Kendim hakkında
Kendim hakkında
Eveet 1600 den fazla forumda iletimin olması vede forumu gerçekten sevdiğimi söylemek isterim, ha birileri bana karşı duruyo bilmiyorum içimden bazı şeyleri söylemek geçti söylicemde, bakın benim herşeye karşı durmamdaki sebepe saygı duymuyosunuz neymiş birisi diyodu ben yobazmışım düşünme kabiliyetim yokmuş felan, sen bana bir oyun forumunda belki ailenden çevrenden olacaksa evliliğinden daha çok önem vereceğin bu oyunda çok fazla abarttığın için ve seni eleştirdiğim için bir düşünceye böyle bakıcaksan ve onun gibi zihniyetler, burda yanlış yaparsınız her düşünce çocuk dahi olsa önemlidir, çocuklar aslında çok şey ifade eder, çocuklar temizdir sıfırdan bi sayfa gibi ne yazılırsa odur, biz yani çevre ne yazarsa odur, forumda bi çocuk olsa herkesin benim gibi ne yaptığı belli, dalga geçer felan işte, bu bi yerde haklıda dalga geçerler belki hatalı olduğunu anlar ders alır ilerde daha iyi olurlar felan, neyse ben 20 yaşındayım nerdeyse çocuk değilim en azından oyunu çok abartan ve bu konuda forumda bu kadar abartılıca gereksiz nasıl desem, tamamen gereksiz bu düşüncelerinize her zaman karşı durup ters yorumlar atıyosam eminimki bunun da altında bi şey vardırki beni aşağılamanıza gerek yoktur. Sadece belirtmek istedim. Umarım forum yönetimide bizi ot gibi sadece oyundan konuşun der gibi bu forumu kapatmaz, tartışmaya girmek içinde açmadım zaten belirtiyim dedim.
Re: Kendim hakkında
Forumu sevdiğin belli. O kadar uzun ve karışık bir anlatım kullanmışsınki okadar yazıda 2 yada 3 nokta var. Ben birşey anlayamadım.
Bu ne yaa
BURAYI ANLAYAMADIM BİRİ AÇIKLAYABİLİR Mİ
her düşünce çocuk dahi olsa önemlidir, çocuklar aslında çok şey ifade eder, çocuklar temizdir sıfırdan bi sayfa gibi ne yazılırsa odur, biz yani çevre ne yazarsa odur, forumda bi çocuk olsa herkesin benim gibi ne yaptığı belli, dalga geçer felan işte, bu bi yerde haklıda dalga geçerler belki hatalı olduğunu anlar ders alır ilerde daha iyi olurlar felan,
Bu ne yaa
her düşünce çocuk dahi olsa önemlidir, çocuklar aslında çok şey ifade eder, çocuklar temizdir sıfırdan bi sayfa gibi ne yazılırsa odur, biz yani çevre ne yazarsa odur, forumda bi çocuk olsa herkesin benim gibi ne yaptığı belli, dalga geçer felan işte, bu bi yerde haklıda dalga geçerler belki hatalı olduğunu anlar ders alır ilerde daha iyi olurlar felan,
İt Ulur Birbirini Bulur..

- xxJUN
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Zuğauça
xPrince yazdı:Eveet 1600 den fazla forumda iletimin olması vede forumu gerçekten sevdiğimi söylemek isterim, ha birileri bana karşı duruyo bilmiyorum içimden bazı şeyleri söylemek geçti söylicemde, bakın benim herşeye karşı durmamdaki sebepe saygı duymuyosunuz neymiş birisi diyodu ben yobazmışım düşünme kabiliyetim yokmuş felan, sen bana bir oyun forumunda belki ailenden çevrenden olacaksa evliliğinden daha çok önem vereceğin bu oyunda çok fazla abarttığın için ve seni eleştirdiğim için bir düşünceye böyle bakıcaksan ve onun gibi zihniyetler, burda yanlış yaparsınız her düşünce çocuk dahi olsa önemlidir, çocuklar aslında çok şey ifade eder, çocuklar temizdir sıfırdan bi sayfa gibi ne yazılırsa odur, biz yani çevre ne yazarsa odur, forumda bi çocuk olsa herkesin benim gibi ne yaptığı belli, dalga geçer felan işte, bu bi yerde haklıda dalga geçerler belki hatalı olduğunu anlar ders alır ilerde daha iyi olurlar felan, neyse ben 20 yaşındayım nerdeyse çocuk değilim en azından oyunu çok abartan ve bu konuda forumda bu kadar abartılıca gereksiz nasıl desem, tamamen gereksiz bu düşüncelerinize her zaman karşı durup ters yorumlar atıyosam eminimki bunun da altında bi şey vardırki beni aşağılamanıza gerek yoktur. Sadece belirtmek istedim. Umarım forum yönetimide bizi ot gibi sadece oyundan konuşun der gibi bu forumu kapatmaz, tartışmaya girmek içinde açmadım zaten belirtiyim dedim.
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
Ve forumda bu incici özentileri varya, mümkünse yazmasın bi şey.
20 yaşındayım diye yazmıştım insan okurdu..
- JackGhosen
- FareAdam Düşmanı

Eğer Sen 20 Yaşındaysan ki Hiç Sanmıyorum,
Genelde 10-18 Yaş Aralığı Oyuncuları Barındıran Bu Forumdaki
Çoğu İnsan Senden Daha Olgun ve Bu Akıl Yaşta Değil Başta'dır Sözünü Kanıtlar Cinsten...
Kalkıpta;
[quote]-Bunu Gerçekten Düşündünüz mi ?
-Düşünmek İçin Uğraşıyor musunuz ?
-Bunu Düşünmen Yanlış ?[/quote]
İnsanın Düşünen Bir Varlık Olduğunu İnkar Ediyorsan Eğer Hayvanların Bile Düşünebildiği Bu Dünyada
Daha Fazla Sözüm Kalmadı.
Ama Eğer Forumun
''Düşünen İnsanların, Düşünce-Öneri-Yorumlarını Paylaşabileceği Özgür Bir Alan''
Olduğunu Bildiğin Halde
İnsanlara Laf Atıyor Ya da Onları Eleştiriyorsan;
Kusura Bakma, Bir Daha Benzer Bir Yorum Gördüğümde Üslubum Canını Yakar,
Benim Yada Herhangi Birinin Konusunda Antin Kuntin Yorum Görürsem Hiç Sevmediğim
Birşey Olmasına Rağmen Belden Aşağıya Çalışırım.
Bu Yüzden Seni İlgilendirmediğini Düşünüyorsan Ya Yorum Atmazsın,
Ya da Forumdan Gidersin.
(bkz. Ya Bu Deveyi Güdersin Ya Bu Diyardan Gidersin)
VESSELAM[/b][/size]
Çoğu İnsan Senden Daha Olgun ve Bu Akıl Yaşta Değil Başta'dır Sözünü Kanıtlar Cinsten...
Kalkıpta;
-Bunu Düşünmen Yanlış ?[/quote]
İnsanın Düşünen Bir Varlık Olduğunu İnkar Ediyorsan Eğer Hayvanların Bile Düşünebildiği Bu Dünyada
Ama Eğer Forumun
''Düşünen İnsanların, Düşünce-Öneri-Yorumlarını Paylaşabileceği Özgür Bir Alan''
Olduğunu Bildiğin Halde
Benim Yada Herhangi Birinin Konusunda Antin Kuntin Yorum Görürsem Hiç Sevmediğim
Ya da Forumdan Gidersin.
VESSELAM[/b][/size]
- berke271
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
İnsanın Düşünen Bir Varlık Olduğunu İnkar Ediyorsan Eğer Hayvanların Bile Düşünebildiği Bu DünyadaJackGhosen yazdı:Eğer Sen 20 Yaşındaysan ki Hiç Sanmıyorum,
Kalkıpta;
-Bunu Düşünmen Yanlış ?
Ama Eğer Forumun
Olduğunu Bildiğin Halde
Ya da Forumdan Gidersin.
VESSELAM[/b][/size][/center][/quote]
:arrow:
TILSIM
Superxdragon
Evindelisi
Auratus
Deli olmadan Deli olunmaz...
Superxdragon
Evindelisi
Auratus
Gizlenmiş İçerikGöster
fennec_1905@hotmail.com
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
İnsanın Düşünen Bir Varlık Olduğunu İnkar Ediyorsan Eğer Hayvanların Bile Düşünebildiği Bu DünyadaJackGhosen yazdı:Eğer Sen 20 Yaşındaysan ki Hiç Sanmıyorum,
Kalkıpta;
-Bunu Düşünmen Yanlış ?
Ama Eğer Forumun
Olduğunu Bildiğin Halde
Ya da Forumdan Gidersin.
VESSELAM[/b][/size][/center][/quote]
:arrow: :idea: