Tablet Pc

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Afterlife
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Tablet Pc

Mesaj gönderen Afterlife »

EXPER EASYPAD-P10AN NVİDİA TEGRA 250 1.0GHZ-512 MB-16GB MSD-10.1"-CAM-BT-ANDROİD 2.2

Alıcam Ama İkv Açarmı Merak Konusu :)

Özell
kleri Birbirini Tutuyor Hatta 3D Özelliği Bile Var Ama İşletim Sistemi Android Olduğundan Exe. Programlarını Açacağını Hiç Sanmıyorum...

İlerleyen Aylar İçersinde Artık Tabletlerde Pc'lerin Yerini Alıcak Bu Yüzden İKV'de Touch (Dokunmatik) Tasarlanmalı ve
Android Linux ve Mac İşletim Sistemlerindede Kullanılmaya Başlanmalı Diye Düşünüyorumki

Tüm Dünya Apple'nin Mac Versiyonu Virus Bile Almadığı İçin Kullanılmaya Başlandı (;
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Re: Tablet Pc

Mesaj gönderen veym2 »

Afterlife yazdı:EXPER EASYPAD-P10AN NVİDİA TEGRA 250 1.0GHZ-512 MB-16GB MSD-10.1"-CAM-BT-ANDROİD 2.2

Alıcam Ama İkv Açarmı Merak Konusu :)

Özell
kleri Birbirini Tutuyor Hatta 3D Özelliği Bile Var Ama İşletim Sistemi Android Olduğundan Exe. Programlarını Açacağını Hiç Sanmıyorum...

İlerleyen Aylar İçersinde Artık Tabletlerde Pc'lerin Yerini Alıcak Bu Yüzden İKV'de Touch (Dokunmatik) Tasarlanmalı ve
Android Linux ve Mac İşletim Sistemlerindede Kullanılmaya Başlanmalı Diye Düşünüyorumki

Tüm Dünya Apple'nin Mac Versiyonu Virus Bile Almadığı İçin Kullanılmaya Başlandı (;
heee haklısın :)
Kullanıcı avatarı
jkmoco14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Tablet Pc

Mesaj gönderen jkmoco14 »

bana kalırsa oynanış sıkıntılı olur yeteneklerde klavyeden değilde fare ile tıkladığımızda bazen geç basıyor bazen hiç yetenek kullanılmamış oluyor.aynı şey olabilir.ama bence hiç tablet alma normal pc takıl 2 sene.zaten tabletler yaygınlaşınca alırsın o zamana kadar da ikv çok başka bi oyun olur.rahat rahat çalışır
insanlar insanların içinde insana hasret yaşarlar

“Genel Etkileşim” sayfasına dön