oyun süper eskiden oynuyodum gecende girdim neler gelmıs yenı diye ama bu maden işlerı kötü olmus 20 dakıkada 30 dakıkada felan cıkıyo cok uzun öyle olcagına gıne eskisi gibi 5 dakıka olsun ama agopta iridyum gibi madenler satılsın 40m den ganoderma çok tutuyo o 50 m olsun budaksız 35 m felan millet gine madenleri çeksin ama isteyende gidip agoptanda alabilsin veya akçe diye bişe yapmıssınız diyelim iridyumu 30 akçeden ganoyu 45 akçeden felan satılsa çok iyi olur bence
bide şu grup bölgelerı 6 kişi bulmamız gerekıyo tanıdıkların oynamadıkça 6 kişiyi bulmak gercekten cok zor hele daha önce junonu kenanı felan kesmedıysen tecrubesızsen o 6 kısı hıc yanyana gelmıyor grup bölgelerı mıgrata felan 6 kışı değılde 3 kişi olsa ama bossların güçü yarı yarıya düşse ve diğer yaratıkların oyun daha çok tutar bende dahil çoğu kişi grup bölgelerıne giremiyoruz diğe oyunu bırakıyor [buna bende dahilim] mesela çemberliye girmek için önce sığınagın migratın tüm morlarını felan toplamnız sonra bi şaheser yapmanız gerekiyo buda gerçekten zor bundan dolayıda çoğu kişi oyunu bırakıyor
maraton ayakkabıda parayla 60-70 m her neyse terzide satılsa oyun çok daha fazla tutar ben arkadaslarımı baslatmıstım oyuna grup bölgelerı ıcın birlikte gidiriz diye oyunun ilk levellerde zor oldugunu söylediler haksızda deilller daha 20 level olmadan oyunu bıraktılar bunada bı el atın bence :arrow:
bunu okurken çoğunuz sanane kardeşim beğenmiyorsan oynama diyosunuz ama haklı olduğumuda biliyorsunuzdur.
bence
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
bence
...
- kerimcan123
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
Re: bence
barmen ne içtiyse aynısından banada yolla55ivedik55 yazdı:oyun süper eskiden oynuyodum gecende girdim neler gelmıs yenı diye ama bu maden işlerı kötü olmus 20 dakıkada 30 dakıkada felan cıkıyo cok uzun öyle olcagına gıne eskisi gibi 5 dakıka olsun ama agopta iridyum gibi madenler satılsın 40m den ganoderma çok tutuyo o 50 m olsun budaksız 35 m felan millet gine madenleri çeksin ama isteyende gidip agoptanda alabilsin veya akçe diye bişe yapmıssınız diyelim iridyumu 30 akçeden ganoyu 45 akçeden felan satılsa çok iyi olur bence
bide şu grup bölgelerı 6 kişi bulmamız gerekıyo tanıdıkların oynamadıkça 6 kişiyi bulmak gercekten cok zor hele daha önce junonu kenanı felan kesmedıysen tecrubesızsen o 6 kısı hıc yanyana gelmıyor grup bölgelerı mıgrata felan 6 kışı değılde 3 kişi olsa ama bossların güçü yarı yarıya düşse ve diğer yaratıkların oyun daha çok tutar bende dahil çoğu kişi grup bölgelerıne giremiyoruz diğe oyunu bırakıyor [buna bende dahilim] mesela çemberliye girmek için önce sığınagın migratın tüm morlarını felan toplamnız sonra bi şaheser yapmanız gerekiyo buda gerçekten zor bundan dolayıda çoğu kişi oyunu bırakıyor
maraton ayakkabıda parayla 60-70 m her neyse terzide satılsa oyun çok daha fazla tutar ben arkadaslarımı baslatmıstım oyuna grup bölgelerı ıcın birlikte gidiriz diye oyunun ilk levellerde zor oldugunu söylediler haksızda deilller daha 20 level olmadan oyunu bıraktılar bunada bı el atın bence :arrow:
bunu okurken çoğunuz sanane kardeşim beğenmiyorsan oynama diyosunuz ama haklı olduğumuda biliyorsunuzdur.

- kerimcan123
- Demirci Çırağı

- kerimcan123
- Demirci Çırağı

maraton ayak 70m valla kardeş sana sahte ateş suyu içirmişlet55ivedik55 yazdı:oyun süper eskiden oynuyodum gecende girdim neler gelmıs yenı diye ama bu maden işlerı kötü olmus 20 dakıkada 30 dakıkada felan cıkıyo cok uzun öyle olcagına gıne eskisi gibi 5 dakıka olsun ama agopta iridyum gibi madenler satılsın 40m den ganoderma çok tutuyo o 50 m olsun budaksız 35 m felan millet gine madenleri çeksin ama isteyende gidip agoptanda alabilsin veya akçe diye bişe yapmıssınız diyelim iridyumu 30 akçeden ganoyu 45 akçeden felan satılsa çok iyi olur bence

- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
arkadaslar piyasaları bilmem artık ben oynadıgım zamanlarda öyleydi örnek olarak verdim zaten o fiyatları
...