Programı yapmak en fazla 15 dk'mi aldı . Maksat zaman geçsin .Oyunda "zevkle" geçiremediğimiz zamanı böyle programlar yaparak geçiriyorum tabi herkesin görüşü farklı
Bunun gibi virüs tarayıcı sitelerini nedense sadece virüs işiyle uğraşanlar kullanıyo uğraştımki biliyorum crypted yapmak bu aralar zor bi şey değil programı kaç kuruş sanki.. Bi süre sonra tarattığımızda virüs çıkmasın bunda ? Hadi şimdi cryptedli program
xPrince yazdı:Bunun gibi virüs tarayıcı sitelerini nedense sadece virüs işiyle uğraşanlar kullanıyo uğraştımki biliyorum crypted yapmak bu aralar zor bi şey değil programı kaç kuruş sanki.. Bi süre sonra tarattığımızda virüs çıkmasın bunda ? Hadi şimdi cryptedli program
Bana bak kardeşim güvenmiyorsan sana indirmeye zorlayan yok . Şunuda söyliyim sen ananın karnındayken ben senın dedıgın şeylerle uğraşıyorum ayrıca Crypted değildir onun adı Crypter . Ve o Crypter en fazla 3 gün dayanır orda verdiğim tarama sonucu günceldir ve devamlı güncellenir.Demek istediğimi anladın mı ben Crypto-Suite ve HoLyturk.COM'un yardımcı moderatoruyum . Burda kimseyi kandırma gibi bir durumum yok benim halim vaktim yerinde allaha şükür . İsteyen indirir İsteyen indirmez . Mesela senın gibiler hiç indirmesin daha iyi . Ben istesem bundan 50 tane çıkarırım tepeden baktırırım . Sabah 8-9 ' a kadar hiç uyumadan programlama yaptığım oldu . Ayrıca benden daha iyi yapacak olan arkadaşa söylüyorum programlama konusunda yarışabiliriz herşeyine bahse varım.Macromedia Flash Playerde programlama C++ değil sadece basit bir Flash Yapım Programıdır.(wsyegel)
Odiseus yazdı:Flash senin dediğin kadar basit bi program değildir flash ın da bir dili vardır C++ da olduğu gibi ayrıca yaptığın olay sadece butona link verme
Bİliyoırmda başlıkta gordugun gıbı sadece can sıkıntısı yapıcak bişey bulamadım diye koydum dostum