Roa dan açıklama bekliyoruz...
- eRudito
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Roa dan açıklama bekliyoruz...
Zahirbey KANIT BEKLİYORUM :idea:
ACE OF SPADES
Medeni olmayan insanlar, medeni olanların ayakları altında kalmaya mahkumdurlar.
JunqenTRSchnee
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Yazdığım yazıyı ne tarafa çekip de anladınız, nası başardınız o tarafa çekmeyi şahsen anlayamadımLEPRECHAUN yazdı:Benim açtığım bir konunun benim isteğim dışında birisi tarafından istendi diye kapatılırsa eğer bunun bedeli ağır olur.
Buna hiç bir adminin cürret etmemesini öneririm bizim tarafımızdan kilitlendi demek de nedir.Rütbeni ve haddini aşan sözler kullanmayı bırakmanı öneririm.
Kişisel tartısmaya mahal brakmamak için susuyorum su anki yazdığın sözler ayrıca köseye sıkıstığınızın apaçık kanıtıdır.
Kimse unutmasın bizler bir gider bin geliriz hodri meydan.
Hoş sizin öyle bir tavrınız var ki yönetimi tehdit gibi, bu nasıl bir "haddini aşma"dır.
Kişisel tartışmaya çevirmek istemediğim için şahsıma özel söylediğiniz sözleri görmezden geliyor, içimden bulunduğum loncama "asılsız" iddiada bulunulan bu konunun kapatılmasını tekrardan talep ediyorum.
İyiForumlar...
- ZahirBey
- Şarapçı'nın Sırdaşı
eRudito yazdı:Zahirbey KANIT BEKLİYORUM :idea:
Hangi Kanıtı Diyorsun 3 ay Önce Açtığım konuyu görmedinmi onuda Forum yetkılılerınden biri kaldırdı . fotoğrafı çok ıstıyorsan yıne atarım
Bende Alışırım Gözlerimi Kapamaya...
ve Tanrı Ağlıyordu..
Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır [Hz] Ali.
ve Tanrı Ağlıyordu..
Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır [Hz] Ali.
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
LEPRECHAUN yazdı:Dostlarım hani bir söz var."sen doğru ol eğri cezasını bulur".Aynen öyle de,Biz yüce yaratana sığındık o en adaletlisidir.Elbet o her şeyi görür.Roa içindeki iyi insanlarla sorunumuz yok...Bu konunun muhatap taraflarıyla mahserde görüşeceğiz.Elbette bize sevap gerek.
Herkes kimin ne olduğunu öğrendi ! Artık bu konuya cevap vermeyelim.Geçmişi unutmamak baabına bu konu listeler arasında yerini muhafaza etsin.
Desteklerini esirgemeyen vicdan sahibi insanlara teşekkür ederim.
Üzeyir.
Tekrardan yinelemekte fayda var

LEPRECHAUN
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
ZahirBey Rica etsem yeni bir konu baslığı altında bu konunuzu tartısırmısınız lütfen.ZahirBey yazdı:eRudito yazdı:Zahirbey KANIT BEKLİYORUM :idea:
Hangi Kanıtı Diyorsun 3 ay Önce Açtığım konuyu görmedinmi onuda Forum yetkılılerınden biri kaldırdı . fotoğrafı çok ıstıyorsan yıne atarım

LEPRECHAUN
- eRudito
- Salgın Koruyucusu
Yeni konu başlığında birdaha at lütfenZahirBey yazdı:eRudito yazdı:Zahirbey KANIT BEKLİYORUM :idea:
ACE OF SPADES
Medeni olmayan insanlar, medeni olanların ayakları altında kalmaya mahkumdurlar.
JunqenTRSchnee
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
LEPRECHAUN yazdı:Benim açtığım bir konunun benim isteğim dışında birisi tarafından istendi diye kapatılırsa eğer bunun bedeli ağır olur.
Buna hiç bir adminin cürret etmemesini öneririm bizim tarafımızdan kilitlendi demek de nedir.Rütbeni ve haddini aşan sözler kullanmayı bırakmanı öneririm.
Kişisel tartısmaya mahal brakmamak için susuyorum su anki yazdığın sözler ayrıca köseye sıkıstığınızın apaçık kanıtıdır.
Kimse unutmasın bizler bir gider bin geliriz hodri meydan.
Bu arkadas cok hırslı
- baddxdream
- Şarapçı'nın Sırdaşı
WaxWhineRAVYN yazdı:Yazdığım yazıyı ne tarafa çekip de anladınız, nası başardınız o tarafa çekmeyi şahsen anlayamadımLEPRECHAUN yazdı:Benim açtığım bir konunun benim isteğim dışında birisi tarafından istendi diye kapatılırsa eğer bunun bedeli ağır olur.
Kimse unutmasın bizler bir gider bin geliriz hodri meydan.Ben tartışmanın geçtiği olayı kapattığımızı kastediyorum, konuları kapattığımızı iddia eden yok.
Hoş sizin öyle bir tavrınız var ki yönetimi tehdit gibi, bu nasıl bir "haddini aşma"dır.
Kişisel tartışmaya çevirmek istemediğim için şahsıma özel söylediğiniz sözleri görmezden geliyor, içimden bulunduğum loncama "asılsız" iddiada bulunulan bu konunun kapatılmasını tekrardan talep ediyorum.
İyiForumlar...
Sen haddini aşmıyormusunki millete laf ediyorsun . Sen degilmiydinki bir forum yetkilisini burda insanlar önünde tehdit eden haddini bilmez densiz ? Söylesene haddini bilmeyen densiz sen forumda ne için ceza almıştın ? Karlı yerler tehlikelilir ayaklar kayabilir sözü sana ait degilmidir ? Her önce kendi haddini bilsin sonra başkasını haddizle suçlasın . Sen ayak kaydırabiliyorsan bu adamda istedigini tehdit eder . Niye sormuyorsunuz oktaya forumda kimi tehdit ettin haddini aştın densizlik ettin de ceza aldın die
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
- baddxdream
- Şarapçı'nın Sırdaşı
WaxWhineRAVYN yazdı:
Gereksiz yorum atmayın, bu konu ve bunun gibi konular bizim tarafımızdan kapanmıştır. Bir forum yetkilisinin konuyu kilitlemesini rica ediyorum.
İyiForumlar...
Uygunsuz olan video adresi kaldırılmıştır. Forum hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
StayAway.
kötürüya
-
- Acemi Savaşçı
baddxdream yazdı:WaxWhineRAVYN yazdı:
Gereksiz yorum atmayın, bu konu ve bunun gibi konular bizim tarafımızdan kapanmıştır. Bir forum yetkilisinin konuyu kilitlemesini rica ediyorum.
İyiForumlar...
Uygunsuz olan video adresi kaldırılmıştır. Forum hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
StayAway.
İKV Forum sayfalarında sergilemiş olduğunuz uygunsuz davranışlar sebebiyle; Forum hesabınız sürekli kapatılmıştır.
StayAway.