Kimimizin 2 AY önce , Kimimizin 2 Sene önce yaşadağı bu acı gerçekten katlanılmaz .
Başınız Sağolsun , Mekanı Cennet Bahçelerinden birisi olur İnşALLAH .
Kader diyorum Kendimi Avutuyorum ..(=
- XxSuPeRMaNxX
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Kader diyorum Kendimi Avutuyorum ..(=
Sevginin gücü ..
Mustafa
Kemal
ATATÜRK
FreddieMercury QUEEN
Mustafa
Kemal
ATATÜRK
FreddieMercury QUEEN
- Asilxconwotion
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
AMİN ALLAH RAZI OLSUN...

3 kerede Mühimmatı getir Birinciliği var
AsiLx~~VATANx
- lostxxx
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
Başın saolsun kardeşm .

LoSTxToLGa-----> [EceL Getiren] [Latif]
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
Oyunda Büyük bir ailen var...Aynen forumdada öyle..Bir isteğin felan olursa sadeceAsilxconwotion yazdı:AMİN ALLAH RAZI OLSUN...
pm atman yeterlidir..
- Arzsavasci
- İskele Babası
BİRAZ GEÇ OLDU AMA GEÇMİŞ OLSUN RUHU SAD OLSUN
ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUNN : .!!
- Asilxconwotion
- İskele Babası
Sağol tolga ALLAH razı olsun ..lostxxx yazdı:Başın saolsun kardeşm .
Eyw kardeş eksik olma sağolasın..Splash yazdı:Oyunda Büyük bir ailen var...Aynen forumdada öyle..Bir isteğin felan olursa sadeceAsilxconwotion yazdı:AMİN ALLAH RAZI OLSUN...
pm atman yeterlidir..
AMİN kardeş sağolasın ...Arzsavasci yazdı:BİRAZ GEÇ OLDU AMA GEÇMİŞ OLSUN RUHU SAD OLSUN

3 kerede Mühimmatı getir Birinciliği var
AsiLx~~VATANx
-
- Salgın Koruyucusu
EVLAT DEİL LANKÖR
JERUSALEMA 17 LIK COCUK HAYATIN YALAN OYUNDA HIRSIZLIK DOLANDIRICILIK İFTİRACILIK SENDE
TERBİYESİZLİKTE SENDE SENİN KADAR OYUNDA sanal OYUN İÇİn herşeyi GÖZE ALIP HERTÜRLÜ TERBİYESİZLİK YAPAN EVLAT GÖRMEDİM
ÖRGÜLÜxKUDUS ÖLÜM OYUNUNDA son 2 ye kalmış tam ölüm oyunundayken ÖRGÜLÜxKudus ün annesi skpe te herkes duymuş ahmet artık süren doldu bilgisayarı kapa çabuk oda kapamayınca annesi fişini çekti sonra skpe tekrar açan ahmet bakıyo ölüm oyunu bitmiş. VE Sırf oyun için Öz annesine Am*n* kodumun annesi sen neden kapattın am*n* kodumun kadını sen neden fişi çekiyon vb küfür lerde bulunmuştur annesine ÖRGÜLÜxKudus e arkadaşları skpe den demiş ahmet napıyon o senin öz annen neden küfür ediyon seni doğuran kadın nedese haklıdır demiş .. ÖRgülü xkudus te demiş sanane lan ana benim anam deilmi sanamı sorcam demiş ..... şimdi siz okudunuz düşünü böyle oyuncu olurmu yada evlat ...
TERBİYESİZLİKTE SENDE SENİN KADAR OYUNDA sanal OYUN İÇİn herşeyi GÖZE ALIP HERTÜRLÜ TERBİYESİZLİK YAPAN EVLAT GÖRMEDİM
ÖRGÜLÜxKUDUS ÖLÜM OYUNUNDA son 2 ye kalmış tam ölüm oyunundayken ÖRGÜLÜxKudus ün annesi skpe te herkes duymuş ahmet artık süren doldu bilgisayarı kapa çabuk oda kapamayınca annesi fişini çekti sonra skpe tekrar açan ahmet bakıyo ölüm oyunu bitmiş. VE Sırf oyun için Öz annesine Am*n* kodumun annesi sen neden kapattın am*n* kodumun kadını sen neden fişi çekiyon vb küfür lerde bulunmuştur annesine ÖRGÜLÜxKudus e arkadaşları skpe den demiş ahmet napıyon o senin öz annen neden küfür ediyon seni doğuran kadın nedese haklıdır demiş .. ÖRgülü xkudus te demiş sanane lan ana benim anam deilmi sanamı sorcam demiş ..... şimdi siz okudunuz düşünü böyle oyuncu olurmu yada evlat ...
Bari Kardeşim Böyle bir Konunun Altına Şikayetini Belirtmeyeydin ./
Matadormusti KaRDeSxMuSTaFa

нαуαт υℓтяαѕℓαηℓα güzєℓ

нαуαт υℓтяαѕℓαηℓα güzєℓ