JackGhosen yazdı:Anlıyorum Ama Yukarıdaki Paradoks Eğlence Amaçlı Paylaşıldı.
Anlama Yetisi Olmayan Arkadaşlar İçin Değil, Yani Kafanda Taşıdığın Saman Balyasını da Alıp
Koşarak Uzaklaşmanı Tavsiye Ederim.
Ki Zaten Sen Bir Şahan Gökbakar Yani Recep İvedik İzleyicisi Olarak Hem Sosyal Zekanı Hemde Sosyal Statünü Belli Ediyorsun. (bkz. Siyah Türk)
Cem Yılmaz İzlemeye Başlayıp Onun Esprilerini Anladığın Zaman Tekrar Gel Görüşelim, Tamam ?
Bla.. Blaa. Bla. Bla vesayre..
Cem yılmaz hemen hemen her filmini izledim. Şahan GÖKBAKAR da izlerim. Gişe Rekorlarını alt üst ediyor o zaman bu GİŞE REKOLAR larını yukarı çıkan her izleyicinin sosyal zekası ve statüsü düşük mü oluyor. Kafamda seninkinden daha kullanışlı bir beyin taşıyorum. Kendini zeki sanan, kendini beğenmiş bir kişilik durum vahim.ü
Bir insanın izlediği filmlerle, sevdiği sanatçılarla insanı tanıyamazsın. Bunu olduğundan şüphe duyduğum beynine sok.
JackGhosen yazdı:Anlıyorum Ama Yukarıdaki Paradoks Eğlence Amaçlı Paylaşıldı.
Anlama Yetisi Olmayan Arkadaşlar İçin Değil, Yani Kafanda Taşıdığın Saman Balyasını da Alıp
Koşarak Uzaklaşmanı Tavsiye Ederim.
Ki Zaten Sen Bir Şahan Gökbakar Yani Recep İvedik İzleyicisi Olarak Hem Sosyal Zekanı Hemde Sosyal Statünü Belli Ediyorsun. (bkz. Siyah Türk)
Cem Yılmaz İzlemeye Başlayıp Onun Esprilerini Anladığın Zaman Tekrar Gel Görüşelim, Tamam ?
Bu yazıyı sana yakıştıramadım doğrusu :? İlla ben laf atıcam diyorsan bizzat şahısa atabilirsin ama genelleme yapmak hemde Türkiye'nin büyük bi geneline bu yakıştırmayı yapmak hiç hoş değil ..
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..