selam arkadaşlar evet artık 1yıl gibi uzun bir süre üniversite gideceğimden dolayı oyunda olamayacağım.Öncelikle ankaya geldğim bu süre zarfı içinde yanımda olan iyi ,kötü ,eğlenceli hergünümde benle olan ve bana her zman destek veren bütün anka sunucusu arkdaşlarım abilerim ablalarım ve kardeş görüdüğüm bütün kişilere sonsuz tşk ediyorum...
oyun içinde kırdğım yada üzdüğüm arkadaşlar varsa (bazı kişiler hariç onlar zaten hak etmiştir ) şimdiden özür diliyorum..
oyun süre içinde benim en çok yanımda olan ve herzman bana destek verip arka çıkan Koçhisarlı ailesine tşk ediyorum..
ve bütün anka sunucusu oyuncuları hakkınızı helal edin...
KaRİZmAxOGUZ_Karizmaxoguzz_ IıKaRİZmAXOGUXıI...
KaRİZmAXOGUZ 'dan ara...
- onurbabaxdxd
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: BÜYÜK SELÇUKLULAR
KaRİZmAXOGUZ 'dan ara...
ŗąҡıŋıŋ ŧąđı ąƈı ɠεℓïγσŗşą εğεŗ ŗąҡı ïçεƈεҡ ҡąđąŗ ąƈı ŧąŧɱąɱışşıŋ đεɱεҡŧïŗ....
- onurbabaxdxd
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: BÜYÜK SELÇUKLULAR
Re: KaRİZmAXOGUZ 'dan ara...
onurbabaxdxd yazdı:selam arkadaşlar evet artık 1yıl gibi uzun bir süre üniversite gideceğimden dolayı oyunda olamayacağım.Öncelikle ankaya geldğim bu süre zarfı içinde yanımda olan iyi ,kötü ,eğlenceli hergünümde benle olan ve bana her zman destek veren bütün anka sunucusu arkdaşlarım abilerim ablalarım ve kardeş görüdüğüm bütün kişilere sonsuz tşk ediyorum...
oyun içinde kırdğım yada üzdüğüm arkadaşlar varsa (bazı kişiler hariç onlar zaten hak etmiştir ) şimdiden özür diliyorum..
oyun süre içinde benim en çok yanımda olan ve herzman bana destek verip arka çıkan Koçhisarlı ailesine tşk ediyorum..
ve bütün anka sunucusu oyuncuları hakkınızı helal edin...
KaRİZmAxOGUZ_Karizmaxoguzz_ IıKaRİZmAXOGUZXıI...
ŗąҡıŋıŋ ŧąđı ąƈı ɠεℓïγσŗşą εğεŗ ŗąҡı ïçεƈεҡ ҡąđąŗ ąƈı ŧąŧɱąɱışşıŋ đεɱεҡŧïŗ....