Selamun Aleyküm herkesin Bayramı Mübarek olsun.
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum bu bir oyun bunu konu açan çoğu arkadaşımız bunu belirtiyor.Ama ne yazikki bazı İKV oyuncuları bunu anlamada çok güçlük çekiyor.Bu oyun nasıl birşeyse çoğu arkadaşımızı Dinden İmandan çıkartmış bu kesin.Bugün bi migrat atayim dedim ATMAZ olaydım !.Junona geldiğimizde ÖĞLE Ezanı okunmuştu ,grubdaki arkadaşlara dedim ''Ben Öğle Namazını kılıp geliyorum''dedim.Gittim Namazı çok şükür eda ettim , ama grub lideri beni grubtan atmış.Eski yazılanları okudum ,artık bu oyun arkadaşımızı nasıl bağlamışsa DİNİNİ SATACAK kadar bağlamış.''Ne namazı dur 2 dk keselim kılarsın ''dedi.Bende o sırada namazı kılıyordum , geldim baktım beni grubtan atmış... Neyseki diğer arkadaşlarımızı oyun bu arkadaşımız kadar bağlamamış.Onlarda Migrattan çıkmışlar.
Demem o ki bu oyunu kendinize o kadar bağlamayın ,3 senedir oynuyorum bu oyunu ilk defa bu kadar bir olay oldu.
Size öbür dünyada bu oyun KURTURMİYCAK. !
Kendinize gelin artık.
İyi forumlar.
Oyun için DİNİNİZİ satmayın.
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
Oyun için DİNİNİZİ satmayın.
Never beleive someone who tells who they are.
- xKaBuSx
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Delta Force
Re: Oyun için DİNİNİZİ satmayın.
O kadar boş konu içinde tek DOLU konu teşekkürler kardeşim bazılarına birilerinin dur demesi gerekiyordu...!
IıIxDuMaNxIıI
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
- Briqandx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gölge Haramileri
Sen en iyisini yapmışsın. Helal bakma sen böylelerine hasta insanlar.

IAlBaYI & DyBBriqAnd
Herşeyi Bilmene Gerek Yok, Haddini BİL Yeter...!
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Gölge Haramileri
Büyük ihtimalle seni gruptan atan arkadaşın yaşı küçüktür. Ondan yapmıştır bu hatayı. Gruptaki diğer arkadaşlarda güzel bi tepki göstermiş tebrik etmek lazım.
TANIMSIZ - UNJUST

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
Yazdığıınız bu GÜZEL yorumlar için hepinizden teşekkür ederim.En azından oyun bu arkadaşımız gibi bağlamamış...
Oyun oynamakla bir kazanç elde etmiyoruz sadece boş vaktimizi dolu geçirmek için oynadığımız bir oyun.Boş yere geçen her ânın, pek çok fırsatları da beraberinde götürdüğü kabul etmemiz gereken bir gerçektir. Çünkü insanın vakti dünyanın ömrüne nisbetle çok az ve kısadır. Bu bakımdan, tek bir saniyesi dahi altından daha kıymetli olan zamanın, ebedî hayata nur ve ışık tutacak meşguliyetlerle geçmesi gerekir. Bunun için, mü’minin ibadeti ve işi bir hayır üzere olduğu gibi, geriye kalan zamanı da mânâsız olmamalı, meşru dairede yaşanmalıdır. Tâ ki, bir taraftan kazanırken, diğer yandan kaybetmiş olmasın.
Oyun oynamakla bir kazanç elde etmiyoruz sadece boş vaktimizi dolu geçirmek için oynadığımız bir oyun.Boş yere geçen her ânın, pek çok fırsatları da beraberinde götürdüğü kabul etmemiz gereken bir gerçektir. Çünkü insanın vakti dünyanın ömrüne nisbetle çok az ve kısadır. Bu bakımdan, tek bir saniyesi dahi altından daha kıymetli olan zamanın, ebedî hayata nur ve ışık tutacak meşguliyetlerle geçmesi gerekir. Bunun için, mü’minin ibadeti ve işi bir hayır üzere olduğu gibi, geriye kalan zamanı da mânâsız olmamalı, meşru dairede yaşanmalıdır. Tâ ki, bir taraftan kazanırken, diğer yandan kaybetmiş olmasın.
- streetart34
- Sahaf Yardımcısı
Bu oyun elbet bir gün bitecek herşey gibi. Bu dünya da bitecek elbet diğer herşey gibi.. Pişman olacağımız şeyler yapmamak lazımZowieN yazdı:Selamun Aleyküm herkesin Bayramı Mübarek olsun.
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum bu bir oyun bunu konu açan çoğu arkadaşımız bunu belirtiyor.Ama ne yazikki bazı İKV oyuncuları bunu anlamada çok güçlük çekiyor.Bu oyun nasıl birşeyse çoğu arkadaşımızı Dinden İmandan çıkartmış bu kesin.Bugün bi migrat atayim dedim ATMAZ olaydım !.Junona geldiğimizde ÖĞLE Ezanı okunmuştu ,grubdaki arkadaşlara dedim ''Ben Öğle Namazını kılıp geliyorum''dedim.Gittim Namazı çok şükür eda ettim , ama grub lideri beni grubtan atmış.Eski yazılanları okudum ,artık bu oyun arkadaşımızı nasıl bağlamışsa DİNİNİ SATACAK kadar bağlamış.''Ne namazı dur 2 dk keselim kılarsın ''dedi.Bende o sırada namazı kılıyordum , geldim baktım beni grubtan atmış... Neyseki diğer arkadaşlarımızı oyun bu arkadaşımız kadar bağlamamış.Onlarda Migrattan çıkmışlar.
Demem o ki bu oyunu kendinize o kadar bağlamayın ,3 senedir oynuyorum bu oyunu ilk defa bu kadar bir olay oldu.
Size öbür dünyada bu oyun KURTURMİYCAK. !
Kendinize gelin artık.
İyi forumlar.
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
Haklısın kardeşim doğru demişsin. Namazsız Hayat , Hayat Değildir.
DipNot:Günahlar TATLIDIR.
DipNot:Günahlar TATLIDIR.
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Merchant King
HERŞEYİN SONU VAR, Lâkin biri hariç
Ebedi Dünya ..bunu düşünün ve öyle oynayın. Şimdi desem kim akşam namazı'nın farz ve sünneti bilir. Ne kadar çıkar bilemem; ama MİGRAT GİRİŞİNDEN JUNONA KADAR SAĞ VE SOLDA KAÇ MERMER VAR DESEM HERKES BİLİR
anlayana sivri sinek-saz, anlamayana davul-zurna az.
Sevgiler ve Saygılar...
İyi Forumlar. [Buqrahan]Buğrahan...
Sevgiler ve Saygılar...
İyi Forumlar. [Buqrahan]Buğrahan...
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
Çok haklısın güzel kardeşim.Tesbih namazı kaç rekât diye sorsak belki az bilen olur AMA Akçe dükkanındaki yağma şans artırıcı vs.. onların fiyatını sorsak pat diye söylerler.Benim isyanım Migrat'tan atılmak değil benim isyanım beni atan arkadaşın dinimize önem vermemesi Allahın Huzuruna çıkan kişiye önem VERMEMESİ.
- Zodiac1
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
namaz kılıyosan ezanın ne zaman okunacagını bılmen gerekmezmı?
xDFMx[^Ejder Asa]
Hestawot[(^)Latif]
Evsaıceha[İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli(^) Çıbanlı Akrep (Asa)]
Zodiac [Ashab-I Kehf]
Hestawot[(^)Latif]
Evsaıceha[İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli(^) Çıbanlı Akrep (Asa)]
Zodiac [Ashab-I Kehf]