Ecel mi Latif mi ?
Re: Ecel mi Latif mi ?
Kardesim latif kullanıyorum çok da memnunum kendi dengim olan ecelli savascıları alabiliyorum. Ayrıca gbler icin de iyi bir tank silahı olarak kullanılabilir.
- JackGhosen
- FareAdam Düşmanı
Eğer Tek Şaheser Üreteceksen Ecel Üretmeni Tavsiye Ederim.
Fakat İki Tane Üreteceksen Önce Latifi Üretmelisin.
Fakat İki Tane Üreteceksen Önce Latifi Üretmelisin.
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
Eşit itemlerde latifler hiç bir zaman ws kaybetmedim
Üstün full kritikse latif ecelli adama bile vurdurmuyo
kritik hasar alınca normal vuruş yapman engelleniyo
ha milletin anlayamadığı şeyi anlatayım burda. Normal vuruşlarda ecel 1 seferde 3000 vuruyosa latif 1500 vuruyo. Herkes buna kanıyo
sorun şu ki ecel 2 sn de bir bu hasarı veriyo latif 1 sn de yani basit matematikle 2 side 2 sn 3000 hasar veriyo
ha latifin kritiği daha yüksek ve bir şey kesmek ortalama 10 sn olsa ecel 5 kere vuruyo latif 10 sefer. Bide latifle kritikte yükseliyo
Bunu hesaplayamadıkları için herkese ecel iyiymiş gibi geliyo 
-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Yanlışsın kardeş . Adam latifle 1 snde 1500 vurur ecelle 3000 demişsin tamam doğrusun amma velakin adam latifle hiç ıskalamayacakmış gibi konuşuyon ayrıca latif kritik çok vurur diyon haklısın ama ecelde vuruyor şahsen ben ecelle her ws de hemen hemen 2 defa vuruyorum kritik tabi kritik vurunca otutturuyo yere ama latif öyle değil hafif silah ıskalamasını ve kritik vurmsayşınıda katarsak ecel daha iyi
latif ıskalayıpta ecel vurursa aradaki farkı kapatamaz 
-------------------------------------------------------------
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Bak dostum Tılsıma Buyur gell Gostereyım Sana benım ecel latıf ve mor balyoz +sı basılı uretılı.ibrahimking yazdı:vs de bıçak sırtı ful olan bırısı yaklaşık yuzde 45 krıtık atar. latıfı çekersın son 40 cana kadar latıf vurursun.sonra balyozu çekersın.(o kadar saldırı ıtemle boş sallaman ımkansız gıbı bişey.)samedsedir06 yazdı:
- benım carımda ecel latıf mor baloz hepsı var ve + sı basılı benım kanatıme gore suanlık en ıyısı latıftırr helekıı ustunede krıtık ıtemlerı dızersen 10 numara..
ecel dızmek ıstersen saldırını ve krıtıgını dızersen guzel olur ..
bence Suanlık latıf ıı...
ılerıde daha usta ws cı olmak ıstersen bıcak ıtemlerı cıkartırsan yuzde yuz mor balyozu uretmenı ısterım kardes hayırlı oyunlar dılerım .....
klanda gezıyorsan. ecel ustune ful bıçak sırtı. üstüne şarap içersin yine boş sallamassın. adama 13 14 bınlerı gorursun ağır + krıtık
full ısık ve bıcak eldıven mevcutt. egerkıı latıfın varsa 10 canla 15 canla kesersın egerkı mor balyozun varsa hıc bos gecme 40canda kesersın eceller denemek ıstersenn ya 2nız ölursunuz yada kıl payı kesersın cunku benım cok basıma geldıı uygulamalı olarak tılsımda gosterebılırım. Hayırlı oyunlar dılerım
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ferday-i kyamet
eğer maks istiosan yücelen halit balyoz. eğer seri vuruş ve bol kritik istiosan latif. eğer ben ölesine istiom dersen ecel
şaka bi yana hepsi ayrı ayrı güzel 
TeknoBYraM yazdı:Eşit itemlerde latifler hiç bir zaman ws kaybetmedimÜstün full kritikse latif ecelli adama bile vurdurmuyo
kritik hasar alınca normal vuruş yapman engelleniyo
ha milletin anlayamadığı şeyi anlatayım burda. Normal vuruşlarda ecel 1 seferde 3000 vuruyosa latif 1500 vuruyo. Herkes buna kanıyo
sorun şu ki ecel 2 sn de bir bu hasarı veriyo latif 1 sn de yani basit matematikle 2 side 2 sn 3000 hasar veriyo
ha latifin kritiği daha yüksek ve bir şey kesmek ortalama 10 sn olsa ecel 5 kere vuruyo latif 10 sefer. Bide latifle kritikte yükseliyo
Bunu hesaplayamadıkları için herkese ecel iyiymiş gibi geliyo
Kardesim ecelin normal vurusu 3 bin değildir en 2 bin üzeri vurur ecel düz vuruş ile. 2 tarafta hic ıskalamazsa latif alır cünkü latif snde 1200 civarı vurur ecel ise 2200 civarı. Ayrıca latifin kritiği 10.0/x5 olması lazım x5 de art arda vurabiliceği kritiktir diye biliyorum . Ecelli adamla yeteneksiz vs atmıstık dengim bir adamdı . Baya açık ara farkla yendiğimi hatırlıyorum 5 kere art arda kritik gelmisti hepsini 2 bin üzeri hesaplarsan büyük bir fark olur.
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
İkiside güzel. Ama ben latif derim.
Hangisi ucuzsa onu üret
fikrimi değiştirdim sonuçta önemli olan kudret rejenasyonu (Tank olcaksan)
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
:lol: :lol: Kudret rejerenasyonu beyler dağılın. :lol: :lol:TOLGARDA yazdı:Hangisi ucuzsa onu üretfikrimi değiştirdim sonuçta önemli olan kudret rejenasyonu (Tank olcaksan)