Bu olay dogru olabilir cunku SivriAda'da Arzin Cocuklari sancaginin ordaki taziyi kesmistim ve etrafta dolasirken Lodos sancagin orda yerde poset vardi ve itemsiz bir esya cikti.
Yani bu tur olaylar (hatalar) meydana geliyor .
Sacma sapan yorumlar yapip konuyu kirletmeyiniz.
Tipik Bir Oyun Hatası :)
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı

- Splash
- Zincir Bozan

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Re: Tipik Bir Oyun Hatası :)
Madem Böle bişi var neden Sohbeti Gizledin sohbette Aldığın itemlerin modeli yazıor diyemi?Blues yazdı:Bugün karakterimin kuklacı görevi vardı kestim ve ödülleri almadım.Olduğu gibi çanta orda kaldı..Oyundan çıktım Ve 1 Saat sonra girdim meteora geçtim Bab-ı Ali'ye gidiyordum baktım çanta duruyo , açayım dedim açtımki ne göreyim kuklacı görevinde verilen ödüller burda geziyor![]()
![]()
![]()
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı

Çantada aldığı itemlerin isimleri yazması için GRUPTA OLMASI GEREKİR.Splash yazdı:Madem Böle bişi var neden Sohbeti Gizledin sohbette Aldığın itemlerin modeli yazıor diyemi?Blues yazdı:Bugün karakterimin kuklacı görevi vardı kestim ve ödülleri almadım.Olduğu gibi çanta orda kaldı..Oyundan çıktım Ve 1 Saat sonra girdim meteora geçtim Bab-ı Ali'ye gidiyordum baktım çanta duruyo , açayım dedim açtımki ne göreyim kuklacı görevinde verilen ödüller burda geziyor![]()
![]()
![]()
DÜŞÜNEREK YORUM YAPINIZ
- PROFx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Neyin tartışmasını yapıyor bu kadar kişi? Adam sırf oyun hatası diye millete yutturmak için çantayı açıp meteora gidip yaratıktan torba düşürerek, arkadaşından görev itemlerini aktarıp vs vs. niye uğraşsın ki. İkv'de elle tutulur gözle görülür bir dünya hata varken böyle bir hatanın oluşması bazı kişileri niye rahatsız ediyor? Niye illa da konuyu açan kişiyi yalan söylemekle suçlama girişiminde bulunuyorsunuz? Basit bir hatadır gülelim eğlenelim geçelim. Boş yere kendinizi kasan yorumlar yapmayın. Kimsenin babasının oyunu değil. Bir hata forumda dile getirildi diye kimse üzülmez.
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

/katıl /alkışPROFx yazdı:Neyin tartışmasını yapıyor bu kadar kişi? Adam sırf oyun hatası diye millete yutturmak için çantayı açıp meteora gidip yaratıktan torba düşürerek, arkadaşından görev itemlerini aktarıp vs vs. niye uğraşsın ki. İkv'de elle tutulur gözle görülür bir dünya hata varken böyle bir hatanın oluşması bazı kişileri niye rahatsız ediyor? Niye illa da konuyu açan kişiyi yalan söylemekle suçlama girişiminde bulunuyorsunuz? Basit bir hatadır gülelim eğlenelim geçelim. Boş yere kendinizi kasan yorumlar yapmayın. Kimsenin babasının oyunu değil. Bir hata forumda dile getirildi diye kimse üzülmez.

- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
olayı anlatayım. adam komutanda çantaya tıkladı ganimet penceresi açık kaldı. sonra da açık ken gitti bir ganimetin yanına aaaaaa!
hatam varsa pm le
hatam varsa pm le
arkadaslar yorumlarınız ıcın tskler fakat ben kımseyı ınandırmak zorunda degılım sızde ınanmak zorunda degılsınız. ben sadece karsılastıgım hatayı sıze gostermek ıstedım bu kadar ... ısterse yonetım karakterlerımı ınceleyebılır bole bı hata meydana gelmısmı gelmemısmı dıye.
Her konuda bir üçkagıtcılık arayan insanları yalancı durumuna düşürmek isteyen zekiler .Adam oyun hatasını göstermış bu kadar abartılacak ne var?
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı

Eee kardeşim bunların beyinleri anca buna yetiyor. İnsanı karalamaktan başka bir halta yaramazlar..bbsnake yazdı:Her konuda bir üçkagıtcılık arayan insanları yalancı durumuna düşürmek isteyen zekiler .Adam oyun hatasını göstermış bu kadar abartılacak ne var?
- AxOResX
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Time of Death
lBlackDeathl yazdı:olayı anlatayım. adam komutanda çantaya tıkladı ganimet penceresi açık kaldı. sonra da açık ken gitti bir ganimetin yanına aaaaaa!
hatam varsa pm le
aynen dediğim gibi bana ne derseniz deyin ama benim dediğim gibi olmuş bir olay
Anka
Axor
Berkayxaxor ^Ejder Asa

Xaxorx
Kuklacı
Wiçhester
Axor
Axor
Berkayxaxor ^Ejder Asa

Xaxorx