Pumpit bu banada mantıklı geldi.pumpit yazdı:Madalya şans artırmaz, takılmaz, kullanılamaz. Madalya ' nın gelecek yenilikler ile kullanılacağı rivayet ediliyorpegasusday yazdı:Merhaba arkadaşlar;
Eminim bir çoğumuz bunu merak ediyor bu grup bölgelerinde düşen madalyalar nasıl kullanılır?
Oyun içi sığınak ve migrat yağma artırıcıları reklamında
"Yüzlerce madalyam var ama grup bölgelerinde eşya düşüremiyorum diye üzülmeyin" diye bir bölüm var burda madalyanın bir şans artırıcı olduğu anlatılıyor.
Fakat madalya yı takmaya veya kullanmaya çalıştığımızda bir sonuç alamıyoruz bu madalyalar nasıl kullanılır :?:
Açıklayabilecek varsa lütfen bu konuya bir açıklık getirsin
Şimdiden teşekkürlerYağma artırıcılar şansını artırır onlarda İKV DÜKKAN ' dan alınır.
Madalyalar ne işe yarar?
- pegasusday
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Madalyalar ne işe yarar?
- pegasusday
- Salgın Koruyucusu

- Klan: Arzın Çocukları
Serruh bence bunla alakası yok tek madalyası olmayan bile Nucleus falan düsürüorSeRRuh yazdı:Şahsi düşüncem,
250 Madalya = Bilge Kağan Asa ( Asalar,Balyoz,Diş)
500 Madalya = Azat + Cevriye Pantolon ( Tüm mor pantolonlar )
750 Madalya = Nucleus kolye ( Tüm takılar )
1000 Madalya = Alternatör Zırh
2500 Madalya = Transformatör Zırh
5000 Madalya = Transformatör Asa
Böyle olabilir diye düşünüyorum bu süreci hızlandırmak istiyorsanız Destek ile iletişime geçip Öneri başlıgını seçerek isyan etmenize son verebilirsiniz.
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı

- Klan: Lodos
- Lonca: Choosens
tek madalyası olmadan kenana kadar nasıl gidiyo motoru falandamı atlıyolar :Spegasusday yazdı:Pumpit bu banada mantıklı geldi.pumpit yazdı:Madalya şans artırmaz, takılmaz, kullanılamaz. Madalya ' nın gelecek yenilikler ile kullanılacağı rivayet ediliyorpegasusday yazdı:Merhaba arkadaşlar;
Eminim bir çoğumuz bunu merak ediyor bu grup bölgelerinde düşen madalyalar nasıl kullanılır?
"Yüzlerce madalyam var ama grup bölgelerinde eşya düşüremiyorum diye üzülmeyin" diye bir bölüm var burda madalyanın bir şans artırıcı olduğu anlatılıyor.
Fakat madalya yı takmaya veya kullanmaya çalıştığımızda bir sonuç alamıyoruz bu madalyalar nasıl kullanılır :?:
Şimdiden teşekkürlerYağma artırıcılar şansını artırır onlarda İKV DÜKKAN ' dan alınır.
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
- KIYAMETALEVI
- Sahaf Yardımcısı

Ben madalyaları tanesi 10 binden satıyorum alan oluyr
Madalyaların üst üste konulabilmesi ile ilgili yapılan güncelleme gelecek zamanda madalyaların önemli bir yeri olacağının işaretcisi olduğu kanısındayım. Reçetelerde kullanılabilir. :roll:
İyi forumlar.
İyi forumlar.
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
- CLoSeR
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: SaDaKaT
Eger madalyalar sans artırsaydı 1000 kusur tane madalyam var o zmn hep ıtem dusurmem lzm ama dusmuyo demek alaksı yokmuspegasusday yazdı:Merhaba arkadaşlar;
Şimdiden teşekkürler
Güzel bir maceraydı...
Başlangıc: Yorgunxgeceler->SoNxNeFeR<-->Bitiş: xCLoseR->YouNeveRKnow
Nusret YEŞİLBAŞ
THE END
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı

- Lonca: Choosens
Reklam:
viewtopic.php?f=28&t=77980
Katılmak istiyorsan genç bir yorum kadar uzaktasın..!
viewtopic.php?f=28&t=77980
Katılmak istiyorsan genç bir yorum kadar uzaktasın..!
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·