Efektli Yetenek Tasarımları (Şifacı)
- mccaglar
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: BeTa
Re: Efektli Yetenek Tasarımları (Şifacı)
Tebrikler kardesim cok güzel calışma. İkv de görsellik diye birşey yok zaten cok güzel düşünmüşsün
Keske böyle görsellikler olsa oyunda.
Gerçekten güzel olmuş.Emeğine sağlık.
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Çok güzel bir çalışma olmuş.Ancak Deli Doktoru bi hoş olmuş :lol:
Barış ÇOLAK
- melihbey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefer Team
Sobee studios bizden aldığı onca paraya rağmen ortaya doğru düzgün birşey koyamazken sen bunları karşılıksın ve çok az bir maliyetle yapıyorsun üstelik çok da şık duruyor sadece tebrik ediyorum fakat daha önce forum üzerinden yayınlamış olduğun büyücü ve savaşçı yetenkelerine göre şifacının yetenekleri biraz sönük kalmış herhangi bir ws'de şifacının işine yarıyıcak pek fazla yetenek yok .
Karaköy
Ultron
Megatron
- Fianxbdrobere
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Çalışmaların gayet iyi fakat şu anki kullandığın fotoşopu oyunda kullanmaya çalışsan oyun baya laglı olur.Maalesef ki İKV nin fps leri çok düşük.Anlıyacağın kaldıramaz bence.Yine de ellerinbe sağlık 
Benim ilk yorumum nerde arkadaşım, nası bi şey ya küfürmü ettik biz
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Bak güzel insan ortaya birşey sunulursa herkes eleştirme hakkına sahip olur.Rebornthebest yazdı:BaLikekmek yazdı:Baştan savma hiç beğenmedim kusura bakma.
Yetenek isimleride biraz çocukça
Yinede ortada bir emek var emeğe saygı...
Ozaman sende güzel birşey yapda bizde görelim herşeyde boş boş konuşmayı çok iyi biliyorsunuz
Ozaman sende güzel birşey yapda görelim
Buna farklı bir cevabım var
Tv izlerken bir diziyi eleştirmiyormusun? (Hayatında kaç defa yönetmen oldun)?
Bir restaurant'a gittin ve daha önce hiç tatmadığın bir yemek türünü siparişte bulundun.Önüne sunulan yemekten hiç haz etmedin çünkü sen farklı bir yemek türü yiyorsun normaldir ve ufaktan yemeği yapanı eleştiriyorsun.(Hayatında kaç defa şef oldun)?
Dipnot:Misalen daha önce yediği bir yemeğide beğenmeyebilir.
Kız arkadaşınla ünlü bir sanatçının canlı performansına gittiğinde çıkan sanatçının performansını beğenmediğinde basmazmıydın eleştirileri?(Hayatında kaç defa konser verdin)?
İşte bunları yapabilmenin asıl sebebi kendinde bulduğun eleştiri hakkına borçlusun.
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
Eline sağlık hepsi çok güzel olmuş bunlar kesinlikle oyuna geçmesi gereken yetenekler ve efektler (ben efektlerden çok yetenekleri daha çok beğendim, efektlerde güzel tabi). Oyundaki sınıf eksikliği böyle kapatılabilir diye düşünüyorum. Şuanda bizim oyunumuzda tank, svh(2 tane) ve şifacı bulunmakta. Şifacılarıda savaşçılar gibi "Destekçi şifacı" ve "İyileştirici şifacı oalrak ayırabilirler. Çünkü oyunda destek sınıfı yok. Bu hızlı koşma kudret basma deli doktoru direnç açma gibi yetenekleri sadece destekçi şifacı can basma cankurtaran gibi yetenekleri de iyileştirici şifacı yaparsa bence oyun daha güzel olabilir.
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Umut gerçekten başarılı bir çalışma.Devamı gelir mi bilemem ama sabırsızlıkla bekleyeceğim 
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Büyücü Yetenekleri'nden sonra merakla Şifacı için yapacağın yetenekleri bekliyordum, sonunda paylaştın.
Kudretli Bulut haricinde hepsini çok beğendiğim. Emeğine sağlık, başarılı bir çalışma..
Kudretli Bulut haricinde hepsini çok beğendiğim. Emeğine sağlık, başarılı bir çalışma..
2009-2013