NOCOMMENT AFERİN BÖYLE DAVEM EDİN

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
pariiii
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

NOCOMMENT AFERİN BÖYLE DAVEM EDİN

Mesaj gönderen pariiii »

bakıyorum doruları söyleyince anında konuyu siliniyorsunuz olmadık yere konuyu kitlemişsiniz başnıza aynı olaygelse tabi tekiniz böyle olmazdı bişe demiyorum helal olsun size hırsızları savunmaya devam
Kullanıcı avatarı
sessizol
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: NOCOMMENT AFERİN BÖYLE DAVEM EDİN

Mesaj gönderen sessizol »

pariiii yazdı:bakıyorum doruları söyleyince anında konuyu siliniyorsunuz olmadık yere konuyu kitlemişsiniz başnıza aynı olaygelse tabi tekiniz böyle olmazdı bişe demiyorum helal olsun size hırsızları savunmaya devam
Birader halen anlamadın mı ? Kanıtta koysan forumdan birşey elde edemiyormuşuz adamlar king :lol: Desteğe mail atıcakmışın en erken mail 2 gün birde destan yazdın mı off bekle ki geri dönüş yapılsın, onlarda insan diye gelip yorum atacaklar sen annene babana sor bakalım 2 dk işinin başından ayrıldığında yemediği hakaret kalıyor mu :?: ya oyunu bırakıcaksın yada desteğe mail atıp bekliceksin yapabileceklerimizi çoktan kısıtlamışlar ALLAH kurtarsın kardeş :D
StayAway
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Re: NOCOMMENT AFERİN BÖYLE DAVEM EDİN

Mesaj gönderen StayAway »

Merhaba,

4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)

5. İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.

Bilginize.
Alper ÇİÇEK

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön