YÖNETİM OYUN BOŞ DİKKATİNİZİ ÇEKMİYORMU

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Zagros
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

YÖNETİM OYUN BOŞ DİKKATİNİZİ ÇEKMİYORMU

Mesaj gönderen Zagros »

TATİL DOLASIYLA OYUN DOLU OLMASI GEREKİRKEN KUKLACI YI İLK DEFA BU KADAR BOŞ GÖRÜYORUM YA BUNLAR İKV Yİ GÖZDEN ÇIKARMIŞLAR YADA SALLA BAŞINI AL MAAŞINI ZİHNİYETİYLE YÖNETEN YÖNETİM İN HESABI YARIN OKULLAR AÇILSA DEMEK İKV HAYATI TAMAMEN BİTECEK YENİ GETİRDİĞİNİZ GELİŞTİRME PAKETİ ÇEMBERLİTAŞ TA GENİŞLEMEDİNİZ RESMEN ÇUVALLADINIZ BU YAZILAN BUNCA ŞİKAYETLERİ OKUMUYORMUSUNUZ BÖLGELERDEKİ MADALYA STOKLAINIZ DAHADA FAZLALAŞIR BÖYLECE KESİLEMEYEN GAFFAR IN FATURASINI OYUNCLAR SİZE KESECEK GALİBA ARTIK MEVLÜT DİNÇ VE GM EKİBİ BOŞ ZAMANLARINDA OTURUR BOL BOL KESERLER VE BİRLERİNE KESTİKLERİ İÇİN MADALYA YI TAKARLAR BOYUNLARINA BU KADAR VURDUM DUYMAZ BİR İŞLETME GÖRMEDİM OYUNCULAR VAR OLDUKÇA TÜKETİMİNİZ FAZLALAŞIR AZILDIKÇA DEĞİL İŞLETME EKSİKLİĞİ VAR BU KURUMDA EKMEĞİNE ÇOMAK SOKMAK BUNA DENİR BU YAZIYI OKUDUĞUNUZDA SİZE SERT GELEBİLİR FAKAT BEN İKV Yİ SİZDN DAHA ÇOK SEVDİĞİM İÇİN SAHİP ÇIKILMASINI İSTİYORUM SAHİP ÇIKACAĞINIZ PARA DEĞİL MANEVİYAT FAZLALAŞTIKÇA MADDİYATA MUTLAKA YANSIR VEFA NIN OLMADIĞI YERDE EMEĞE SAYGININ OLMADIĞI YERDE BÜYÜK OLUNMAZ SEN BU DEĞERLERE SIKICA SARILDIĞIN SÜRECE BİZLER DE SİZE SARILACAZ PLUS PAKETİ ALABİLMEK İÇİN KM LERCE YOL GİDERDİM AMAÇ İKV KAZANSIN DİYE FAKAT İKV BİZİ KAYBEDİYOR DAMLA DAMLA İDİ ŞİMDİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR YAKINDA TÜM SUNUCULAR TENHA LAŞACAK VE GERÇEKTEN FAREADAMLAR BASACAK HER YERİ KEMİRGEN HAYVAN SİZİDE KEMERECEK DİKKATİNİZE*****
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: YÖNETİM OYUN BOŞ DİKKATİNİZİ ÇEKMİYORMU

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

Söylediklerine bugne kadar açmıs oldugun tüm konulara Katılmamak elde deil yönetim gerçekten baltayı taşa vurdu fakat bunu belli etmemeye calısıyor Zararın neresinden dönerseniz kardır arkadaşlar su oyunu DENGEDE TUTUN !
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
Unfrei
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Unfrei »

HaRuF yazdı: Yönetim merak ettigimiz konulara neden açıklık getirmiyorsunuz ??
Daha kac arkadasımızın oyunu bırakması gerek ,
Plus paketim 2 hafta içinde bitiyor 2 üyelik kullanıyorum oyunada girmiyecem sorunlar halolmadan ikv yede ne akce konusunda ne plus konusunda destek olacam ..
Resim
Resim
Resim
Ve 1 sayfa daha var yollayıpta daha fazla alan kaplamasın diye koymuyorum. [ve bunun gbi bi kullanıcım daha var]
Bu kodlamayıp ayarlamayı yapanlar oyundan para kazananlar paranızı alıyorsunuz ya isteklerimizi karsılıyormusunuz ?
Oyuncuların sesine kulak verin . Biz sadece zevk almak için oynuyoruz zevkimizede etmeyin. Hatalar düzeltilsin!

Saygı istiyorsan saygı göster. Emeğimize saygı verinki yaptıklarınıza ve sizlere saygı göstereim.

Lawless= ŞAHXVETERAN
Forum kuralı:10. Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.
viewtopic.php?f=26&t=77476
Kullanıcı avatarı
AsaLeT
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen AsaLeT »

OyunLa Alakam Tamamen Bitmiş buLunmakta :D Çünkü Ne Kadar SöyLesek Boş Boşuna Selman Abi DiL tüketmiş Boğazını Yormuş..

İkv ? O Ne La ?
Esat

Zagros
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Zagros »

file:///C:/Documents%20and%20Settings/ADM%C4%B0N/Desktop/ak%C3%A7e1.htm

file:///C:/Documents%20and%20Settings/ADM%C4%B0N/Desktop/ak%C3%A7e2.htm

file:///C:/Documents%20and%20Settings/ADM%C4%B0N/Desktop/ak%C3%A7e%203.htm