Hiç düşündünüzmü arkdaşlar oyun dışı ama söz konusu kanımız canımız şehitlerimiz neden bu ha neden bu kadar adaletsiz sözde bir anlaşma vardı 20 şehidimiz olursa 1 sene içinde öcalan pert olcaktı veya diğerleri abi anlamıyorum bu haksızlıklığı neden biziz onlar değilde tek bir sözüm var
PKK MECLİSTE...
Bir başlık buyrun (OKUMAYAN KALMASIN)
-
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bir başlık buyrun (OKUMAYAN KALMASIN)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: siktir git yaa boş boş laf sölüyon başbakanın kurban ol sen :mrgreen: :mrgreen:
-
- Cin Avcısı
atlantik yazdı::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: #@!? git yaa boş boş laf sölüyon başbakanın kurban ol sen :mrgreen: :mrgreen:
İNSAN İLK ÖNCE DÜŞÜNÜP YAZAR ŞUNU ÇIKARTIYORUM SENDE VATAN DUYGUSU YOK SENDE O SOKAKTAKİ O BEBELER GİBİ POLİSE TAŞ ATANLARDANSIN.

Sende oyun platformlarında bu tür basit yerlerde o yüce insanları ( şehitleri ) konu edecek kadar insansınTheundertaker yazdı:Hiç düşündünüzmü arkdaşlar oyun dışı ama söz konusu kanımız canımız şehitlerimiz neden bu ha neden bu kadar adaletsiz sözde bir anlaşma vardı 20 şehidimiz olursa 1 sene içinde öcalan pert olcaktı veya diğerleri abi anlamıyorum bu haksızlıklığı neden biziz onlar değilde tek bir sözüm var
PKK MECLİSTE...
SüVeYDa BeNDeNSaiRoLMaZ
-
- Cin Avcısı
ARKDAŞIM GRUP YAPMIYORUZ FACEDEKİ GİBİ KAR AMAÇLIMI YAZDIĞIM?SuVeYDa yazdı:Sende oyun platformlarında bu tür basit yerlerde o yüce insanları ( şehitleri ) konu edecek kadar insansınTheundertaker yazdı:Hiç düşündünüzmü arkdaşlar oyun dışı ama söz konusu kanımız canımız şehitlerimiz neden bu ha neden bu kadar adaletsiz sözde bir anlaşma vardı 20 şehidimiz olursa 1 sene içinde öcalan pert olcaktı veya diğerleri abi anlamıyorum bu haksızlıklığı neden biziz onlar değilde tek bir sözüm var
PKK MECLİSTE...![]()

1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti