< DUYURU >
< DUYURU >
iyisiyle genellikle iyisiyle gökx loncasında çok hatırası kalır günlerim geçti ama buraya kadarmış sebebine gelince tamamen benim kararımdır hiç kimsenin alakası yoktur hakkım geçenlere helal olsun hakkı geçenler helal etsin fazla söze gerek yok selametle kalın ...
IıISINyORIıI IıIxSİNyORxIıI Gökxsinyor
Re: < DUYURU >
Merhaba.
Oyunu bıraktığına gerçekten çok üzüldüm, her ne kadar senınle sohbet etme imkanı bulamasakta sana hakkım varsa helal olsun. Real hayatta başarılar, Kendine ıyı bak dostum.
Oyunu bıraktığına gerçekten çok üzüldüm, her ne kadar senınle sohbet etme imkanı bulamasakta sana hakkım varsa helal olsun. Real hayatta başarılar, Kendine ıyı bak dostum.
Günün birinde hepimiz sonsuza dek susacağız.Onun için sevdiklerimize 'Seni seviyorum.' demekten çekinmeyin
[url=https://resmim.net/preview/U7Dfcg.gif[/url]
[url=https://resmim.net/preview/U7Dfcg.gif[/url]
edirneli yazdı:iyisiyle genellikle iyisiyle gökx loncasında çok hatırası kalır günlerim geçti ama buraya kadarmış sebebine gelince tamamen benim kararımdır hiç kimsenin alakası yoktur hakkım geçenlere helal olsun hakkı geçenler helal etsin fazla söze gerek yok selametle kalın ...
Yolun açık olsun abi reel hayatında başarılar allaha emanetsin.
Allaha emanet ol abicim seni unutmam. hakkımın oldugunu sanmıorum ama varsada helal olsun...
RoWxAnıL
RoWxSheyTHaN [(^)Ejder Asa]
RowxİsKoRT [(^)Ecel Getiren]
RowxbLanKeSh [(^)Ashab-ı Kehf]
RoWxbLaNk [(^)Ejder Asa ]

RoWxSheyTHaN [(^)Ejder Asa]
RowxİsKoRT [(^)Ecel Getiren]
RowxbLanKeSh [(^)Ashab-ı Kehf]
RoWxbLaNk [(^)Ejder Asa ]

Re: < DUYURU > ( gökxsinyor )
arkadaşlar oyuna devam ediyorum sadece gökx loncasıyla yollarımı ayırdım sanırım yanlış anlaşılmış ... bu arada anıl senin hakkın çok var bende 
Re: < DUYURU > ( gökxsinyor )
bu arada en yakın zamanda isim değişçem ...
slm öncelikle şunu söylemek istiyorum bildiğim kadarıyla ( sinyor ) gök loncasının ilk kurucularından. ama yazık olmuş sebebini bilmiyorum ama bence gökx loncası için çok büyük kayıp bu tamamen benim fikrimdir yazık olmuş
MOTOROLA
Hem$o HayıRLıSı ne iSe o oLSun. Peki $imdi ne oLacak?
ßy Yeniçerixtraklı ßy yNçRxTRaKLı
Hangi ÇıLgın ßana ZinciR vuRacakmı$ $a$aRım..
Hangi ÇıLgın ßana ZinciR vuRacakmı$ $a$aRım..
bişiy olacağı yok abi tek tabanca yola devam
bu bir diğer konu arkadaş demiş gök loncası için çok büyük kayıp hayır gökx loncasına bi sinyor gider bi sinyor gelir ...
edirneli yazdı:bişiy olacağı yok abi tek tabanca yola devambu bir diğer konu arkadaş demiş gök loncası için çok büyük kayıp hayır gökx loncasına bi sinyor gider bi sinyor gelir ...
XşifaXX
AnLat Haydi HeRkese oLanLaRı,
KimLeR Şahit ? Kaç Kişi kaLdı ?
AnLat Haydi HeRkese oLanLaRı,
KimLeR Şahit ? Kaç Kişi kaLdı ?