Nakit ve Seviye kasmakta zorlanıyormusunuz? İçeri!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Nakit ve Seviye kasmakta zorlanıyormusunuz? İçeri!

Mesaj gönderen fuci »

xxJUN yazdı:
fuci yazdı:
YusufATMACA yazdı:
ibrahimking yazdı: ben arkadaşımla beraber 2 ejder bastım 15 gunde.hepsını de mavı topaz çekerek yaptım. o aralar 6m den fılan gıdıyodu.40 tane çektık nerdeyse.kalanları da fazla çarlar vardı onların kadımlerı sattık 100 m nakıt geldı.menekşelerı aldık.akıklerı çektık.
bide bilkazandan byük ödül kazandık :D
pat pat ejder :D
Dediğim gibi işte ; küçük adımlar atarak büyük adıma gitmek daha iyi bir fikir . Günde 7 Mavi Topaz garanti çıkabilir fakat günde 1/2 Menekşe Elmas çıkmayabilir. Mavi Topaz çekmek akıl işi. Ek olarak Mavi Topaz'ı klana yansıttığın an alıcısı her daim olur.
xxJUN yazdı: tam olarak böyle değildi :mrgreen: olsun emeğine sağlık
Düzeltmek zorunda kaldığım yerler vardı :)
Bkz: Alacaksınız elinize paltayı :)

Ek olarak ; yayımlamamda izin verdiğin için teşekkürlerimi sunarım.

lBlackDeathl yazdı:Güzel paylaşım bir sorum olacak:

14 ten 43 e taşkanatta kasmak ne kadar akıl işi?

30 a kadar labi falan sonra olabilir :)
30 seviyeden 43 seviyeye Taş Kanatlarda kasmak daha fazla vakit alır , 14 seviyeden 43 seviyeye Taş Kanatlarda daha hızlı kasabilirsin :) Dene ve gör :)

Teşekkürlerimi sunarım | Keyifli forumlar.
hızlı kasarsın diyorsunda biz onlara bir kere vurunca yere seriliriz nasıl olacak o iş :?: :?: açıklarmısın

İyi oku sonra yorum at
sanane istediğim gibi yorum atarım
ResimResim
Kullanıcı avatarı
gkhnsckn
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen gkhnsckn »

Öncelikle Selamlar,
Menekşe elmas sandığınız kadar zor çıkmıyor aslında.Artırıcı hiç almamama rağmen 4 günde 5 menekşe elmas çektim.Şans işi evet 5 dakika muhabbet edeyim selam vereyim diye girdim menekşe çektim.Dediğin gibi menekşe fiyatı 10 mavi topaza eşit ki bence 10 mavi topaz çekene kadar 1 menekşe rahatça çekersiniz bu benim görüşüm.Belli bir süre maden çektikten sonra alışıyorsunuz zaten başında kimse olsada kaptırmıyorsunuz madeni.1 menekşe çektikten sonra git sonra maviye ertesi gün yine menekşe madenine.Yani kısacası 10 mavi topaz çekene kadar 1 menekşe elmas çekmek daha zor da olsa mantıklı gibi geldi bana.
İyi Forumlar...
JacksoN [(^)Ejder Asa]

Resim
Kullanıcı avatarı
YusufATMACA
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen YusufATMACA »

fuci yazdı: sanane istediğim gibi yorum atarım
Burası tartışma panosu değil arkadaşım! Yardımseverlik ile açılan konuda tartışma çıkartmayın!
gkhnsckn yazdı:Öncelikle Selamlar,
Menekşe elmas sandığınız kadar zor çıkmıyor aslında.Artırıcı hiç almamama rağmen 4 günde 5 menekşe elmas çektim.Şans işi evet 5 dakika muhabbet edeyim selam vereyim diye girdim menekşe çektim.Dediğin gibi menekşe fiyatı 10 mavi topaza eşit ki bence 10 mavi topaz çekene kadar 1 menekşe rahatça çekersiniz bu benim görüşüm.Belli bir süre maden çektikten sonra alışıyorsunuz zaten başında kimse olsada kaptırmıyorsunuz madeni.1 menekşe çektikten sonra git sonra maviye ertesi gün yine menekşe madenine.Yani kısacası 10 mavi topaz çekene kadar 1 menekşe elmas çekmek daha zor da olsa mantıklı gibi geldi bana.
İyi Forumlar...
Öneriniz için teşekkürler. Düşünceniz gayet güzel fakat sizin gibi 1 günde Menekşe Elmas çıkartamayan kişilerde var. Ek olarak ; 8 elmasta 2 Menekşe Elmas 8 kolsedondan 3 Akik çıkartan arkadaşlarımda var. Dediğim gibi Menekşe Elmas'ı garanti veremem fakat Mavi Topaz'ın günde en az 7 defa çıkacağını garanti verebilirim. Menekşe Elmas çıkmadığında oyuncu bunalıyor fakat 1 saat içinde Mavi Topaz en az 2/3 defa çıkar buda oyuncuya motive verir..

PASLIBIÇAK - xCENTERx
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen katakuli »

YusufATMACA yazdı:
fuci yazdı: sanane istediğim gibi yorum atarım
Burası tartışma panosu değil arkadaşım! Yardımseverlik ile açılan konuda tartışma çıkartmayın!
gkhnsckn yazdı:Öncelikle Selamlar,
İyi Forumlar...
Öneriniz için teşekkürler. Düşünceniz gayet güzel fakat sizin gibi 1 günde Menekşe Elmas çıkartamayan kişilerde var. Ek olarak ; 8 elmasta 2 Menekşe Elmas 8 kolsedondan 3 Akik çıkartan arkadaşlarımda var. Dediğim gibi Menekşe Elmas'ı garanti veremem fakat Mavi Topaz'ın günde en az 7 defa çıkacağını garanti verebilirim. Menekşe Elmas çıkmadığında oyuncu bunalıyor fakat 1 saat içinde Mavi Topaz en az 2/3 defa çıkar buda oyuncuya motive verir..

Ben madenden umudumu kesmiş durumdayım artırıcısız karacin mağrasında canavar keserken iki yerden çektim 2-3 saat bir tane bile çıkmadı. :)Maden konusunda çok şansızım ^^
Kullanıcı avatarı
YusufATMACA
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

katakuli yazdı: Ben madenden umudumu kesmiş durumdayım artırıcısız karacin mağrasında canavar keserken iki yerden çektim 2-3 saat bir tane bile çıkmadı. :)Maden konusunda çok şansızım ^^
Madenden umudu kesmemek gerekir , azcık hırs yapın ve istediğinizi aldıktan sonra emin olun ki madenler üst üste çıkacaktır :) Sadece birazcık hırs! :)

Keyifli forumlar.
PASLIBIÇAK - xCENTERx
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
gkhnsckn
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen gkhnsckn »

YusufATMACA yazdı:
katakuli yazdı: Ben madenden umudumu kesmiş durumdayım artırıcısız karacin mağrasında canavar keserken iki yerden çektim 2-3 saat bir tane bile çıkmadı. :)Maden konusunda çok şansızım ^^
Madenden umudu kesmemek gerekir , azcık hırs yapın ve istediğinizi aldıktan sonra emin olun ki madenler üst üste çıkacaktır :) Sadece birazcık hırs! :)

Keyifli forumlar.
Dediğin gibi sadece biraz hırs.Öyle olduktan sonra maviside çıkar akiğide menekşesi de. :)
İyi Forumlar...
JacksoN [(^)Ejder Asa]

Resim
Kullanıcı avatarı
Magician
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Magician »

Çok guzel bir paylaşım olmuş
Fakat 5 charın da da rutbe satcaksan 2 tane plus alman lazım yani cepten 22 tl cıkcak D
allahu ekber
Kullanıcı avatarı
YusufATMACA
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Magician yazdı:Çok guzel bir paylaşım olmuş
Fakat 5 charın da da rutbe satcaksan 2 tane plus alman lazım yani cepten 22 tl cıkcak D
Örnek olarak verdim , eğer 2 adet plus alınacaksa 5 değil 8 çar kasılması daha mantıklı olur :)
Sadece misillemeydi :)
PASLIBIÇAK - xCENTERx
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
newnamex
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen newnamex »

Maden cekmk cok mantıksız arkadaşın dededi gibi full kasanı boşalt merana git kas ama sürkli aynı yerde kas 2 saatte full doldurusun o esnada 4x5=2m gelir zaten günde 3 defa yapılsa 6m hafata 42m ayda 168m yapar 6 saatte ise merandan yaklaşık çöplerle 5m kasarsın 30x5=150 kadimler vs görevleri yapsan 2x kadim 2x meran 2x liderlik kalır 4 çar üzerinden hesap edersek onlarda yaklaşık 80 m yapar 1 ayda kasacagınız min. para 400m olur bu parayla rahat bir adet şaheser yapılır ;)
What is the problem ..
Kullanıcı avatarı
Azrailll
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Azrailll »

Selamın Aleyküm.Yalnızca konuyu açan arkadaşın yazdığını okudum ona bakarak yazacağım.
Maşallah tılsım sunucumuz da gerçekten yardımsever kişiler inanılmaz derecede çok (kendi kanaatim)
Arkadaşımızın dediği gibi yardımsever birini bulup kasmasınada gerek yok şayet şifacı değilseniz.Plus paket yeterli olacaktır.
Ejder vs. içinde maden çekmeniz yeterli otur bidünya maden çekip stok yapmanın da anlamı yok üstünü de grup bölgelerinden diziyorsun zaten.Ondan sonrada bişeye ihtiyacın yok...

İyi Forumlar
GündüzümXgECEM / xECEMxKENANx / ECEMxKENAN / EcemKenan
Resim

Sen Unutursun Unutulmak Zor
Unutulan Oldum Buda Bana Pis Kor
Her Gece İsyan Artık Bir Dur
O Salak Ciğerime Nikotin Doldur.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön