Açtığım konular neden siliniyor !

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
harunyusS
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: HARUNYUS

Açtığım konular neden siliniyor !

Mesaj gönderen harunyusS »

Harunyus adlı forum hesabımın bloklanmasından sonra, harunyusS forumu hesabı açtım.
Veda konumun devamı olarak açtığım yeni konuda silinmiş !

Ne isteniyor benden yeter artık !
HARUNYUSharunyusSharunyusSs

http://www.facebook.com/harunyus
http://www.twitter.com/HarunDursunn

OYUNU BIRAKTIM
12 Ağustos 2011
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Açtığım konular neden siliniyor !

Mesaj gönderen Felipemassa »

harunyusS yazdı:Harunyus adlı forum hesabımın bloklanmasından sonra, harunyusS forumu hesabı açtım.
Veda konumun devamı olarak açtığım yeni konuda silinmiş !

Ne isteniyor benden yeter artık !
Anladığım kadarıyla seni oyunu bırakmaya yönelten bir kişi olarak gördüklerinden buna engel olmaya çalışıyorlar.Ama başarısız bunu kendileri istedi.Soruyorum hangi yenilik şu oyuncuların iyiliği için oldu hocam bence istedikleri bu senin peşinden insanlarında bırakmasını istemiyorlar yazık ne diyim.
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

Harun birilerine artık bu olaylar agır geliyor ve bunu göz önünden temizleme çabasına girişiyorlar.Siz istediginiz kadar konuyu silin giden geri dönecek mi ?Hayır!. İşte bazı şahıslar bunu anlamakta ne yazık ki güçlük çekiyor.Bazı kişilerin 3,5 kuruş para kazanması için insanları bir kuyunun içine atamayız.İstediginiz kadar konu silin hesap bloklayın giden geri gelmez bunu böyle bilin.Söylediklerimi umarım gerekli kişiler anlamışlardır.Bu güne kadar sustum bu konu kaldıran vatandaşlara , daha dogrusu bu oyunda görev üstlenmiş vatandaşlara bir kelime etmedim fakat maalesef zamanında edecekmiştik.Bu konuyuda silin.İnsanı çıgrından çıkartıyorsunuz.Eger ben bu oyunu oynuyorsam iyisiyle kötüsüyle eleştirme hakkım var.Kötü eleştiri içeren konular kaldrılıyor.Sürekli sizi güzel , yerinde bir iş falan gibi laflarla el bebek gül bebek yüceltecek bir gayemiz yok maalesef.Söylenecek bir ton laf var ama yinede insanlık bende kalsın diyorum.
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
StayAway
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen StayAway »

Merhaba,

7. Yöneticiler, yazılan yazının konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına karar verirlerse ve/veya konunun uygun olmadığına karar verirlerse yazıyı uygun bölüme taşır veya silerler. Bu nedenle itiraz türü yazılarında silinmesi, veya cevaplandırılması yönetici yetkisindedir.

Bilginize.
Alper ÇİÇEK

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön