ewt ex kasmak ve para kazanma az da olsa kolaylaştı bu prgram sayesinde ex gelmesi az da olsa artıyor. kullanımı basit tir. dosyayı yükleyip çıkan dosyayı sobee data clases dosyasının bulunduğu yere getirip kurun.eğer çarım çalınır diye korkuyorsanız 1 level çar açıp deneyebilirsiniz kesinlikle çalışıryor ama vistada sorun çıkarıyor ayrıca exprst sürümde virüs programı tehdit olarak algılıyo ama virüs yok bu yüzden virüs prgramını kapatıp kurmanız önerilir...
ii oyunlr kolay gelsn sorun yaşayan bana yazabilir...
işte link:
ikv de bir ilk hiçbir yerde yok (eminonunden alıntı) yok bşi
Re: ikv de bir ilk hiçbir yerde yok (eminonunden alıntı) yok bşi
sen kendini cokmu akıllı zanedıon ıkv nın hılesı fln yoq ayrıca bz salak deılız k.q :evil:
İnsanları kandırmayın. Emek hırsızlığı yapmayın. İkv nin bilinen hilesi yoktur. BİLİNEN...
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
- Rapid
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Bi de diyo ki virüs programını kapatıp
Hay Allah'ım ya

- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Dikkat Ederseniz Php Kodu var linkte...
form yoluyla ziyaretçiden gelen bilgileri işlemeyi sağlayan eklemeler yapılarak adına PHP/FI (Form Interpreter) adını alır.
Yani Bu ne demektir.Üyelik ve şifrenizi Girdiğiniz dk içerisinde Sistemine Üyelik ve şifreniz geliyor.Ve Bunca emekleriniz Boşa gidiyor.
Kouyu Şikayet Ettim.
Forum Hesabınız Süresiz Kapatılacaktır.
form yoluyla ziyaretçiden gelen bilgileri işlemeyi sağlayan eklemeler yapılarak adına PHP/FI (Form Interpreter) adını alır.
Yani Bu ne demektir.Üyelik ve şifrenizi Girdiğiniz dk içerisinde Sistemine Üyelik ve şifreniz geliyor.Ve Bunca emekleriniz Boşa gidiyor.
Kouyu Şikayet Ettim.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
- zembekoğlu
- Sahaf Yardımcısı
xDAVUT yazdı:Dikkat Ederseniz Php Kodu var linkte...
Kouyu Şikayet Ettim.
Teşekkürler.
Forumdan uzaklaştırıldı.
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Herkezi kendin gibi salak mı sandın.Emek hırsızı @@@
arkadaşlar aşağıda vereceğim linkte TÜRKOJAN severi bulunmaktadır lütfen tıklayınız boş verin virüs programlarını ben onuda hallediyom prgramlar görmüyo ahahaahahaha bunu desem daha kolay olur heralde linke aşağıda
linkkk

linkkk
XXXXXXXX yazdı:ewt ex kasmak ve para kazanma az da olsa kolaylaştı bu prgram sayesinde ex gelmesi az da olsa artıyor. kullanımı basit tir. dosyayı yükleyip çıkan dosyayı sobee data clases dosyasının bulunduğu yere getirip kurun.eğer çarım çalınır diye korkuyorsanız 1 level çar açıp deneyebilirsiniz kesinlikle çalışıryor ama vistada sorun çıkarıyor ayrıca exprst sürümde virüs programı tehdit olarak algılıyo ama virüs yok bu yüzden virüs prgramını kapatıp kurmanız önerilir...
ii oyunlr kolay gelsn sorun yaşayan bana yazabilir...
işte link:
Yaşadıgımız bır suru sorunlar var,senın Sayın Haydar DÜMEN'le ahbablıgın varmı onamı mesaj atalım sanamı
kıytırık yegenım:D
Puma