HaRuF yazdı:Savaşçı büyücü ve şifacı canları yükseltildi iyi güzel hoş ..tankın canı 35 kdan fazla can basıyoruz 5100 can artırıyor en fazla normal can basmamız 6900.. Kritik can basmamız 8k ila 10.5 k arasında sürekli değişmekte ..Yaw arkadaş biz uğraşıp didiniyoruz bölgelerden cıkmıyoruz yeni itemleri dizmek için 1900 şifa efsunlu bi adam 10k can basıo normal 6300 can basıo yaw madem şifa efsunları arasında o kadar fark var neden can basmalarımızda fark oluşmuyor??
Savaşçılarda 100 max artışı vuruşları dahada artırırken neden bizim şifa efsunumuz artarken can basmamız değişmiyor !
Rezil bi durum ..
Buna bi çözüm bulsunlar 2400 şifayla 10 k can basarken 1900 şifayla 10 k basmasınlar farkımız olsun ! Bide tankların canlarını doldurmada sorun yaşıyoruz sürekli şifa efsununun etki değeri artırılmalı ..
Unutmayın en iyi çalışan program dahi tam verimle çalışmaz.. (yönetime duyrulur) Sürekli hani biz kafamıza göre değil program en iyisini en yakın hasarları ayarlıyor diyosunuz ya..
Not:2400 şifayla aradada olsa 5100 can basmak gücümüze gidiyor.
İyi forumlar .
Güzel değinmişsin ama atladığın bir husus var örneğin; 1900 sifası olan biri 10bin enerji basıyorsa düz mantık seninde en az bi 15 16 bin enerji basman gerek diye düşünüyorsun ? Ama vs atarken düşün birde ? savascı ya tank olur ya ofansıf büyücü ya bölgeci olur ya vs ci ama sifacı ikisini bi arada götüre bilicek imkana sahip .dediğin gibi olursa 2400 sifalı bir sifacıyı yatırabilicek 1 tek savascı bile cıkmaz bide böyle düşün.
Bazı Sunucularda O iTem değiştirme olayı yasak ws de Ayriyetten savascı kesmek için büyü şifanın hiçbir önemi yok önemli olan taktik ve üstündeki Hasar & max itemlerinin 2. efsunlarıdır.
Ben kendi sunucum icin konusuyorum . ve 0 dan 100 e can basmanın pek önemsiz olduğu söylenemez sifacı vs sinde.
HaRuF yazdı:Her karakter değişik amaçlarla kullanılır
Savaşçılar defansif yada ofansif olur . Büyüler fizik+buz yada bölgelik elek +buz olur . Şifalar bölgelerde yada klan savaşında farklı yetenek kullanır ...
Ben ise tek birşey söyledim şifa efsunu arasında 700-800 fark varsa ve aynı canı basıyorsan orda bi sorun vardır . Konuyu açma sebebinden uzaklaştırmayın . Gereksiz yerlere çekmeyin. Bizler uqraşıp en üst şifa efsununa erişiyorsak diğer normal şifalardan farkımız olmalı . Bilmem anlatabiliyor muyum ?
Ordaki soruna laf etmiyorum lakin o sorunu düzeltiklerinde bu tip farklar olusacağından pek seni tatmin edicek bi değişiklik yapılması mümkün gözükmüyor.
:idea: :arrow: Bende sifacı karakter kullanıyorum ashabıydı zırhıydı suyuydu buyuydu hepsini zoraki tamamladım pekde sanslı biri değilim üstelik ayı durumdan sikayet etmemek elimde değil ama bide somut durumlar vardır .
HaRuF yazdı:
Buna bi çözüm bulsunlar 2400 şifayla 10 k can basarken 1900 şifayla 10 k basmasınlar farkımız olsun !
İyi forumlar .
Savaşçı kullanıyorsun sanırım arkadaşım sana özel bi cevap vermek istiyorum . 1000 max hasara sahip biriyle 4000 max a sahip birinin vurdugu hasarlar aynı olursa ne dersin?
Daha fazla can basamıyorsak diğer şifaların can basması azaltılsın . UĞRAŞANLA DİZENLE , DİZMİYENİN FARKI OLSUN .
Ben ws ci şifa değilim. Ben iyleştirmeci şifayım . Ben öyle oyundan zevk alıyorum daha doğrusu alıyordum artık oyunada girmiyorum öyle oldugu sürece de oyuna girmiyecem.
LeoNaRR yazdı:Oyun artık eskısı gıbı tat vermıor.. oyuncululara deger verılmıoo sadece paraya donmus bı oyun var artık karsımızda.... Kombınasyon olayı ıtem olayı bıtmıs durumda.... ben ıkv den tum destekımı cekıorm ne akce ne plus almıorm bundan sonra tamamen bırakıorm ..
En iyi şifalardan bi tanesi idi braktı
BlackRaveN şifacı karakterde son dönemde ustalaşmış bi arkadaştı bıraktı.
FaeX oyunda tanıdıgım en iyi şifalardan bi tanesi dahaydı oyunu bıraktı.
Yönetim merak ettigimiz konulara neden açıklık getirmiyorsunuz ??
Daha kac arkadasımızın oyunu bırakması gerek ,
Plus paketim 2 hafta içinde bitiyor 2 üyelik kullanıyorum oyunada girmiyecem sorunlar halolmadan ikv yede ne akce konusunda ne plus konusunda destek olacam ..
zamanında açılmış bi konu:
:arrow: viewtopic.php?f=26&t=70321
HaRuF yazdı:Savaşçı büyücü ve şifacı canları yükseltildi iyi güzel hoş ..tankın canı 35 kdan fazla can basıyoruz 5100 can artırıyor en fazla normal can basmamız 6900.. Kritik can basmamız 8k ila 10.5 k arasında sürekli değişmekte ..Yaw arkadaş biz uğraşıp didiniyoruz bölgelerden cıkmıyoruz yeni itemleri dizmek için 1900 şifa efsunlu bi adam 10k can basıo normal 6300 can basıo yaw madem şifa efsunları arasında o kadar fark var neden can basmalarımızda fark oluşmuyor??
Savaşçılarda 100 max artışı vuruşları dahada artırırken neden bizim şifa efsunumuz artarken can basmamız değişmiyor !
Rezil bi durum ..
Buna bi çözüm bulsunlar 2400 şifayla 10 k can basarken 1900 şifayla 10 k basmasınlar farkımız olsun ! Bide tankların canlarını doldurmada sorun yaşıyoruz sürekli şifa efsununun etki değeri artırılmalı ..
Unutmayın en iyi çalışan program dahi tam verimle çalışmaz.. (yönetime duyrulur) Sürekli hani biz kafamıza göre değil program en iyisini en yakın hasarları ayarlıyor diyosunuz ya..
İyi forumlar .
Kardeşim çok iyi bir konuya değinmişsin. 2252 Büyü Şifam var ve En fazla 10532 Can bastım. Hep 10 Bin değil Ama Kritik bastığımda 8000 9000 civarı oluyor. Adam 1400 Şifa ile 8000 9000 Can basarken ağırıma Gidiyor. Desteğe Yollayacağım.
2352 büyü şifam olduğu halde kritik ya 8 bin ya 9 bin 10 bin nadir atıyor zaten ibni ibni ceketi ve ashabı çıkartıp mağara ruh çalan ceketle ibni cevriye mor asayı takıyorum onla bile 10 bin rahat basıyor :evil: