirci Çırağı
Forumda 14 yazıyordu.Forumun yalancısıyım ama sen 13 demişsin birisi 14 demiş bilemiyeceğim o kadarını ama bildiğim ttek birşey var dün bana tekrar Göko isimli karakterimdeyken LAF atıp yasaklılara eklemen,hani fiziğe 20 m demiştim hatırladınmı
hea hatırladım böle salakca numaraları cok kisi yapan oldu onun için kızdım sana
bu devirde babanıza bile güvenmeyin (peh)

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid