Okulların açılacak olması & Üniversiteye hazırlık ( Dershane vb.)Melankolik yazdı:Gençler bir sebep belirtin?
Oyuna Veda !!!
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Oyuna Veda !!!
RoWxWaRRioR
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Doğru bir karar olmuş o zaman dostlarım tebrikler umarım hak ettiğiniz yerlere gelirsiniz
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- xReNaRDox
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: T C
Yerinde bi karar olduğuna inanıyorum ikinizede hayatınızda başarılar 

Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
K.ATATÜRK
XxTayfunxX yazdı:yoLun açık oLsun kardeş Reel hayatında başarılar..RowxFoRCe yazdı:Selam
Yarından itibaren oyunu bırakıorum arkadaşlar.Dostlarımdan helallik istiorum lütfen bu konunun altına mesajlarını atsınlar benim haklarım onlara helal olsun.
RowxFoRCe
Shadowxşifha
Hepinize iyi eglenceler.
-
- Acemi Savaşçı
bence de çok isabetli bi karar olmuş aslında bütün rowx ler oyunu bıraksın helallik de istemesin onların işi zaten hırsızlık gürkanın benden aldığı kadimleri murata verecez dediniz olayı soğuttunuz. yazdığım yazıları forumdan kaldıryosunuz oyun için g..... veririsiniz sizRoWxWaRRioR yazdı:Aynı şekilde bende oyunu bırakıyorum arkadaşlar. Allaha emanet olun. Haklarınızı helal edin. İyi oyunlar.
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
Hacı nereye gıdıyosun ne guzeL komutanda kesıyoduk senıRowxFoRCe yazdı:Selam
Yarından itibaren oyunu bırakıorum arkadaşlar.Dostlarımdan helallik istiorum lütfen bu konunun altına mesajlarını atsınlar benim haklarım onlara helal olsun.
RowxFoRCe
Shadowxşifha
Hepinize iyi eglenceler.
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
- ROWxVeNDeTTa
- İri Fare Avcısı
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
Bak, tılsım sunucusunda arzlar daha güçlü. Benim char lodos. Bi güne bi gün bi arzın komutanda açlık yaptıgını görmedim. Bankada en fazla 2 3 arz veya lodos oluyor. Anlıcagın bizim svde bi b.kluk var.XxTayfunxX yazdı:Hacı nereye gıdıyosun ne guzeL komutanda kesıyoduk senıRowxFoRCe yazdı:Selam
RowxFoRCe
Shadowxşifha
Hepinize iyi eglenceler.![]()
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Foce bırak kardeş hatta açsan söyle dürüm söyleyim ben ısmarlıyom 
Vindemiatrix[(^)Ecel Getiren]---Kastilya
İlk göz ağrım => Kincalious (Silindi)
--------------------------------------------------------------------------------------
Frkncl /*/ Sıkıntı yok !
İlk göz ağrım => Kincalious (Silindi)
--------------------------------------------------------------------------------------
Frkncl /*/ Sıkıntı yok !
Veda ediyosan arkadaşlarına edersin Loncandakilere edersin sonra sen sağ ben selamet hade kib aeo bay bay.
Forumda konu açıp reklam yapamaya gerek yok :twisted: :twisted:
Forumda konu açıp reklam yapamaya gerek yok :twisted: :twisted:
Elegnas