Bu 2 Değişiklik Oyunun tüm Dengesini Alt Üst Edebilir.Galata Klanıyla Beraber 55 Level Olan M3 Gözlükler Gelebilir Bunlar Sadece Galata Klanında Satılabilir.Örneğin M3 Transförmator Gözlük Büyü Hasar Elektrik = 190 Gibi Olabilir.Oyun 59 Level Olacağı İçin Kimse Şahesersiz Kalmayacak Sığınak Migrat Gibi Bölgeler Yarım Saatten Az Sürecek.Bu Arada Köprü Yıkımına Gelirsek Kuklacı Gibi Gaffar Bey'inde Fare Adam Yarattığını Biliyoruz.Köprüyü Yıkanlar Gaffar Bey'in Örgütlediği Fare Adamlar Olabilir.Çünkü Çemberlitaş'ta Galata Sembolü Diye Bir İtem Var Bu Galata Klanı Mensuplarına Ait Bir Madalyon Tarzı Sembol Olabilir.Lodos Ve Arz Sembolleri Gibi.Okuduğunuz İçin Teşekkürler.Lütfen Emeğe Saygı.Bunlar Benim Düşüncelerimdir.Yanlışlarım Olabilir.
EĞER KARAKÖY GELİRSE
EĞER KARAKÖY GELİRSE
Arkadaşlar Herkes Tutturmuş Bir Karaköyde Karaköy Daha Çemberlitaş  Yeni Geldi Bi Gaffarı Kesin Sonra O Gelir Vakti Gelince.Herneyse Tarihçeyi Bi Gözden Geçirdim.Eğer Karaköy Gelirse Oyunda Hangi Dengeler Değişir Onları Araştırdım.1-)Klanlar
color=#00BFBF]Galata Köprüsünün Yıkılma Nedenini Biliyoruz.Fare Adamlar.Galata Köprüsünün Açılışında Köprünün Altında Bomba Patlatarak Gizit Klanı Liderinin Ölümüne Ve Galata Klanı Liderinin Ağır Yaralanmasına Sebep Olmuşlardı.2 Şekilde Bir Klan Değişikliği Olabilir.1. Seçenek:Gizit Klanı Mensupları ,Arz'ın Çocuklarına Tüm Yaratıkların Eşit Olduğunu Söyledikleri İçin Yani Onlara zarar Vermek İstemedikleri İçin Onlara Karşı Savaş Açabilir.Galata Klanı İse Eminönü Sahilinin Güvenliğini Sağlayamadığı İçin Lodoslara Savaş Açmış Olabilir 2. Seçenek İse Galata Klanı Lideri Başıboş kalmış Gizit Klanı Mensuplarını Kendi Klanına Alıp Hem Lodoslara Hemde Arzlara Karşı Savaş Açmış Olabilir.[/color]2-)Karaköy Bölgesi Girişi Çok Büyük Bir İhtimalle Meteor Bölgesi Gibi Bir Bölge Olarak Gelecektir Grup Bölgesi Olarak Gelme İhtimali Yüzde 0,Kuklacı Orda Olacaktır.Çünkü Fare Adamları O Yaratmaya Başladı.Fareadamların Karışıklık Çıkarmasından O Sorumlu Tutuldu.Zaten Fareköye Dikkat Ederseniz Karaköy Yönünde Uzaklaştığı Belirtiliyor. Selami Ve Kuklacının Adadan Aynı Anda Kaçtıklarını Biliyoruz.Selami'de Karaköyde Olabilir.Bu Arada Karaköye Mısır Çarşısı Tarzı Bir Yer Olarak Beyaz Köşk Gelebilir Yada Kuklacının Mekanı Olarak Gelebilir.Meran'daki İfliss'in Mekanı Gibi.
Bu 2 Değişiklik Oyunun tüm Dengesini Alt Üst Edebilir.Galata Klanıyla Beraber 55 Level Olan M3 Gözlükler Gelebilir Bunlar Sadece Galata Klanında Satılabilir.Örneğin M3 Transförmator Gözlük Büyü Hasar Elektrik = 190 Gibi Olabilir.Oyun 59 Level Olacağı İçin Kimse Şahesersiz Kalmayacak Sığınak Migrat Gibi Bölgeler Yarım Saatten Az Sürecek.Bu Arada Köprü Yıkımına Gelirsek Kuklacı Gibi Gaffar Bey'inde Fare Adam Yarattığını Biliyoruz.Köprüyü Yıkanlar Gaffar Bey'in Örgütlediği Fare Adamlar Olabilir.Çünkü Çemberlitaş'ta Galata Sembolü Diye Bir İtem Var Bu Galata Klanı Mensuplarına Ait Bir Madalyon Tarzı Sembol Olabilir.Lodos Ve Arz Sembolleri Gibi.Okuduğunuz İçin Teşekkürler.Lütfen Emeğe Saygı.Bunlar Benim Düşüncelerimdir.Yanlışlarım Olabilir.

Adalet:Türkiye'de Sadece Saray İsmi !!

Re: EĞER KARAKÖY GELİRSE
FMaryhuana yazdı:Arkadaşlar Herkes Tutturmuş Bir Karaköyde Karaköy Daha Çemberlitaş Yeni Geldi Bi Gaffarı Kesin Sonra O Gelir Vakti Gelince.Herneyse Tarihçeyi Bi Gözden Geçirdim.Eğer Karaköy Gelirse Oyunda Hangi Dengeler Değişir Onları Araştırdım.1-)Klanlarcolor=#00BFBF]Galata Köprüsünün Yıkılma Nedenini Biliyoruz.Fare Adamlar.Galata Köprüsünün Açılışında Köprünün Altında Bomba Patlatarak Gizit Klanı Liderinin Ölümüne Ve Galata Klanı Liderinin Ağır Yaralanmasına Sebep Olmuşlardı.2 Şekilde Bir Klan Değişikliği Olabilir.1. Seçenek:Gizit Klanı Mensupları ,Arz'ın Çocuklarına Tüm Yaratıkların Eşit Olduğunu Söyledikleri İçin Yani Onlara zarar Vermek İstemedikleri İçin Onlara Karşı Savaş Açabilir.Galata Klanı İse Eminönü Sahilinin Güvenliğini Sağlayamadığı İçin Lodoslara Savaş Açmış Olabilir 2. Seçenek İse Galata Klanı Lideri Başıboş kalmış Gizit Klanı Mensuplarını Kendi Klanına Alıp Hem Lodoslara Hemde Arzlara Karşı Savaş Açmış Olabilir.[/color]2-)Karaköy Bölgesi Girişi Çok Büyük Bir İhtimalle Meteor Bölgesi Gibi Bir Bölge Olarak Gelecektir Grup Bölgesi Olarak Gelme İhtimali Yüzde 0,Kuklacı Orda Olacaktır.Çünkü Fare Adamları O Yaratmaya Başladı.Fareadamların Karışıklık Çıkarmasından O Sorumlu Tutuldu.Zaten Fareköye Dikkat Ederseniz Karaköy Yönünde Uzaklaştığı Belirtiliyor. Selami Ve Kuklacının Adadan Aynı Anda Kaçtıklarını Biliyoruz.Selami'de Karaköyde Olabilir.Bu Arada Karaköye Mısır Çarşısı Tarzı Bir Yer Olarak Beyaz Köşk Gelebilir Yada Kuklacının Mekanı Olarak Gelebilir.Meran'daki İfliss'in Mekanı Gibi.
FİKİR  GÜZEL  KURURA BAKMA  F  YAZMISIM  GÖNDERMİSİM  YANLISLIKLA  İNSALAH  DEDİKLERİN  GALATA  KLANI  GELİR  KARAKÖY ETLENKİSİ  İCİNDE  GALATA KLANIYLA YENİ MUHAFIZLAR YENİ KIYAFETLERİ YENİ ZIRHLARI YENİ SİLAHLER YENİ LİDER  YENİ BAYRAK  YENİ KALE  GÜZEL OLUR  İNSALLAH OLUR  BENCE  BÜYÜCÜYE YENİ YETENEK OLARAK ERG,ERG BİLGİSİ
ÜCÜNCÜ NÜ HAYEL EDEMEDİM AMA BÜYÜCÜLER DE ERG OLABİLİR YADA SİFACILAR DA CÜNKÜ KARAKÖYDE ERGLE KARSILASASAHIS VE GÜZELİ BÜYÜK İHTİMAL GRUP BÖLGESİYLE DEİL LEVELLE GELECEĞİNCEN HERKEZ GİREBİLECEK AMA TAPİKİ BİR GÖREV OLACAK ONU YAPMAYAN GİREMİYECEK AMA BU GÖREV GRUP BÖLGELEYLE İLGİLİ OLURSA COĞU KİSİ GİREMEZ ZATEN BEN DAİL TILSIMDA COĞU KİSİNİN EJDERİ YOK İNSALLAH O GÖREV GRUP BÖLGESİYLE İLGİLİ OLMAZ AMA BÜYÜK İHTİMAL GRUP BÖLGESİ CEMPERLİTAS İLGİLİ OLLACAK GÖREV HADİ HAYIRLISI :|

ÜCÜNCÜ NÜ HAYEL EDEMEDİM AMA BÜYÜCÜLER DE ERG OLABİLİR YADA SİFACILAR DA CÜNKÜ KARAKÖYDE ERGLE KARSILASASAHIS VE GÜZELİ BÜYÜK İHTİMAL GRUP BÖLGESİYLE DEİL LEVELLE GELECEĞİNCEN HERKEZ GİREBİLECEK AMA TAPİKİ BİR GÖREV OLACAK ONU YAPMAYAN GİREMİYECEK AMA BU GÖREV GRUP BÖLGELEYLE İLGİLİ OLURSA COĞU KİSİ GİREMEZ ZATEN BEN DAİL TILSIMDA COĞU KİSİNİN EJDERİ YOK İNSALLAH O GÖREV GRUP BÖLGESİYLE İLGİLİ OLMAZ AMA BÜYÜK İHTİMAL GRUP BÖLGESİ CEMPERLİTAS İLGİLİ OLLACAK GÖREV HADİ HAYIRLISI :|
- 
				Doktordoctor
 - Teşkilat Neferi

- Sunucu: Sancak

kardeş karakoy gırısı bence emınonun den olur daha mantıklı gelıyor bana

IHeaveNI & IIHeaveNII  ® 
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
Zaten Eminönü Sirkeci Garı Taraflarından Bahsediyorum Kardeşim.Orda Bir Hata OluşabiliyorDoktordoctor yazdı:kardeş karakoy gırısı bence emınonun den olur daha mantıklı gelıyor bana
Adalet:Türkiye'de Sadece Saray İsmi !!

Haklısın Kardeşim Gelebilir.Ama Önce Gaffar Bey'in Kesilmesi Lazım

Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

ÇemberliTaş geldi isyan ettiniz KaraKöy gelirse SOBEE binasını yıkarsınız durun daha Çemberli yeni geldi GAFFAR kesilecek millet şaheser silahlarını eldivenlerini dizecek aradan 2 / 2.5 sene geçsin İKV büyük bir yamayla 5.0.0.0 a geçecek bence.

Adamda Aynı Şeyi Söylemiş Kardeşim.Karaköy Yakın Zamanda Gelmez ama Gelirse Oyunun Dengesi Değişir Diyopumpit yazdı:ÇemberliTaş geldi isyan ettiniz KaraKöy gelirse SOBEE binasını yıkarsınız durun daha Çemberli yeni geldi GAFFAR kesilecek millet şaheser silahlarını eldivenlerini dizecek aradan 2 / 2.5 sene geçsin İKV büyük bir yamayla 5.0.0.0 a geçecek bence.
Göster
Sunucu:Sancak

çemberlitaş yeni geldi siz karaköyü konuşuyosunuz  

Ne?Ogol yazdı:FİKİR GÜZEL KURURA BAKMA F YAZMISIM GÖNDERMİSİM YANLISLIKLA İNSALAH DEDİKLERİN GALATA KLANI GELİR KARAKÖY ETLENKİSİ İCİNDE GALATA KLANIYLA YENİ MUHAFIZLAR YENİ KIYAFETLERİ YENİ ZIRHLARI YENİ SİLAHLER YENİ LİDER YENİ BAYRAK YENİ KALE GÜZEL OLUR İNSALLAH OLUR BENCE BÜYÜCÜYE YENİ YETENEK OLARAK ERG,ERG BİLGİSİ