Lutfen bakabilirmisiniz

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Warlordforum
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Lutfen bakabilirmisiniz

Mesaj gönderen Warlordforum »

Merhabalar rica etsem biri gunde kac tane guncelleme oluyo ve saat kacda basliyo soleyebilirmi bi tanesini biliyorum 6:10 ama umarim baska vardir
Kullanıcı avatarı
Warlordforum
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Lutfen bakabilirmisiniz

:arrow: :arrow: :arrow:
Kullanıcı avatarı
Warlordforum
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

LAN BU NE BİCİM Bİ İS GMLER GİTMİS OYUNCAK BEBEKLERİYLE OYNUYOLAR O KADAR MESGULKİ 5-6 GUNCELLEME GARDİR SAATLERİ SUNLARDİR YAZAMİYO ZATEN FORUMNREHBERİ DESEN ADİ REHBER OYUNCULAR BEYLER SİZE AZBİLE OLSA TEPKİ VEREMEM CUNKU COGU KİSİ BİLMİYOR DESTEK İLETİSİM FORMUNDANDA YAZDİM NE İSLERİ VAR COK MERAK ETTİM AMA HAA ?
JhooSen
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Karaköy
Lonca: Argo İzmir
Discord: yenicead3676

Mesaj gönderen JhooSen »

Bildiğim kadarıyla her gün saat 6:10 da oluyor.Başka olmaması lazım arada bir dosya yada pano felan değiştirilirse güncelleme gelir ama oyundan düşmezsin.
SirOnur
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa

Mesaj gönderen SirOnur »

Merhaba,

Konuyu ilk açtığımda yapılan ilk yoruma verilecek cevap kalıbını tasarlıyordum. Fakat devamında gelen yorumu okuyunca uygun cevaptan daha çok uslubunuz ve yorumunuza ceza vermenin daha uygun olabileceğini düşündüm.

Sorunuzu hafta içi sabahı 08:33 saatinde yöneltmiş ve hazır cevap bekliyorsunuz. Unutmayın ki gönüllü olarak bu görevi yapan arkadaşlarında kendi gündelik yaşamında belirli zamanları vardır. 2 saat kadar bir süre bile dayanamayıp, yine genel bir kitleye göre sabah saatleri diye nitelendirilen bir zamanda uygunsuz yorumlarınız rol almış.

Warlordforum Forum kullanıcı adı 1 ay süreyle kapatılmıştır.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön