Öncelikle herkese selamlar,
Fazla uzatmayı veda konuşmasını sevmiyorum.Sadece aklımın başına geldiğini söylemek istiyorum.Bir insan (insan olduğunu hatırlayan ) 15 20 saat pc başında durması benim için aptallık dışarıyı görmeden sadece 4 köşe bi ekrana bakılır mı evet daha önce bakılıyordu ama artık bitti.Hepinizle acı tatlı anlarımız geçti.Kalplerini kırdıklarım kusura bakmasın hakkınızı helal ediniz.Çok sevdiğim kuzenim ve hasan arkadaşım inşALLAH sizlerde bırakırsınız.
Girersem artık zamanım olursa sohbet için girebilirm ama çok zor.
Elveda EMİNÖNÜ...
IxFRAUSONTACKxI
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
inciSOZLUK yazdı:Adaş en iyisini yapmışsın bırakmakla dediklerinin hepsine katılıyorum artık eminönünde bir uyanış var hayırlısı.. faceden görüşmeye devam ederiz
Hayırlısı adaş.Reeldeki arkadaşlık önemli zaten
IxFRAUSONTACKxI
brack33 yazdı:Öncelikle herkese selamlar,
Fazla uzatmayı veda konuşmasını sevmiyorum.Sadece aklımın başına geldiğini söylemek istiyorum.Bir insan (insan olduğunu hatırlayan ) 15 20 saat pc başında durması benim için aptallık dışarıyı görmeden sadece 4 köşe bi ekrana bakılır mı evet daha önce bakılıyordu ama artık bitti.Hepinizle acı tatlı anlarımız geçti.Kalplerini kırdıklarım kusura bakmasın hakkınızı helal ediniz.Çok sevdiğim kuzenim ve hasan arkadaşım inşALLAH sizlerde bırakırsınız.
Elveda EMİNÖNÜ...
Bırakıcam bırakıcam diyordun bırakmışsın kuzen . Ben de zaten bırakmayı düşünüyorum artık pek tadı kalmadı oyunun .Arada girerim artık 1 2 saat falan .Doğru karar üniversitende başlıyor artık ne gerek var oyuna gez toz eğlen
brack33 yazdı:Öncelikle herkese selamlar,
Elveda EMİNÖNÜ...
En iyisini yaptın ortak benimde bırakmam yakın zaten..Reelde görüşmek üzere...