Arkadaşalr acill içeri 999 gün ban GM İÇERİ!!!

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
IIxMuSaLLatxII
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Arkadaşalr acill içeri 999 gün ban GM İÇERİ!!!

Mesaj gönderen IIxMuSaLLatxII »

Arkadaşlar Benim Full ışık karakterim 999 gün babn yedi.Ne yapacağımı şaşırdım çok emek var o çarda.Karakteirmi başka bir sunucuya aktarabiliyormuyum peki baktım diğer sunuculada ban yok sadece meranda var bana bi yardımcı olun.tÖE ETTİM BİR DAHA ÇAR ALIP SATIMI YAPMICAM LÜTFEN gm BANIMI GERİ AL BİR DAHA YAPMICAM ÇAR ALIP SATIMI.... :( :( :( :cry: :cry: :oops: :oops: :oops:
Riyakarlık Aşalığın En Son Haddidir.Sahiden İyi İnsanlar Kötüler Hakkında Laf Söylemezler
IIxMuSaLLaTxII (^)Ecel Getiren
Bladex (^)Ejder Asa
IIIxLaqicxIII (^)Ashab-ı Kehf
Kullanıcı avatarı
Bazinga
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Arkadaşalr acill içeri 999 gün ban GM İÇERİ!!!

Mesaj gönderen Bazinga »

Oyun yöneticileri çok açık şekilde belirtmişti daha önceden karakter alım satımı yasaktır çok büyük cezalar verilecektir diye. Ama hala karakter alıp satmaya çalışıyorsan bunu kabullenmiş oluyorsun demektir. Şahsen oyun yöneticilerinden biri olsaydım kesinlikle açmazdım. Emek felan var diyorsun da emeği kaybetmeye göze almışsın bir kere. Açılacağını da sanmıyorum zaten.
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Kullanıcı avatarı
CuRe
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: SosyalistDevrimciler

Mesaj gönderen CuRe »

İKV dünyasında karakter devri, alışverişi yasaktır.

Telif hakkını ihlal etmenden dolayı karakterini 999 günden önce geri alabileceğini sanmıyorum.

İyi forumlar.
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
Kullanıcı avatarı
Sosyolog
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Sosyolog »

Daha önceki zamanlarda olduğu gibi bir af çıktığı zaman süresiz uzaklaştırılan karakterler (elbette sadece affedilebilecek suçları işlediğinden dolayı uzaklaştırıldıysa) tekrar kullanıma açılabilir. Ayrıca 999 gün yazması 999 gün sonra açılacağı anlamına gelmez. Oradaki 999 süresiz olarak tanımlanmaktadır. İyi forumlar.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön