İKV Rehber V1.0 ( Can Sıkıntısına :D )

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IxProMeTHeuSxI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

İKV Rehber V1.0 ( Can Sıkıntısına :D )

Mesaj gönderen IxProMeTHeuSxI »

Programı yapmak en fazla 15 dk'mi aldı . Maksat zaman geçsin :D .Oyunda "zevkle" geçiremediğimiz zamanı böyle programlar yaparak geçiriyorum tabi herkesin görüşü farklı :P :P

Hemen programa geçeyim.

Resim

Virüs Tarama Sonuçları
http://virusscan.jotti.org/tr/scanresul ... 5e06f725d4

Ve Programın Linki :twisted: :twisted:

http://www.multiupload.com/IO5QNXGW7E

Ne kadar dandik olsada içinde bir emek var . Herşeyin içinde emek vardır . Yorumunuzu esirgemeyin ..
IxProMeTHeuSxI >>> ^Ejder Asa
Kullanıcı avatarı
Chardo
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: İKV Rehber V1.0 ( Can Sıkıntısına :D )

Mesaj gönderen Chardo »

Ellerine sağlık.Düşünüp de emek sarf etmen kafidir zaten.Boş zamanlarda bir şeyler planlayıp,onu gerçekleştirmek güzeldir. ;)
Kullanıcı avatarı
CuRe
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: SosyalistDevrimciler

Mesaj gönderen CuRe »

Chardonnay yazdı:Ellerine sağlık.Düşünüp de emek sarf etmen kafidir zaten.Boş zamanlarda bir şeyler planlayıp,onu gerçekleştirmek güzeldir. ;)
Duygularını çok güzel dile getirmişsin Onur'um. Katılıyorum. 8-)
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xPrince »

Bunun gibi virüs tarayıcı sitelerini nedense sadece virüs işiyle uğraşanlar kullanıyo :D uğraştımki biliyorum crypted yapmak bu aralar zor bi şey değil programı kaç kuruş sanki.. Bi süre sonra tarattığımızda virüs çıkmasın bunda ? Hadi şimdi cryptedli program :D
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
wsyegel
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen wsyegel »

bunu yapmak çok basıt ben macromedia flash professional 8 ile yapıuyorum ve oyunlarım ve programlar var :d :mrgreen: :mrgreen:
ah güzel eski ikv'li günler...
Kullanıcı avatarı
uluenis3
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen uluenis3 »

wsyegel yazdı:bunu yapmak çok basıt ben macromedia flash professional 8 ile yapıuyorum ve oyunlarım ve programlar var :d :mrgreen: :mrgreen:
Haklısın fakat adabm en azından uğraşmış :)

Eline Sağlık !
ResimResim
ResimResim
Şimdi Eminönü'nde...
Kullanıcı avatarı
IxProMeTHeuSxI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

xPrince yazdı:Bunun gibi virüs tarayıcı sitelerini nedense sadece virüs işiyle uğraşanlar kullanıyo :D uğraştımki biliyorum crypted yapmak bu aralar zor bi şey değil programı kaç kuruş sanki.. Bi süre sonra tarattığımızda virüs çıkmasın bunda ? Hadi şimdi cryptedli program :D
Bana bak kardeşim güvenmiyorsan sana indirmeye zorlayan yok . Şunuda söyliyim sen ananın karnındayken ben senın dedıgın şeylerle uğraşıyorum ayrıca Crypted değildir onun adı Crypter . Ve o Crypter en fazla 3 gün dayanır orda verdiğim tarama sonucu günceldir ve devamlı güncellenir.Demek istediğimi anladın mı ben Crypto-Suite ve HoLyturk.COM'un yardımcı moderatoruyum . Burda kimseyi kandırma gibi bir durumum yok benim halim vaktim yerinde allaha şükür . İsteyen indirir İsteyen indirmez . Mesela senın gibiler hiç indirmesin daha iyi . Ben istesem bundan 50 tane çıkarırım tepeden baktırırım . Sabah 8-9 ' a kadar hiç uyumadan programlama yaptığım oldu . Ayrıca benden daha iyi yapacak olan arkadaşa söylüyorum programlama konusunda yarışabiliriz herşeyine bahse varım.Macromedia Flash Playerde programlama C++ değil sadece basit bir Flash Yapım Programıdır.(wsyegel)

İyi Forumlar...
Kullanıcı avatarı
Odiseus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Odiseus »

Flash senin dediğin kadar basit bi program değildir flash ın da bir dili vardır C++ da olduğu gibi ayrıca yaptığın olay sadece butona link verme
                                      AdeLHarD
Kullanıcı avatarı
IxProMeTHeuSxI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Odiseus yazdı:Flash senin dediğin kadar basit bi program değildir flash ın da bir dili vardır C++ da olduğu gibi ayrıca yaptığın olay sadece butona link verme
Bİliyoırmda başlıkta gordugun gıbı sadece can sıkıntısı yapıcak bişey bulamadım diye koydum dostum ;)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön