junondan zırh düşürme ihtimali

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
jkmoco14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: junondan zırh düşürme ihtimali

Mesaj gönderen jkmoco14 »

bide maden teknikleri var arkadaşa elmas çekince torbanın üstünde 3 kere otur kalk sonra 2 kere yat kalk sonra torbayı göremeyeceğin kadar uzağa git sonra deperla çoook ileri bas geçerken hızlıca torbayı al menekşe çıkıyor demiştim gidip kalsedonda denemiş akik çıkmıştı ama tamamen şansmış.o günden bu yana arkadaş akik çekemedi
insanlar insanların içinde insana hasret yaşarlar
Kullanıcı avatarı
ataxlonca
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Inceptıon

Mesaj gönderen ataxlonca »

jkmoco14 yazdı:bide maden teknikleri var arkadaşa elmas çekince torbanın üstünde 3 kere otur kalk sonra 2 kere yat kalk sonra torbayı göremeyeceğin kadar uzağa git sonra deperla çoook ileri bas geçerken hızlıca torbayı al menekşe çıkıyor demiştim gidip kalsedonda denemiş akik çıkmıştı ama tamamen şansmış.o günden bu yana arkadaş akik çekemedi

:D :D
[(^Ejder)KızılBüyü]...[(^Ecel)AtaxGaZi]...[(^Ashab-ı Kehf)AtaxHeKim]...

.....................................LONCA [Inceptıon]................................

[Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir.]
Natiq
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Natiq »

:lol:
Kullanıcı avatarı
asdzxcas35
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen asdzxcas35 »

bakın bu konu şans işidir fakat boss larda cent junon ve tazılarda öldugunuz zaman şansınız düşer mesala bnm grubumda ben 2 kere yukarı attı onlar öldu ben ölmedım junonda çift zırh attı bu batıl inanç değildir yüZde olarak düşüyor size tavsiyem baktınız ölceksiniz kaçmaya bakın ayrıca şifacıma da zırh dusurmek için junonu çekip herkesi öldürttüğümü hatırlıyorum çift zırh aldm
Resim
MeGaxKRAL/TILSIM
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön