Arkadaşalr acill içeri 999 gün ban GM İÇERİ!!!
- IIxMuSaLLatxII
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşalr acill içeri 999 gün ban GM İÇERİ!!!
Arkadaşlar Benim Full ışık karakterim 999 gün babn yedi.Ne yapacağımı şaşırdım çok emek var o çarda.Karakteirmi başka bir sunucuya aktarabiliyormuyum peki baktım diğer sunuculada ban yok sadece meranda var bana bi yardımcı olun.tÖE ETTİM BİR DAHA ÇAR ALIP SATIMI YAPMICAM LÜTFEN gm BANIMI GERİ AL BİR DAHA YAPMICAM ÇAR ALIP SATIMI....
ops:
ops:
ops:
Riyakarlık Aşalığın En Son Haddidir.Sahiden İyi İnsanlar Kötüler Hakkında Laf Söylemezler
IIxMuSaLLaTxII (^)Ecel Getiren
Bladex (^)Ejder Asa
IIIxLaqicxIII (^)Ashab-ı Kehf
IIxMuSaLLaTxII (^)Ecel Getiren
Bladex (^)Ejder Asa
IIIxLaqicxIII (^)Ashab-ı Kehf
Re: Arkadaşalr acill içeri 999 gün ban GM İÇERİ!!!
Oyun yöneticileri çok açık şekilde belirtmişti daha önceden karakter alım satımı yasaktır çok büyük cezalar verilecektir diye. Ama hala karakter alıp satmaya çalışıyorsan bunu kabullenmiş oluyorsun demektir. Şahsen oyun yöneticilerinden biri olsaydım kesinlikle açmazdım. Emek felan var diyorsun da emeği kaybetmeye göze almışsın bir kere. Açılacağını da sanmıyorum zaten.
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
İKV dünyasında karakter devri, alışverişi yasaktır.
Telif hakkını ihlal etmenden dolayı karakterini 999 günden önce geri alabileceğini sanmıyorum.
İyi forumlar.
Telif hakkını ihlal etmenden dolayı karakterini 999 günden önce geri alabileceğini sanmıyorum.
İyi forumlar.
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
Daha önceki zamanlarda olduğu gibi bir af çıktığı zaman süresiz uzaklaştırılan karakterler (elbette sadece affedilebilecek suçları işlediğinden dolayı uzaklaştırıldıysa) tekrar kullanıma açılabilir. Ayrıca 999 gün yazması 999 gün sonra açılacağı anlamına gelmez. Oradaki 999 süresiz olarak tanımlanmaktadır. İyi forumlar.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti