Şah eser üretmenin kolay yolları.
- benzombi01
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Şah eser üretmenin kolay yolları.
sivride dön diyorsunda ben 1 hafta döndün 1 gano 2 4 yapraklı ve yeşil elmastan başka birşey yok. 1 haftada 100 maden az değilmi.
Yeşil elması şerbetçi otundan mı çektin, biri oraya düşürmüş olmalı :shock:benzombi01 yazdı:sivride dön diyorsunda ben 1 hafta döndün 1 gano 2 4 yapraklı ve yeşil elmastan başka birşey yok. 1 haftada 100 maden az değilmi.
Yok yok ikisi de yeşil ya ordan şey ettirememişsindir. Göz doktoru tavsiyesi için özele gelebilirsin.

Beyin bedavaysa, benzombi arkadaşım neden kullanmıyor?
Sanırım mastercarda fazla takılmış.
Bir not eklemeliyim, bu dediklerini kesinlikle emin ol gerçekten essah inan ki tüm kalbimle deniyÇem güven bana.
Yeşil elması şerbetçi otundan mı çektin, biri oraya düşürmüş olmalı :shock:benzombi01 yazdı:sivride dön diyorsunda ben 1 hafta döndün 1 gano 2 4 yapraklı ve yeşil elmastan başka birşey yok. 1 haftada 100 maden az değilmi.
Yok yok ikisi de yeşil ya ordan şey ettirememişsindir. Göz doktoru tavsiyesi için özele gelebilirsin.

Beyin bedavaysa, benzombi arkadaşım neden kullanmıyor?
Sanırım mastercarda fazla takılmış.
Bir not eklemeliyim, bu dediklerini kesinlikle emin ol gerçekten essah inan ki tüm kalbimle deniyÇem güven bana.
-
Prinssof
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
benzombi01 yazdı:yahu benim tanıdıklar 3 kişi 2 haftada 5 tane ejderli çar yapıp satmışlar ne konuşuyornuz bu taktik accayip kolay ama 1 kolay yolu ise sığınaktan bilge kağan cevriye sultan pant düşürmek yada reçetesini düşürmek ve yapıp satmak.
Görenler var uçuyorum,Alın İçeri:D
- benzombi01
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
yeşil elmas şerbetci oyundan çıkmadı , koymadım diye anlama zorluğun mu var gerii...
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Evt 1 haftada iridyum gano şelit vs çek daha iyi.DuMaNxBiLGiC yazdı:öyle yapcağına git sivriye 49 savaşçıyla dön bi hafta
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team