Plus paketim var neden item düşmiyor diyenler için DİKKAT :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
CuRe
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: SosyalistDevrimciler

Re: Plus paketim var neden item düşmiyor diyenler için DİKKAT :)

Mesaj gönderen CuRe »

Legendxdalgac yazdı:O zaman yazılan yazıları dikkatli okumuyorsun demektir ;) .Yazılmış olan renkli kısımda %50 daha fazla değil, %50 daha azla kazanma şansı veriyor yazmaktadır.
Sadece bir yazım hatası ve ben bunu cevaplarken alıntıyı düzenleyerek cevapladım. :)
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: DeVa

Mesaj gönderen Legendxdalgac »

Konunun acılma sebebi bu iken alıntıyı düzeltmedeki mantık :?: Bir yazım hatası olduğunu belirtmen yeterdi baya çarpıntın okunu en başından.Hazırlanan metinler siteye konduktan sonra 1 defa bile gözden geçirilmediğini ortaya koyar bu .Bir işi yapıyorusan 1 kere 2 kere değil 20 30 kere kontrol edeceksin, 700.000 küsür oyuncuya hitap ettiğinizi söyleyen zaten sizsiniz.Daha dikkatlı olmanız, yapılan yanlışı düzeltmeniz dileğiyle...

İyi Forumlar...
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Wizards »

azla nın eksik yazım olduğunu anlamayıp f si eksik bir azlayı şansı %50 azaltır olarak yorumluyorsan sana katılmamak elde değil :cry:
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Konunun acılma amacı yazılan eksik harfin anlaşılmamısı değil, yapılan işin tam yapılmamısıdır.Ayrıca sadece 1 sayfada degil 2 3 sayfadada aynı yazım yanlışı olduguna dikkat cekerim.Bundan yola cıkarakta yazıalrın 1 kere yazıldıgını ve kontrol edilmeden kopyala yapıstır sistemiyle cogaltılıp bırakıldıgının göstergesidir...
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Eminönü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

Legendxdalgac yazdı:Konunun acılma amacı yazılan eksik harfin anlaşılmamısı değil, yapılan işin tam yapılmamısıdır.Ayrıca sadece 1 sayfada degil 2 3 sayfadada aynı yazım yanlışı olduguna dikkat cekerim.Bundan yola cıkarakta yazıalrın 1 kere yazıldıgını ve kontrol edilmeden kopyala yapıstır sistemiyle cogaltılıp bırakıldıgının göstergesidir...
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

08:25 den 15:45 'e kadar herhangi bir 1. dereceden yetkili yönetici arkadaşlardan yanıt gelmemesiyle beraber, RESMİ sitede bulunan hatada herhangi bir düzeltilme yapılmamıştır.Aradan geçen sürede yoğunluklarının ne derece olduğunu kestirmek mümkün değil. ;)
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

17:39 değişiklik yok..
Kullanıcı avatarı
XxDiDaSxX
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen XxDiDaSxX »

bi tane daha

http://www.istanbuloyun.com/Notes.aspx Alıntıdır.

Sürüm Notları
Genel
• Bütün sınıfların enerjileri %20 arttırıldı.

• Bütün sınıfların bütün büyü ve yeteneklerinde ki direnme ihtimali kendi seviyesi ve altındakiler için minimum %5 iken kaldırılmıştır.

• Kasanızı dilediğiniz yerden karakter adınıza sağ tıklayarak açabilirsiniz. Bu özellik Çemberlitaş Özel Sürüm Kutusu ile birlikte verilen Kasa Erişim Kartı yüklenerek kullanılabilir.

• 5 Yetenek Puanı eklenmiştir. Bu özellik Çemberlitaş Özel Sürüm Kutusu ile birlikte verilen 5 Yetenek Puanı Kartı yüklenerek kullanılabilir.

• Yeteneklerin yenilenme süreleri ile ilgili düzeltmeler yapıldı. Örnek; Savaşçı hedef saptırma yeteneğini kullandıktan sonra Kutup Rüzgarı etkisinde kaldığında Hedef Saptırmanın süresi sıfırlanıyordu

• Değişik çözünürlüklerinde yerleri değişen pencereler için düzeltme yapılmıştır. Örneğin Karakter Yaratma penceresi.

• Ses kartının bulunmadığı yada yeni nesil ses donanımlarında ses aygıtı bağlı bulunmasa dahi oyuna giriş yapılabilmesi için değişiklik yapıldı.

• Yetenek kullanan bir çok düşmanın yeteneğine ses efekti eklendi.

• Artık Grup Bölgelerinde herhangi bir sebeple bir düşman kaçma moduna geçerse o sırada o bölgedeki savaşmakta olan tüm düşmanlar kaçma moduna geçer. Bu özellik düşmanları çekip kaçırarak gruplarını dağıtma gibi grup bölgesi mantığına aykırı bir taktik güdülmesinin önüne geçmek için eklenmiştir.

• Tüm bölgelerdeki yaratıklar, eşyalar, karakterler ve ortamların dokuları revize edilerek daha canlı hale getirilmiştir.

• Düşman yaratık öldükten sonra gruptan çıkıldığında seçili kalıyordu. Düzeltildi.

• Düşman yaratık seçiliyken herhangi bir grup üyesi gruptan çıkarsa düşman yaratığa saldırmak istenildiğinde Hedef Seçmelisiniz. uyarısı veriyordu. Düzeltildi.

• Eminönü sahilini işgal eden farelerin sesleri kaldırılmıştır.

• Er meydanlarında grup olarak hareket edildiğinde daha fazla tecrübe puanı (XP) kazanılır. Tek başına hareket edildiğinde daha az tecrübe puanı (XP) kazanılır.

• 30 seviyeden başlamak üzere 30 - 49 arasında seviye atlamak için gerekli olan tecrübe puanları (EXP) önemli oranda düşürülmüştür. Bu geçişle seviyenizde ve seviye barınızda değişiklik yapılmadan oranlar değiştirilecektir.

• 30 seviyeden başlamak üzere 30 - 49 arasında seviye atlamak için gerekli olan tecrübe puanları (EXP) önemli oranda düşürülmüştür. Bu geçişle seviyenizde ve seviye barınızda değişiklik yapılmadan oranlar değiştirilecektir.

• Karakter kurtarma işlemleri İKV Anasayfaya eklendi. Karakter kurtarma işlemini gerçekleştirmek için Üye İşlemleri altında yer alan "Karakter Kurtarma" sayfasını kullanabilirsiniz. Bu sayede hızlı bir şekilde karakterlerinizi kurtarabileceksiniz.

• İKV Anasayfa yenilendi. Yep yeni Çemberlitaş arayüzü, Konsept ve Duvar Kağıtları eklendi.

• TTNET Üyelikleri Sobee Üyeliğine taşınıyor. Detaylar için tıklayınız.
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

Plussız artırıcı bile almadan bayramdaki hasılatım:
1.junon parce parce yüzük
2.junon fundi zırh
3.cenet ibni cevo pant
3.junon cent zırh
4 junon cent zırh fundi zırh (AYnı çantada :D )
3 .motordan maraton ayak
4. kenandan fundi kolye
5.motordan ibni cevo asa
5.kenandan fundi kolye fundi yüzük (aynı çantada :D )
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Dikkatli oyuncular, Dikkatsız yönetim ~~~~~~ÑEREYE KADAR ~~~~~~

“Genel Etkileşim” sayfasına dön