**** Yeniçeri Loncası ****

Sancak sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
daimon
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: **** Yeniçeri Loncası ****

Mesaj gönderen daimon »

:o Gökxdaimon yazıcaksın oraya kimseden çekindiğimiz yok bizim ;) Hayırlı olsun bakalım :)
Sancak-AkaDeMisYeN
Anka-KoPCazZ

İlim ilim bilmektir, İlim kendin bilmektir.
Ya sen kendini bilmezsen bu nasıl okumaktır.

Hak yolunda ölmekse kaderim, kaderimin ellerinden öperim.
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen Muriscoyagmao »

daimon yazdı: :o Gökxdaimon yazıcaksın oraya kimseden çekindiğimiz yok bizim ;) Hayırlı olsun bakalım :)

10 tane Daimon yok ya len bilen biliyor sen olduğunu o yeterli ... :lol:
insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''
İSTİKLAL".
Kullanıcı avatarı
Sedt0762
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Sedt0762 »

Muriscoyagmao yazdı:Bilgilendirme;

Daimon nick'li Yusuf kardeşimiz artık Yeniçeri ailesi mensubudur.

İki tarafa da hayırlı olması dileği ile...

Kısa süre içinde nick değiştirecektir.
Loncasını Bu KadR Basit SatabiLecek BiR Kişi Eminimki Daha NeLeR İçin Loncasını SatabiLecektiR Neyse HayıRLı QLsun BakaLım. :!:
XşifaXX

AnLat Haydi HeRkese oLanLaRı,
KimLeR Şahit ? Kaç Kişi kaLdı ?
Kullanıcı avatarı
daimon
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen daimon »

olayların perde arkasını görmeden konuşuyorsun ve sadece bir seyircisin.. at gözlüğü takmış bir seyirci,odaklanmışın bir eksik noktaya bütünlüğe değil de ufak şeylerle uğraşan ufak bir adamsın sadece..
Sancak-AkaDeMisYeN
Anka-KoPCazZ

İlim ilim bilmektir, İlim kendin bilmektir.
Ya sen kendini bilmezsen bu nasıl okumaktır.

Hak yolunda ölmekse kaderim, kaderimin ellerinden öperim.
Kullanıcı avatarı
Regedit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Regedit »

Muriscoyagmao yazdı:Bilgilendirme;

Daimon nick'li Yusuf kardeşimiz artık Yeniçeri ailesi mensubudur.

İki tarafa da hayırlı olması dileği ile...

Kısa süre içinde nick değiştirecektir.

Murat Bu Alıma Sevindiğim Söylenemez. Böyle Bir Adamı Nasıl Loncanıza Dahil Ettiniz bilemiyorum.

Ateş Loncası Olarak Bu Alımı Hayretle Karşılıyoruz. Bazı Şeyleri Tekrardan Gözden Geçirmemiz İyi Olacak Sanırım...

Selametle...
Ateş Donar Su Yanar !

AteşKarmate

AteşbuRak

Gizlenmiş İçerikGöster
Shit..!
Kullanıcı avatarı
sonzeybek
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen sonzeybek »

Gökxdaimon arkadaşımız benim çağırmam üzerine loncaya katılmıştır.Burak sende bilirsin ki boş insanlarla dostluk kurmam o yüzden aranızda ne varsa halletmenizi istiyorum ve eminim ki gökxdaimon zorluk çıkarmaz seninde üstelemeyeceğini düşünüyorum...

yNçRxSonZeYBeK
Kullanıcı avatarı
Regedit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Regedit »

sonzeybek yazdı:Gökxdaimon arkadaşımız benim çağırmam üzerine loncaya katılmıştır.Burak sende bilirsin ki boş insanlarla dostluk kurmam o yüzden aranızda ne varsa halletmenizi istiyorum ve eminim ki gökxdaimon zorluk çıkarmaz seninde üstelemeyeceğini düşünüyorum...

yNçRxSonZeYBeK

Onur Bahsettiğin Kişi Bize Tavır Alan Doğruyu Yada Yanlışı Bilmeden Hareket ve/veya Hakaret Eden Kişi. Sunu İyi Bİlmeni İsterim Ki Biz Kesin ve Net Bir Şekilde Bu Durumdan Rahatsız Duyuyoruz. Karar ve Tercih Tamamen Sizlerindir. Buna Karışma yada Çömlek Sokma gibi Bir Düşüncemiz yok. Sadece Bu Alımdan Duyulan Rahatsızlığımızı Dile Getirdik. Bizim Halledilecek Bir Mevzumuz Yoktur. Bunun Böyle Bilinmesini İsterim.

Alımınız Hayırlı Olsun Bu Arada... Bunu Söylemeyi Unutmusum...

Selametle...
Ateş Donar Su Yanar !

AteşKarmate

AteşbuRak

Gizlenmiş İçerikGöster
Shit..!
Kullanıcı avatarı
BLackGezz0
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Yeniçeri Loncası

Mesaj gönderen BLackGezz0 »

Yeniçeri Loncası'na alımlarda mutlaka o alımdan sorumlu biri vardır , burdada görüldüğü gibi Onur arkadaşımız bu alımdan sorumlu . Haliyle olumsuz bi durumda gidiceğimiz ilk kişi odur . Ayrıca rahatsız olan kişiler varsa bu oyundan yapılabilir ve şahısla ilgili durumlar kesinlikle dikkate alınıyordur . Tabi daha önceden Yeniçeri Loncası'ndaki kişileri hiç tanımadığı halde hem loncaya hem şahıslara TERBİYESİZLİK yapmayanların şikayetleri dikkate alınır ..
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco

Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..

SOKRAT ST
Kullanıcı avatarı
Terbiyeci
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Terbiyeci »

BLackGezz0 yazdı:Yeniçeri Loncası'na alımlarda mutlaka o alımdan sorumlu biri vardır , burdada görüldüğü gibi Onur arkadaşımız bu alımdan sorumlu . Haliyle olumsuz bi durumda gidiceğimiz ilk kişi odur . Ayrıca rahatsız olan kişiler varsa bu oyundan yapılabilir ve şahısla ilgili durumlar kesinlikle dikkate alınıyordur . Tabi daha önceden Yeniçeri Loncası'ndaki kişileri hiç tanımadığı halde hem loncaya hem şahıslara TERBİYESİZLİK yapmayanların şikayetleri dikkate alınır ..
Burağın şikayetini dikkate almıyoruz demeye çalışmışsın sanırım..
Anlaşılan biz bu loncaya boşuna değer vermişiz ;) Hata bende ki bu zamana kadar her olayı alttan alıp kapattım.
Biz bir bütünüz birimize söylenen söz hepimize gelir unutmayın, sunucudaki hatta oyundaki hiçbir lonca gibi değiliz bunu reelde buluşmalarımıza gelen Murat bilir zaten anlatmama gerek yok. Bundan dolayıdır ki bundan sonra lonca sayfanızda yorum atıp düşüncelerini bildiren dahi olmayacaktır, şüpheniz olmasın.
AteşSalih -- TERBİYECİ

Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir.. (Hz.Mevlana)
Kullanıcı avatarı
BLackGezz0
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Yeniçeri Loncası

Mesaj gönderen BLackGezz0 »

Terbiyeci yazdı:
BLackGezz0 yazdı:Yeniçeri Loncası'na alımlarda mutlaka o alımdan sorumlu biri vardır , burdada görüldüğü gibi Onur arkadaşımız bu alımdan sorumlu . Haliyle olumsuz bi durumda gidiceğimiz ilk kişi odur . Ayrıca rahatsız olan kişiler varsa bu oyundan yapılabilir ve şahısla ilgili durumlar kesinlikle dikkate alınıyordur . Tabi daha önceden Yeniçeri Loncası'ndaki kişileri hiç tanımadığı halde hem loncaya hem şahıslara TERBİYESİZLİK yapmayanların şikayetleri dikkate alınır ..
Burağın şikayetini dikkate almıyoruz demeye çalışmışsın sanırım..
Anlaşılan biz bu loncaya boşuna değer vermişiz ;) Hata bende ki bu zamana kadar her olayı alttan alıp kapattım.
Biz bir bütünüz birimize söylenen söz hepimize gelir unutmayın, sunucudaki hatta oyundaki hiçbir lonca gibi değiliz bunu reelde buluşmalarımıza gelen Murat bilir zaten anlatmama gerek yok. Bundan dolayıdır ki bundan sonra lonca sayfanızda yorum atıp düşüncelerini bildiren dahi olmayacaktır, şüpheniz olmasın.
Sen bu işi kişiselleştirmişsin benim ateş loncasındakilerle problemim yok 1 kişi hariç . Benim garibime giden şey bu burak denilen şahıs bikaç ay öncesinde mec loncasındayken bize kötü ateş olunca iyilik yapıyor görünmesi . Bu düpedüz ikiyüzlülüktür .

viewtopic.php?f=32&t=46434&start=10

Üstte verdiğim linkteki özellikle 2. sayfadaki yazdığı şey bizim loncamıza yaptığı saygısızlıklardan sadece 1 tanesi . Açık konuşmak gerekirse aslında o şahısı loncanıza alarak bizi çok şaşırttınız zamanında , ozaman biz sesimizi çıkarmadıysak bu alıma şimdide onun bize laf söylemeye hakkı yoktur . Sizler hariç tabi ki ..
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco

Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..

SOKRAT ST

“Lonca İletişim” sayfasına dön