Emeğine sağlık güzel araştırma. Şimdilik Karaköy videosu yayınlanmadığından yeterli belge ve araştıralacak
döküman yok. Video yayınlandıktan sonra ben de geniş çaplı bir araştırma yapmayı düşünüyorum, bazı arkadaşlarımın da desteği ile.
Karaköy [Araştırma]
Re: Karaköy [Araştırma]
2009-2013
Çok güzel bir konu ayrıca Tarihçe de ki detaylar gerçektende Fare Adamlarla savaşacagımızı gösteriyor.
İyi Forumlar.
İyi Forumlar.
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Choosens
viewtopic.php?f=28&t=57875&hilit=+Karak%C3%B6y
bu konuyu baya önce açmıştım incelersen/incelerseniz içinde çoğu şeyi açıkladım..
bu konuyu baya önce açmıştım incelersen/incelerseniz içinde çoğu şeyi açıkladım..
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
- Splash
- Zincir Bozan

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Araştırmanıza Katkıda Bulunmak İsterim...JouRney yazdı:Emeğine sağlık güzel araştırma. Şimdilik Karaköy videosu yayınlanmadığından yeterli belge ve araştıralacak
döküman yok. Video yayınlandıktan sonra ben de geniş çaplı bir araştırma yapmayı düşünüyorum, bazı arkadaşlarımın da desteği ile.
Yorumunuz İçin teşekkür ederim...Melodrama yazdı:Çok güzel bir konu ayrıca Tarihçe de ki detaylar gerçektende Fare Adamlarla savaşacagımızı gösteriyor.
İyi Forumlar.
Araştırmayı Yaparken Bu ve buna benzer konulardan Faydalandım...Tremexhaqan yazdı:viewtopic.php?f=28&t=57875&hilit=+Karak%C3%B6y
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
Karaköyle Lonca sistemi gelecek deniliyor ne kadar doğru o akdarı bilemiyorum.
lBlackDeathl yazdı:Karaköyle Lonca sistemi gelecek deniliyor ne kadar doğru o akdarı bilemiyorum.
- Sadece bir söylenti, ne zaman geleceği hiç belli olmaz. Bakarsınız yarın bile gelebilir
2009-2013
- Splash
- Zincir Bozan

Bana görede 59 level geldiğindeJouRney yazdı:lBlackDeathl yazdı:Karaköyle Lonca sistemi gelecek deniliyor ne kadar doğru o akdarı bilemiyorum.
- Sadece bir söylenti, ne zaman geleceği hiç belli olmaz. Bakarsınız yarın bile gelebilir
![]()
59 Lwl diye bir şey gelmez bütün item vs. kombinasyonlar alt üst olur Çemberlitaş yerine karaköy gelecekti (Bkz:7 Harfli Bölge K-A-R-A-K-Ö-Y)
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
59 Lwl diye bir şey gelmez Bütün item kombinasyonları bozulur Çemberlitaş yerine KARAKÖY Gelecekti ama GB İştahlarına mahkum oldular [Bkz:7 Harfli Bölge = K-A-R-A-K-Ö-Y]
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
- Splash
- Zincir Bozan

7 Harfli Tek Şey Karaköy le Çemberlitaş Mı kardeş saçma Yorumlar yazmayın diye Eklicektim konuya ama Unututmbbsnake yazdı:59 Lwl diye bir şey gelmez Bütün item kombinasyonları bozulur Çemberlitaş yerine KARAKÖY Gelecekti ama GB İştahlarına mahkum oldular [Bkz:7 Harfli Bölge = K-A-R-A-K-Ö-Y]
Saçma Yorumlar Yapmayın lütfen...