Strongxsifa yazdı:arkadaşlar oyunda 3 yıldır oynayan var bi örnek vereyim (temsilmisal)
ben ikv yi 50yıldır oynuyorum plusum yok herkes tanıyor kimse kesemiyor
anca oyuna yeni başlayan havalı küçük vi veled gelip yok bu hırsızdır yok ezodur düşük lwllere dalıo yok özele küfretme filan yazıyor çoğu kişide bunu duyup bize karşı saf alıyor.bu durumda plusa cvp yazdıracağınız adamda saf aldığı için oyundakiler ve aranızdaki arkadaşlık tamamen kopuyor.
dünkü çocuklar gelmiş şimdi bana hava atıyor ,ezo diyor onlar kim?(ezik değilim ama ezik olduğumu sayalım ezik de olsam adım yeter) bu oyunu çok parası olan çok itemi olan değil çok arkadaşı çok dostu olan çözmüş demektir.
sizde dünkü çocukların laf atmasından daha agahı bilmeden laf atmasından şikayetçiyseniz buradan paylaşabilirsiniz.
Dünkü Çocuklar Gelip Adam Oluyor
Re: Dünkü Çocuklar Gelip Adam Oluyor
strongxşifa ya cok katılyıorum kendisini bende tanıyorum eski bir oyuncucudur benim gibi meran acılıdıgnadna beri oynuorm zamanxler megaxler vs. vs. 5 lwl ortalıkta abi abi die gezerken biz Alayınaxlerle em yapıodk millete yag ceke ceke adam oldular simdi artislik taslıolar ozellilke zamanxtakiq zamanxpheaton zamanxmoneyy ve neredeyse bütün zamanx
Bir Yerde Küçük İnsanların Büyük Gölgeleri Oluyorsa Orada Güneş Batıyor Demektir **__
11. Sürekli aynı mesajın veya konunun tekrarlanması, içiçe alıntılar yapılması ve dikkat çekmek ve gereksiz yere eski konulara mesaj göndermekten kaçınılmalıdır. Yazılan mesajlara ekleme yapmak için Düzenle seçeneğini kullanılmalıdır. "Düzenle" seçeneği mesaj gönderildikten sonra 5 dakika boyunca kullanılabilir durumda olacaktır.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti