KorkusuzXbüyücü
Re: KorkusuzXbüyücü
haydegidelum yazdı:lan l tanıom lan seni lan ben lan :geek: ben lan TSKxSUBAY lan Karabayırlı felan :geek: çok eskilerden lanGoooorkem yazdı:Gööööörkemtanımazsın öyle yüce şanım yoktu eziktim yani önünden geçmişimdir belki
Tmm

2 ters 1 düz
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
ne zaman yanlış yaptın la bi ara bi tartışma olduda onuda hatırlamıom ki :roll:Goooorkem yazdı:haydegidelum yazdı:lan l tanıom lan seni lan ben lan :geek: ben lan TSKxSUBAY lan Karabayırlı felan :geek: çok eskilerden lanGoooorkem yazdı:Gööööörkemtanımazsın öyle yüce şanım yoktu eziktim yani önünden geçmişimdir belki
TmmHatırlamam mı seni ben ikvdeki en iyi arkadaşımdın ama işte yanlış yaptık sana
- yaLnizadam66
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
[quote="yaLnizadam66"]Kadir belki hatırlarsın , ben Mehmet Emin Eski ortagın
[/Hatırladım malesef
bıraktınmı oyunu sen
Whippetx
- yaLnizadam66
- FareAdam Düşmanı
yoo bırakmadım zirvedeyim bıçak setli kıyamet setli ejder ecel ashab latıf full karakterlerım yeterı kadar param var yuvarlanıyoruz işte , yediğimiz dost kazığınıda unutmadık 
kyLex
*
teKzad
*
EMiN
*
teKzad
*
EMiN
Hayatımda Sana Bi Kere Bile Kazık Atmadım Atsam Çarları Paşa Paşa bırakıp gitmezdim 
Whippetx
- yaLnizadam66
- FareAdam Düşmanı
İyisin hoşsunda hangi çarları bırakıp gittinki ?
Bütün karakterler çalındı sen çaldırdın
Sesimi çıkarmadım sonra sen teşkilatta ben meranda tekrar devam ettik hangı çarı bıraktın burada kavrayamadım 
kyLex
*
teKzad
*
EMiN
*
teKzad
*
EMiN
K.bakmada hangi çarı çaldırdım yoksa senin çaldırdım diyipte itemleri aksaya koyduğun sonrada ben yaptım dedğin çarımı
lonca dağıldı sonra onra pert nese tartışmaya gelmedim slm alım dedim teşkoda oynuyorum
Whippetx
- yaLnizadam66
- FareAdam Düşmanı
valla o an durum onu gösteriyordu benim yaptığımda illegal birşey yok , kendi itemlerimi kendi kasama koydum karakterim soyuldu dedim loncayı dagıttım hesap vermek zorunda degılım teşkılatta başarılar iyi oyunlar
kyLex
*
teKzad
*
EMiN
*
teKzad
*
EMiN