Susturulma..
- IIIHaSaNIII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Susturulma..
Dün gece klanda bı olay olmuştur küfür eden kişiyi tanıdıgım için hıc bır sekılde ne ona küfür ettim ne baskasına yanlız küfür eden arkadasım susturulma yemedi.. ben onu uyardım kufur etme dıye susturulma ben yedım 7 gün destek mesaj attık ondna cevap beklıyorum 2 ay sonra gelır sanırım bukadar dıkkatsızmı yonetıyorsunuz oyunu ben anlamıyorum benım ve cogu kısının hakkı bu gıbı nedenlerden dolayı cogu defa yenmektedır ve yenmeye devam edıyordur kufur eden sus yemıyor etmıyen yıyor kufuru ne severım ne ederım ne arkasında dururum sus yemem bıraz garip hangı sebebten dolayı sus yedıysem bılmek ısterım ..
Alkolikbüyü-IIHasaNII

- MeDiTaSYoN
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- xRapismylife
- Sahaf Yardımcısı
Re: Susturulma..
Mlsf Hasan Aynı Kaderi PaylaşıyozIIIHaSaNIII yazdı:Dün gece klanda bı olay olmuştur küfür eden kişiyi tanıdıgım için hıc bır sekılde ne ona küfür ettim ne baskasına yanlız küfür eden arkadasım susturulma yemedi.. ben onu uyardım kufur etme dıye susturulma ben yedım 7 gün destek mesaj attık ondna cevap beklıyorum 2 ay sonra gelır sanırım bukadar dıkkatsızmı yonetıyorsunuz oyunu ben anlamıyorum benım ve cogu kısının hakkı bu gıbı nedenlerden dolayı cogu defa yenmektedır ve yenmeye devam edıyordur kufur eden sus yemıyor etmıyen yıyor kufuru ne severım ne ederım ne arkasında dururum sus yemem bıraz garip hangı sebebten dolayı sus yedıysem bılmek ısterım ..
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
Selam
*Destek ekibindeki arkadaşları da düşünmek gerek onlarda insan, bir robot muamelesi görmeyi haketmiyorlar ve ellerinden geleni yapıyorlardır.
*Eğer ki cezanızın gereksiz yere verildiğini düşünüyorsanız http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden Bldirim tipi'ni Ceza itiraz - Bilgilendirme olarak seçin ve gereken bilgiler ile gönderin geri dönüş yapılır.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
- IIIHaSaNIII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Yok sağolsunlar cevap attılar . benim arkadaslarda bi sorun var hani arkadasınla sakasına argo konusursun öle bı argo kelıme kullanmısım artık kıminle konustuysam gitmiş şikayet etmiş ..
Alkolikbüyü-IIHasaNII

- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Arkadaşım şu an oyuna girmesemde bu şikayet sisteminin gelmesi çok kötü ve çok iyi oldu. Gerçekden küfür edenlerde susturulma cezası alabiliyor artık, ama sana gıcık olan insanlar klandan selam verdiğin zaman bile şikayet etseler susturma cezası alıyorsun. Sistem 1.5 senedir var sanırım hala oturtamadılar. İyi oynatıyorlar İKV oyuncularını.
Saygılarımla.
Saygılarımla.
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat