Mesala Ejder Asa,Ashab-ı Keyf Veya Diğerleri... Ürettiğiniz Zaman O ürettiğiniz charda KAlıyorsa O Charlamı Kullanmak Zorundayız ? Yada Neden Alışverişe Konulmuyor? Veya Alışverişe Konuluyorda Bizimmi Haberimiz Yok !!!
Bu SOruların Cevaplarını Bİlen Varsa Lütfen Yazsın !!!
Aklıma TakıLan SoruLar !!!....
Aklıma TakıLan SoruLar !!!....
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
- Extremexcrazy
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Aklıma TakıLan SoruLar !!!....
O çarları kullanmak zorundasın aktarılmaz ve hiçbir türlü satılmaz fakat istersen yansıtabilirsin.ve istediğin kadar da üretebilirsin malzemesi oldukça.Ayrıca illada o çarı kullanmak zorunda değilsin yeni çar kurup onuda kullanabilirsin.Yardım edebildiysem ne mutlu...

Extremexcrazy - GÖKO - Extremexbüyücü - Extremexarduous - Extremexkaos
İKV Bir Yaşam Tarzıdır.

Milletine sövmektir, ama başkasına sövdürmemektir, Türk olmak.
Tamamen KENDİNE AİT'likle ilgili.Yani yönetim şahaser silah dediğinde şunu söylüyor tamamen oyuncunun kendisine ait. Ne satılır ne alınır... Ancak çar silinince yok olur.Mesela sende ejder asa var.Çarın çalındı ama çalanlar asanı çalamayacak ve bu hırsızlıktan çok daha büyük kar elde edemeyecek.Satılamaması konusuna gelince.Bu silahı piyasaya sürme olsa . 2 kat malzemesi olanlar üretir üretir satar böylece piyasada bir sürü şahaser silah görürüz.Bu da hedeflenen başarıya ulaşmaz.Başarıdan kastım oyuncuların çok çabuk elde ettiği silahlardan çabuk sıkılacağı ...
YeNiLMeZzZ
Sonsuza dek BÜYÜK KUMANDAN !
Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..

Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..
- Extremexcrazy
- Işık Hanım'ın Elemanı
çok doğru söylemişsin hay ağzını öpreyim 

İKV Bir Yaşam Tarzıdır.

- GaLaTaSaRaY
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
öpcek baska yermı bulamadınExtremexcrazy yazdı:çok doğru söylemişsin hay ağzını öpreyim
Benjiro
sünnetim şaheserler ilk yüklendiğinde ne dendi bunlar'' Beklediğiniz yeni Şaheser eşyalar, hayallerinizi çok uzun süre süslemeye devam edecek. Çünkü bu eşyaları ancak en iyiler taşıyabilecek'' amac bu 
Skytech
SkyTecHII
Suntech
SkyTecHII
Suntech
- Extremexcrazy
- Işık Hanım'ın Elemanı
Bulurum Bulmasınada Bu zamanda az bulunan birşeyGaLaTaSaRaY yazdı:öpcek baska yermı bulamadınExtremexcrazy yazdı:çok doğru söylemişsin hay ağzını öpreyim

İKV Bir Yaşam Tarzıdır.

Bana Sorarsan En İyiler Yerine Kadim Hidraya İlk Vuran Grup Taşıyabilecek Bu Şaheserleri Bu Daha Doğru Bir Tanım Olur Benceinkone yazdı:sünnetim şaheserler ilk yüklendiğinde ne dendi bunlar'' Beklediğiniz yeni Şaheser eşyalar, hayallerinizi çok uzun süre süslemeye devam edecek. Çünkü bu eşyaları ancak en iyiler taşıyabilecek'' amac bu