xxJUN yazdı:Şifacı tek başına bir hiçtirHaRuF yazdı:Savaşçı büyücü ve şifacı canları yükseltildi iyi güzel hoş ..tankın canı 35 kdan fazla can basıyoruz 5100 can artırıyor en fazla normal can basmamız 6900.. Kritik can basmamız 8k ila 10.5 k arasında sürekli değişmekte ..Yaw arkadaş biz uğraşıp didiniyoruz bölgelerden cıkmıyoruz yeni itemleri dizmek için 1900 şifa efsunlu bi adam 10k can basıo normal 6300 can basıo yaw madem şifa efsunları arasında o kadar fark var neden can basmalarımızda fark oluşmuyor??
Savaşçılarda 100 max artışı vuruşları dahada artırırken neden bizim şifa efsunumuz artarken can basmamız değişmiyor !
Rezil bi durum ..
Buna bi çözüm bulsunlar 2400 şifayla 10 k can basarken 1900 şifayla 10 k basmasınlar farkımız olsun ! Bide tankların canlarını doldurmada sorun yaşıyoruz sürekli şifa efsununun etki değeri artırılmalı ..
Unutmayın en iyi çalışan program dahi tam verimle çalışmaz.. (yönetime duyrulur) Sürekli hani biz kafamıza göre değil program en iyisini en yakın hasarları ayarlıyor diyosunuz ya..
Not:2400 şifayla aradada olsa 5100 can basmak gücümüze gidiyor.
İyi forumlar .
ama oyunda beni bulup lodos olup grup atarsa çok işe yarar
Şifacı sadece Şifa basmak için değildir![]()
Yaptıgınız iş anca bu kadar olur.
Re: Yaptıgınız iş anca bu kadar olur.
- Karaxsovalye
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Haklısın sonuna kadar arkandayım ben 10bin küsür şifa basarken 1144 büyü şifalı arkadaşı junona götürdük bana 10bin şifa bastı şok oldum birşeylerin değişmesi gerekiyor...
Not : Büyü şifa 2198
Not : Büyü şifa 2198
Radula
RaduLaII
RaduLaIII
RaduLaII
RaduLaIII
-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
Büyücüdeki ateş çemberi gibi şifanın can basması 
-------------------------------------------------------------
- Pulpfiction
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Konuyu acan arkadas kesinlikle hakli sonuna kadar arkandayim... yonetim uyuma oyuncuna sahip cik !!!

-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
2021 şifa ve 24 kritiğe sahibim
İyi bir şifacı olduğumuda söylerler
en yüksek kritik 13bin bastım
bir de 48 lvl şifacım var
dün maden çekip akrep kesiyom yer altında
üstü full max 7500 şifa bastı (sıfır iyileştirme)
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
ibni ibni iyiki basmamışım
İyi bir şifacı olduğumuda söylerler
en yüksek kritik 13bin bastım
bir de 48 lvl şifacım var
dün maden çekip akrep kesiyom yer altında
üstü full max 7500 şifa bastı (sıfır iyileştirme)
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
ibni ibni iyiki basmamışım
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
Çok doğru bi konuya değinmiş arkadaş. Şuan iyi şifacıların üstünde genel olarak fundi itemler var. Full fundi itemler ve iyleştirmeyle üstü çıplak bi şifacıdan 1500 - 2000 fazla can basıyoruz. Eğer çıplak arkadaş kritik can basarsa 8000 civarı can basıyor. Full iyleştirmeli adamla neredeyse aynı canı basıyor. Bu düzeltilmekte geç kalınmış bi konu. Çünkü bu tablodan bakınca ikv nin çok acemice hazırlanmış bi oyun olduğu görünüyor.
TANIMSIZ - UNJUST

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
-
- İskele Babası
Kincalious yazdı:Büyücüdeki ateş çemberi gibi şifanın can basması
-------------------------------------------------------------
Antalya Mini Buluşma Gerçekleşti !! Konudan AlıntıUnfrei yazdı:"Antalya Mini Buluşmaya Davetlisiniz. " konusu bütün sunucuların genel etkileşim kısmında bulunmaktadır . Ve hiç bi şekilde cezaya tabi tutulmamıstır . Acaba isminizin orda geçmesiyle alakası varmıdır?Nocomment yazdı:Bu konu dışında , diğer bütün sunucularda yaratmış olduğunuz forum kirliliği sebebiyle ; Forum hesabınız 7 gün kapatılmıştır.HaRuF yazdı::arrow: Konuya bakan bütün şifacı kardeşlerimizin yorumlarını bekliyorum
" Deniz harp okulu törenine gelenler buraya" hemen hemen her sunucu genel etkileşiminde açılmıs bi konudur .
Bu tür konular ceza yemedi .Ben oyunda olan şifacıların ortak sorunlarını dile getirdim ve 7 günlük cezaya tabi tutuldum . Hem yukarda yazdıgım konular " konu dısı " kısmında yazılmalıydılar .
Ve bu kolar formun ilk 2 sayfasında karsıma cıkan bütün sunucularda olan konulardır.
Özür dilemek adam gibi adamların işidir; konuyu silmek , kilitlemek birilerini susturmak size yakıstımı?
Ya bu tür konuların ceza alması gerekiyor , yada cezamın kaldırılması gerekiyor.
Yok yok sadece şifacıların sorununu halledin bunada razıyız .
ve adaşım Nihat'ı yine vazgeçemediği yuvarlak güneş gözlükleriyle objektiflere poz verirken görüyoruz.
Aynı gözlükten 14 tane var adaş
Katılım gösteren herkese teşekkür ederim . Başka buluşmalarda görüşmek üzre
Reha 05 Eyl 2011 15:35
Nocomment yazdı:
Sercan gözlerine baktırmanı tavsiye ederim Reha da değil göbek karın bile yok . Adam benden fit .
Onun karizması yeter
Bunları yetkili bir ağızdan duymam gerçekten güzel
İKV'den Haberdar Olun!
Ne kadarda ilgi görmüşler öyle değil mi
Son olarak eklemek istediğim :!: Arkadaşın açtığı konuya destek olacağınız yerde köstek olup üstüne üstlük bizde insanız diyip sevgi sömürüsünde bulunup üstüne para kazanıp hala 14 tane güneş gözlüğünün olmasına rağmen görememen çok etkliyeci :lol: bir an kendimi yeşilçamın dizilerini izlerken buldum diyebiliriz
Eee.. İşiniz sadece ceza vermekmi ? Soru sorduk
Çevrimiçi görünen Game Master Nocomment
Lawless= ŞAHXVETERAN
Forum kuralı:10. Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.
viewtopic.php?f=26&t=77476
Forum kuralı:10. Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.
viewtopic.php?f=26&t=77476
hakaret etmeden sorulara cevap vermiyorlarmışUnfrei yazdı:Eee.. İşiniz sadece ceza vermekmi ? Soru sorduk