Yöneticiler GM ler BAKINNN

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
ismailkoruyucu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Yöneticiler GM ler BAKINNN

Mesaj gönderen ismailkoruyucu »

Çemberlitaş geldi 2 3 ay oldu Girdik çözdük yavas yavas yaklasık 150 200 defa çmber girdim daha 1 item düşmedi her girmeme 5 6 iksir içiyıorum Binlerce İksir içtim O kadar para harcadım Bu oyuna daha 1 item düşmedi BUMU sizin adaletiniz.. Sölüyoruz Tamamen ŞanS eğer bu şans ise böle oyun oymaz Nedir ulan bu ayda 100 150 tl para yatır oyuna 1 item düşme o KAdarda zamanım bosa gidiyor.Yazık deilmi 1 girmeye 2 3 saat içerde kalıoz YAZIKTIR YAZIKKKKK.Elina damı ilk girmeye düşürüyor O Kadar admaın görevini yaptım adamalr zırhlarını itemelrini aldıalr bize neden düşmüyor BÖLE YÖÖNETİM OLMAZ TAMAMEN TORPİL AYIPTIR...
İmzanız düzenlendi
Kullanıcı avatarı
ismailkoruyucu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Re: Yöneticiler GM ler BAKINNN

Mesaj gönderen ismailkoruyucu »

ismailkoruyucu yazdı:Çemberlitaş geldi 2 3 ay oldu Girdik çözdük yavas yavas yaklasık 150 200 defa çmber girdim daha 1 item düşmedi her girmeme 5 6 iksir içiyıorum Binlerce İksir içtim O kadar para harcadım Bu oyuna daha 1 item düşmedi BUMU sizin adaletiniz.. Sölüyoruz Tamamen ŞanS eğer bu şans ise böle oyun oymaz Nedir ulan bu ayda 100 150 tl para yatır oyuna 1 item düşme o KAdarda zamanım bosa gidiyor.Yazık deilmi 1 girmeye 2 3 saat içerde kalıoz YAZIKTIR YAZIKKKKK.Elina damı ilk girmeye düşürüyor O Kadar admaın görevini yaptım adamalr zırhlarını itemelrini aldıalr bize neden düşmüyor BÖLE YÖÖNETİM OLMAZ TAMAMEN TORPİL AYIPTIR...
Bu yazdıgımıda HMEN kaldırın tamam mı zaten oyunuda bırakıyorum yazıktır
İmzanız düzenlendi
Doktordoctor
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: Yöneticiler GM ler BAKINNN

Mesaj gönderen Doktordoctor »

5 6 ıksır az ıcmıssın :)
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
Kilitli