Şifacı Efsunu Hk Esas Konu Yeri Kuklacı

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
sessizol
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Şifacı Efsunu Hk Esas Konu Yeri Kuklacı

Mesaj gönderen sessizol »

HaRuF yazdı:
LeoNaRR yazdı:
Oyun artık eskısı gıbı tat vermıor.. oyuncululara deger verılmıoo sadece paraya donmus bı oyun var artık karsımızda.... Kombınasyon olayı ıtem olayı bıtmıs durumda.... ben ıkv den tum destekımı cekıorm ne akce ne plus almıorm bundan sonra tamamen bırakıorm ..
En iyi şifalardan bi tanesi idi braktı
BlackRaveN şifacı karakterde son dönemde ustalaşmış bi arkadaştı bıraktı.
FaeX oyunda tanıdıgım en iyi şifalardan bi tanesi dahaydı oyunu bıraktı.

Yönetim merak ettigimiz konulara neden açıklık getirmiyorsunuz ??
Daha kac arkadasımızın oyunu bırakması gerek ,
Plus paketim 2 hafta içinde bitiyor 2 üyelik kullanıyorum oyunada girmiyecem sorunlar halolmadan ikv yede ne akce konusunda ne plus konusunda destek olacam ..
zamanında açılmış bi konu:
viewtopic.php?f=26&t=70321

Nocomment yazdı:
HaRuF yazdı:
:arrow: Konuya bakan bütün şifacı kardeşlerimizin yorumlarını bekliyorum

Bu konu dışında , diğer bütün sunucularda yaratmış olduğunuz forum kirliliği sebebiyle ; Forum hesabınız 7 gün kapatılmıştır.

1.si sizi tebrik ediyorum milletin merak ettigi sorulara acıklık getirmek yerine susturuyorsunuz !
Destekle iletişime girdik cevap dahi atmıyorsunuz ?
Sizlere SAYIN diye hitap etmek size küfürmü geliyor??
forum kirliliği demişsin sana o kadar konu gösteririmki her sunucuda acıldıgı halde ceza almamıs çocukmu kandırıyorsun ? Yatarken rahatmısın ??
Elinde yetki varya kimin konusup konusmuyacagını sen seçiyorsun ..
Nocomment yazdı:
aytac16 Adlı oyuncumuz konuyu 01 Eyl 2011 15:47 de açmış, kural ihlaline girdiğinden konu silinmiş , aynı konu XDEVAX tarafından 03 Eyl 2011 12:50 de yeniden açılıyor.viewtopic.php?f=26&t=77388&p=712825#p712825 Forum görevlisi bu sefer açıklama yaparak konuyu kilitliyor.

Her zaman siz haklısınız her konuda değilmi?
Başka bi konudan bi alıntı yaptım .. Arkadaş ilk konu kilitlenseydi bidaha aynı konunun tekrrı söz konusu oldugunda silseydi?? Neden bazı seyler gücünüze gidiyor

Benim konuya tekrr dönmek istiyorum. Ben formu takip ederken sadece kuklacıda acılan konusmaları taki ediyorum ve benim gibi bircok insan var sadece kendi sunucularına baglı olan . Her sunucunun Genel etkilesim kısmında konuyu açarak konusmanın kuklacı sunucusunda toplanmasını amaçladım kötüde yapmadım Pişmanda değilim
Sizi vicdanınızla bırakıyorum. Yazılarım gücünüze giderse bunada ceza verebilirsiniz Bu yazıma hiç bir forum görevlisi cevap vermesin "Nocomment" ten cvp bekliyorum tabi yüzü varsa .
Bu arada yaptıgınız iş anca bu kadar olur Bu arada bütün sunucularda aynı konuyu acmıs kişilerin isimlerini yolluyayım isterseniz ceza verecekseniz bnm yaptıgım sucsa onlarınkide öyledir değilmi Nocomment
Kritik 24.4, büyü şifa 2394 bastıgım kritik can 10k ;kritik 18, büyü şifa 1800lerde olan şifacının bastıgı can 10k Çözüm bulun az çalısın !
Kullanıcı avatarı
Unfrei
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Şifacı Efsunu Hk Esas Konu Yeri Kuklacı

Mesaj gönderen Unfrei »

Konunun linki bir bakın şifacı arkadaşlar.
:arrow: viewtopic.php?f=26&t=77430
Lawless= ŞAHXVETERAN
Forum kuralı:10. Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.
viewtopic.php?f=26&t=77476

“Genel Sohbet” sayfasına dön