32 kişiden oluşan yeni loncamız sizlere hayırlı olsun artık meranda bazı kişilerin sözlerinin geçme zamanı geldiğini düşünüyorum henüz lonca adımızı açıklamıyoruz fakat tarih vurduğunda lodos kalede büyük bir katliyam kopucak siz arzları temin ederim ki.
Hedef 04 Ekim Son Ayarlamaları yaptıktan sonra karakterleri Anka Plus tan aktarıyoruz.
24 yaş ve üstü beyefendileri de aramızda görmek isteriz.. Herkese Bol Şans
Meran'da bazı araştırmala yaptık ve Kodadıx Brothersx gibi bir kaç loncanın sağlam lodos karkaterler olduklarını duyduk, biz geldiğimizde kendilerini ismetin yanında bulacaklarını size temin ederim.0
Karakterler Hazır Hedef 04 Ekim
- cCcTURKcCc
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Karakterler Hazır Hedef 04 Ekim
''İnci'' bunu görmen, hatta duyman yeter.
Re: Karakterler Hazır Hedef 04 Ekim
Evet çok güçlü Lonca Onlar :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
...KLasiC... ...ΧxxAßiDiNxxΧ... ...ṂὋƝЄὛ... ...xMƠƝЄƳx...
İkv Başlangıç: 2008
İkv Bitiş: 2013
- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: <Never Walk Alone>
Birdaha arastirmani tavsiye ederim 
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
Geleceğiniz varsa göreceğinizde var 
Bunu bir lodos olarak söylüyorum meranda ki nerdeyse bütün düzgün oyuncular Arzlar'da tabi istisnalar hariç
Bir daha araştırlmalısın
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Hoşgeldiniz. Güzel savaşlar yaşayabilirsek ne mutlu bize. Artık monotonlaşan Meran sunucusuna yenilik getirmek gerektiği düşüncesindeyim.
Sürekli grup bölgeleri artık bıkkınlık getirdi, eğlenmek şart. Ee tabii ki saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde bunu yapmak da önem taşıyor. Oyunun sadece GB'lerinden ibaret olmadığını gösterebilirseniz kendi adıma çok mutlu olurum.
Umarım her şey gönlünüzce olur. Başarılar.
İyi forumlar.
Sürekli grup bölgeleri artık bıkkınlık getirdi, eğlenmek şart. Ee tabii ki saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde bunu yapmak da önem taşıyor. Oyunun sadece GB'lerinden ibaret olmadığını gösterebilirseniz kendi adıma çok mutlu olurum.
Umarım her şey gönlünüzce olur. Başarılar.
İyi forumlar.
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
- Lonca: Choosens
Nerde uçmuş kopuk hep bizim sunucuyu buluyo yacCcTURKcCc yazdı:32 kişiden oluşan yeni loncamız sizlere hayırlı olsun artık meranda bazı kişilerin sözlerinin geçme zamanı geldiğini düşünüyorum henüz lonca adımızı açıklamıyoruz fakat tarih vurduğunda lodos kalede büyük bir katliyam kopucak siz arzları temin ederim ki.
Hedef 04 Ekim Son Ayarlamaları yaptıktan sonra karakterleri Anka Plus tan aktarıyoruz.
24 yaş ve üstü beyefendileri de aramızda görmek isteriz.. Herkese Bol Şans
Meran'da bazı araştırmala yaptık ve Kodadıx Brothersx gibi bir kaç loncanın sağlam lodos karkaterler olduklarını duyduk, biz geldiğimizde kendilerini ismetin yanında bulacaklarını size temin ederim.0
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
- ChoosensxLaRuqen
- Sahaf Yardımcısı
hee onlar en güçlü loncalar
doktor yok mu?
hoşgeldiniz öncelikle ama sunu belirtmek istedim sayınız değil tecrübeniz önemlidir lodos kalede olucaklarını temin etmişsin er meydanında görüşmek isteriz
bakalım söylediğiniz kadar çetin cevizmisiniz