Yöneticiler GM ler BAKINNN
- ismailkoruyucu
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Yöneticiler GM ler BAKINNN
Çemberlitaş geldi 2 3 ay oldu Girdik çözdük yavas yavas yaklasık 150 200 defa çmber girdim daha 1 item düşmedi her girmeme 5 6 iksir içiyıorum Binlerce İksir içtim O kadar para harcadım Bu oyuna daha 1 item düşmedi BUMU sizin adaletiniz.. Sölüyoruz Tamamen ŞanS eğer bu şans ise böle oyun oymaz Nedir ulan bu ayda 100 150 tl para yatır oyuna 1 item düşme o KAdarda zamanım bosa gidiyor.Yazık deilmi 1 girmeye 2 3 saat içerde kalıoz YAZIKTIR YAZIKKKKK.Elina damı ilk girmeye düşürüyor O Kadar admaın görevini yaptım adamalr zırhlarını itemelrini aldıalr bize neden düşmüyor BÖLE YÖÖNETİM OLMAZ TAMAMEN TORPİL AYIPTIR...
İmzanız düzenlendi
- ismailkoruyucu
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Re: Yöneticiler GM ler BAKINNN
Bu yazdıgımıda HMEN kaldırın tamam mı zaten oyunuda bırakıyorum yazıktırismailkoruyucu yazdı:Çemberlitaş geldi 2 3 ay oldu Girdik çözdük yavas yavas yaklasık 150 200 defa çmber girdim daha 1 item düşmedi her girmeme 5 6 iksir içiyıorum Binlerce İksir içtim O kadar para harcadım Bu oyuna daha 1 item düşmedi BUMU sizin adaletiniz.. Sölüyoruz Tamamen ŞanS eğer bu şans ise böle oyun oymaz Nedir ulan bu ayda 100 150 tl para yatır oyuna 1 item düşme o KAdarda zamanım bosa gidiyor.Yazık deilmi 1 girmeye 2 3 saat içerde kalıoz YAZIKTIR YAZIKKKKK.Elina damı ilk girmeye düşürüyor O Kadar admaın görevini yaptım adamalr zırhlarını itemelrini aldıalr bize neden düşmüyor BÖLE YÖÖNETİM OLMAZ TAMAMEN TORPİL AYIPTIR...
İmzanız düzenlendi
-
- Teşkilat Neferi