İyi kötü güzel günlerim geçti oyuna başladiğimdan şu ana kadar. tabikide ister istemez kirdiklarim da oldu tabiki buda ozmanlar oyuna kaptirdiğim için kontrol dişi bir olaylardi ama bunlar hiçbir zman küfürlü değil atişmali şekilde oldu.
İyi kötü yuvarlanarak oynuyoz dedik bir baktim oyun iyice asabileştirdi sinirlendirmelere başladi beni son zamanlarda oyuna tekra yüklendiğim için eskisi gibi baktim kendi kişiliğimi taniyamaz oldum sanki kavgaya mailliymişim gibi sataşmalar yapmaya başladim ama bunlar istiyerek değil oyuna kaptirdiğim için. düşündüm kaç gün baktim yok ya ara ver dedim kendimce yada hepden birak die oyunu bnun karamsarliği içindeyken dedim ara vercen döncen yine oyuna asilcan yine kontrolsuz davrancan en iyisi birakmak die düşündüm.
zaten eskisi gibi değil oyun. itemini dizen herkez oynamaya başladi oyunu. item günlerce düşürüp aramak yerine bölgelerden en kral itemler düşerek dizilmeye başladi carlar. şifacilik büyücülük bir sanatdir dediğimiz oyun sanatlikdan çikdi. zaman geçtikden sonrada arkadaşliklarinda öldüklerini gördüm eskisi gibi zevk de alamaz oldum oyundan.
neyse lafi fazla gevelemeden herkeze oyun hayatinda başarilar kime ne kötülüğüm olduysa tekrardan özür dilerim.
kiem hakkim geçtyse helal olsun. kimin bana hakki geçtiyse helal etsin bana yeter. kalin sağlicakla hepiniz.
Saygilarimla ;
xİLKYARDİMx
Gokhankoko
xİLKYARDİMx de Bir Veda
xİLKYARDİMx de Bir Veda
ilkyardim
Acemibüyü
Acemibüyü
Re: xİLKYARDİMx de Bir Veda
Reel hayatınd a başarılar dilerim. lllıPEACEIlll
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Hayatta başarılar dilerim, umarım herşey gönlünce olur sağlıcakla kal.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
ProtectorDragon yazdı:Hayatta başarılar dilerim, umarım herşey gönlünce olur sağlıcakla kal.
What is the problem ..
tşkler arkadaşlar artik kafam rahat item düşünmüyorum maden düşünğyorum xD
ilkyardim
Acemibüyü
Acemibüyü
- MeDiTaSYoN
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- xRapismylife
- Sahaf Yardımcısı
ProtectorDragon yazdı:Hayatta başarılar dilerim, umarım herşey gönlünce olur sağlıcakla kal.![]()
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Böyle olmadı gökhan abi bilesin 
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Hayatta başarılar dilerim, umarım herşey gönlünce olur sağlıcakla kal.
En doğru karar. Reelde başarılar.
CEHENNEMSOĞUĞU - Karikatürkomedya - MENDERES