EsTeRGoNxRss yazdı:
EsTeRGoNxRss yazdı:
Sosyolog yazdı:
EsTeRGoNxRss maalesef forum ekip konusunu yalnızca açan kullanıcı değiştirme talebinde bulunabilir.
Bu dedigine karşılık.
bu 1.
HellRiDerS yazdı:
EsTeRGoNxRss ekip konuunuz güncellenmiştir.
bu 2.
DoNotDisturb yazdı:
@ EsTeRGoNxRss ;
Lonca konunuz güncellenmiştir, kontrol edebilirsiniz.
buda 3. ve Sonuncu
Sosyolog yazdı:
Merhaba EsTeRGoNxRss,
İsteğiniz doğrultusunda konunuzun içeriği değiştirilmiştir. İyi forumlar.
NEDEN ÖNCEKİLERİ değiştirdin-iz de Bunu degiştirmiyosun efendi ?
Amacın ve Tavrın nedir ? Söylede Bilelim.
Biz Görmeden Forum kurallarımı Degiştide Haberimizmi yok ?? Yaptıgınız Hatayı Açıklarmısınız "Sosyolog"
Birde Önceki Degişiklikleri NEDEN sildiniz ?
Forum Yetkililerinin Büyük Açığı.
Daha önceden Degiştirdikleri Lonca Konusunun Artık Benim Forum Hesabım dan Degiştirilmedigini Sadece Konuyu açanın Degiştirdigini Söyledi ve Yaptıkları önceki Degişiklikleri KALDIRDI evet Açık Bırakmamak için Kaldırdı.
Sizi Destek Bölümünden ŞİKAYET edecegim Bakalım Yaptıgınız açıklamadaRütbesi Ne olursa olsun Cezasını alıcaktır. Sadece Destek Bölümüne Şikayet Edin. Demiştiniz. Zevkle Hodri Meydan..
Yaptıkları Hataları Neden ? Benim Yazmış olduğum yorumları kaldırarak Düzeltmeye Çalışıyolar LÜTFEN FORUM YETKİLİLERİNİ BİLGİLENDİRİNİZ...
KONU LİNk'i: viewtopic.php?f=22&t=77765
Sosyolog yazdı:
Ayrıca, bu daha önce de belirtilmiştir fakat bizim tarafımızdan gerçekleşen bir hata sonucu konunuz sizin lehinize değiştirilmiştir.
Arkadaş Burda Hata Demiş Tam Doğrudur 1 kişi Görmez 2. de hadi diyelim bu hatayı görmez Fakat 3 Forum Yetkili de Bu Hatayı Görmeden Degişiklik Yapıyorsa Ben Bu Yetkililerden ŞİKAYETÇİYİM arkadaş. Ozaman Neye dayanak Yaptıysan Şimdide Yapmanı İsterim Bu Degişikliği.
Reha ve Nocomment'in DİKKATİNE,Başta Sizin Bakmanızı isterim...
İnşallah Digerleri Gibi Kİtlenmez Bu Konuda.
Konu Neden Kapatıldı ? AÇIKLAMA BEKLİYORUM...
Teşkilat Lonca Konusu.[GM,DEV İlgilenirseniz sevinirim.]
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Teşkilat Lonca Konusu.[GM,DEV İlgilenirseniz sevinirim.]
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Re: Teşkilat Lonca Konusu.[GM,DEV İlgilenirseniz sevinirim.]
Merhabalar
Aynı konuları ısrarla açıyorsunuz , uyarılıyor , rica ediliyor ama siz ısrar ediyorsunuz .
1- Binlerce konu düzenlerken 3-5 konu yanlışlıkla güncellenmiştir . Evet haklısınız hata olmuş
2- Bu gibi hatalar zaman zaman oluyor , bizde yorgun , bizde de dikkat dağnıklığı olabiliyor lütfen anlayış gösterin .
3- Ekip konuları güncellemesinde ekip lideri / Konuyu açanın başvurması gerekmektedir.
4- Bundan sonrada yanlışlıkla günecelleme olabilir bunda ard niyet kusur yada taraflı davranma var diye düşünmeyin lütfen .
Ve rica ediyorum bu konu ile alakalı benzer sayfalar açmayınız.
Aynı konuları ısrarla açıyorsunuz , uyarılıyor , rica ediliyor ama siz ısrar ediyorsunuz .
1- Binlerce konu düzenlerken 3-5 konu yanlışlıkla güncellenmiştir . Evet haklısınız hata olmuş
2- Bu gibi hatalar zaman zaman oluyor , bizde yorgun , bizde de dikkat dağnıklığı olabiliyor lütfen anlayış gösterin .
3- Ekip konuları güncellemesinde ekip lideri / Konuyu açanın başvurması gerekmektedir.
4- Bundan sonrada yanlışlıkla günecelleme olabilir bunda ard niyet kusur yada taraflı davranma var diye düşünmeyin lütfen .
Ve rica ediyorum bu konu ile alakalı benzer sayfalar açmayınız.