Oyun Açılmıyor
Oyun Açılmıyor
Arkadaşlar ikv'ye giremiyorum.Girmeye çalıştığımda bu sayfa yapım aşamasındadır diyor.Bunu yöneticilere sorduğumda çerezleri silin dediler sildik işe yaramadı.İstanbul Kıyamet Vakti'nin internet sitesinde oyun'un çalışma koşulları var.Bu özelliklerden bende olmayan iki tane vardı.Biri 2.3 GB boş alan ikinciside Direct 9.0 c'yi yüklemem.İki koşuluda yerine getirdim ama yine girmedi.Sonra dikkatimi işlemci ve grafik kartı çekti.P4 Celeron veya muadili işlemci yazıyordu benim işlemcim Intel(R)Core(TM)2 Duo Cpu acaba bu yüzdenmi çalıştırmıyor.Birde Pixel Shader 2.0 veya üzeri grafik kartı istiyordu benim ki ise Mobile Intel(R) 45 Express Yonga Küme Ailesi ve 256MB bu yüzdende çalıştırmıyor olabilirmi iki nedende değil ise neden :?: :?: :?: Şimdiden cevaplarınızı bekliyorum ve teşekkürlerimi sunuyorum.
Hastasıyız Dedeeee
Re: Oyun Açılmıyor
Bende de sürekli olan birşey bu.Üyelik adı ve şifre yazmadan önce F5 tuşuna basın.
YalnızYolcu
Saolun denyeceğim eğer başarısız olursa sizi bu başlık üzerinde bilgilendireceğim.
Hastasıyız Dedeeee
İnternet geçmişini ve tüm çerezleri temizlemeni öneririm.
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
Kardeş dün aynı sorunla karşılaştım hatta kilitti konumda var bakabilrsin çözümü için Combofix die bir program indirdim. kurup çalıştırdım. küçük bir program çabuk iniyor. yaklaşık 5 dkk bir tamir tarzı birşey yapıyor. Ve girebildim. yalnız program çalışırken diğer programları kapatıyor. sadece bitmesini bekle bittikten sonra bir reset at ve girebiliyorsun.
Saygılarımla..
Saygılarımla..
Eğer yaradılışımda bir mükemmellik varsa o da; Türk olarak dünyaya gelmemdir

Arkadaşlar Elanor'un dediği gibi yaptım oldu sorun yok no problem
Hastasıyız Dedeeee